בוקר טוב ברוךהבא רמי ספיר

מצב
הנושא נעול.

אנו גאים לארח אחד כמוך בפורום שלנו כן ירבו פעמים שתבקר אותנו

גם אני מצטרף לברכות, אכן כבוד גדול

אנו גאים לארח אחד כמוך בפורום שלנו כן ירבו פעמים שתבקר אותנו
אם השרתים של תפוז היו עובדים כשורה, הייתי מעלה תמונות של האוטובוס שלך - הלא הוא 4081 המפורסם, או 90-155-01.

תיקון טעות

אם השרתים של תפוז היו עובדים כשורה, הייתי מעלה תמונות של האוטובוס שלך - הלא הוא 4081 המפורסם, או 90-155-01.
תיקון טעות
השרתים כן עובדים אתמול אכן הייתה תקלה אבל היא סודרה והיום כן אפשר לעלות תמונות אגב אם אתה כבר מדבר על זה תשיג תמונות של 7261 מס' 91-087-01

לא כזה קל "להשיג" את התמונות, כי

תיקון טעות
השרתים כן עובדים אתמול אכן הייתה תקלה אבל היא סודרה והיום כן אפשר לעלות תמונות אגב אם אתה כבר מדבר על זה תשיג תמונות של 7261 מס' 91-087-01
לא כזה קל "להשיג" את התמונות, כי
אני זה שמצלם אותן.

רמי ספיר הוא חבר דן

מי זה רמי ספיר?
רמי ספיר הוא חבר דן
האוטובוס שלו הוא 4081/90-155-01. זהו אוטובוס מאוד יפה ומטופח ויש שכאלה שחושבים שהוא היפה ביותר דן. רמי ספיר הוא נהג מאוד זהיר ומוכר בדן. בין היתר הוא עובד על קו 5 ו-40 בבוקר ובצהריים על 119. מצורפת תמונה של האוטובוס שלו בחניון אזור.

את התמונות הנ"ל צילמתי ב-15.04.2003

תמונות יפות אבל
באותה הזדמנות הייתהיכול לצלם את ה7261היא חונה גם באיוזר ליד האוטו של רמי
כרגע אין לי כ"כ זמן ובייחוד לא לאחר שבוע הבא, משום שאני מחיל ללמוד בטכניון בחיפה, ואגור במעונות שם. אולי יזדמן לי השבוע להיות בכרמלית ולצלם, אבל אני לא מבטיח.

תודה אבל...........

כרגע אין לי כ"כ זמן ובייחוד לא לאחר שבוע הבא, משום שאני מחיל ללמוד בטכניון בחיפה, ואגור במעונות שם. אולי יזדמן לי השבוע להיות בכרמלית ולצלם, אבל אני לא מבטיח.
תודה אבל...........
לפני שאתה הולך תודיע לי ואני יגיד לך את הזמנים שלה אני מקווה שאתה יודע על איזה אוטבוס

אוהד11

New member
אוטובוס 4081

ראיתי היום את האוטו הזה בחולון
אוטובוס 4081
לידיעתכם, 4081 (לשעבר קו 5), עובדת בבקור חתיכה על קו 40 ולפעמים על 119אחר כך היא חונה במפרץ חניה ברחוב גולדה מאיר פינת דוד אלעזר בחולון (כנראה שהנהג גר שם) ואחר הצהריים היא עובדת על 119. כך שמי שמעוניין לראות אותה במו עיניו יכול לעשות כן כל יום לפני הצהריים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה