עוגת מוס שוקולד
עוגת מוס שוקולד - ניקי ב מצרכים: 5 חלבונים בלבד 200 ג' סוכר (כוס) 90 ג' קוקוס (כוס) כפית סוכר וניל מוס שוקולד: 200 ג' שוקולד מריר שמנת מתוקה מוס קפוצ'ינו: שמנת מתוקה אינסטנט וניל 240 מ"ל חלב (כוס) כפית אבקת נס קפה גנאש לציפוי: 150 ג' שוקולד מריר 150 מ"ל שמנת מתוקה הכנה: 1.להקציף חלבונים וסוכרים לקצף יציב. להוסיף את הקוקוס. 2.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 30 דקות. 3.להמיס את השוקולד (מיקרו), להקציף שמנת מתוקה לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לשפוך על הבסיס שהכנו, להקפיא לשעה. 4.להקציף שמנת מתוקה , אינסטנט, חלב , נס קפה. לקרם יציב, לשפוך על שכבת המוס שוקולד. להקפיא לשעה. 5.לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה. לשבור את השוקולד לקוביות, להוסיף את השמנת. לערבב לתערובת אחידה. ליצוק את הגנאש על שכבת המוס קפוצ'ינו. 6.להקפיא לכמה שעות את כל העוגה. הערות: מתאימה לפסח 1.ניתן להכין את העוגה פרווה. שמנת מתוקה - ריץ חלב - חלב סויה 2.ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור בהקפאה. 3.מרשימה וקלה להכנה, טעימה מאוד ניקי.