בוקר טוב בנות אהובות ובנים אהובים !

מייק 48

New member
בוקר טוב בנות אהובות ובנים אהובים !

עץ הכוכבים (מילים: לייב מורגנטוי, עברית: יורם טהר-לב, לחן: נורית הירש) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (שרה במקור: חוה אלברשטיין) לסבי ישנה חצר ועץ אחד מופלא בה, ``אין כמוהו בעולם !`` - כך אומר לי סבא. לא פירות עליו צומחים, כי הרי ממילא הפירות סופם לרקוב - מי צריך את אלה ? זהו עץ של כוכבים מאירי עיניים, שם תלויים הם וגדלים כמו על השמים. כשמראים לו תפוחים, כל תפוח - דוב הוא, הוא מראה את כוכביו ואומר: ``מה טובו.`` הוא אוסף את כוכביו ויורד העירה ביריד למכור אותם - עשרה בלירה. ``בואו, בואו אנשים, זוהי שעת הכושר, כוכבים תקנו בזול ותזכו בעושר !`` וקהל גדול סביבו צוחק ומתבדח: ``סבא, למה לא תמכור גם חצי ירח ?`` וכולם קונים חוטפים: גזר, צנון ואורז, אבל חופן כוכבים ? ``לא, תודה, אין צורך.`` מסתכל בהם הסב ונפשו נרגשת, עיניהם ודאי עיורות ואזנם חרשת, הביתה שב הוא עם סלו בלי טיפה של עצב, האוצר נשאר אצלו, ואצלם - הכסף. לסבי ישנה חצר ועץ אחד מופלא בה, ``אין כמוהו בעולם !`` - כך אומר לי סבא... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;; כוכבים אהובים ויקרים שלי, נשמות טובות ונפלאות, שיהיה לכם ולכולנו בוקר טוב ויפה ויום בלי תלאות, קחו את הענינים בכייף, צאו החוצה לנשום קצת עולם, ריח פרחים, צחוק ילדים, ציוץ של ציפורים, רוח ים... גם לכם מגיע קצת שלווה ושקט, גם לכם מגיע לגעת באושר... אני מכאן שולח לכם עוד כוחות נפש רעננים לגיבוי... המון המון נשיקות וחיבוקים וחיוכים... שלכם תמיד באהבה מייק :)

בוקר טוב לך מייק...

עכשיו גילית לי את הסוד החשוב מכל - איך נוצרים כוכבים... תודה. בהזדמנות פעם אני אספר לך איך עושים מסטיקים. חזרתי מוקדם מהעבודה כי הרגשתי לא טוב אבל אחרי השיר הזה אני בשמיים עם הכוכבים שיהיה לך היום הכי נפלא שרק יכול להיות שולחת חזרה שק חיבוקים ונשיקות יחד עם הנשר תזכור רק להחזיר אותו אחרי גמר המשלוח... אשתו מחכה לו בקן. אוהבת מאיונת.

מייק 48

New member
מאיונת חומד...

אני מאד מאד מאד רוצה שתרגישי טוב... כואב לי שלא עוברת לך ההרגשה הרעה... עצוב לי שאני לא יכול לעשות איזה קסם שיעיף כבר ממך את הרע הזה... אני מאחל ומתפלל שזה יעבור ותרגישי טוב... בינתיים, חומד, שולח לך את כל הכוחות שלי... קחי מהם כל מה שיכול לעזור לך להתגבר... שולח אלייך בחזרה את הנשר עם מטען חורג... (אשתו מחכה לו בקן, שם למעלה על צוק הגולן) מקוה שהוא יוכל לטוס עם כל כך הרבה שקים במשלוח... המון המון המון חיבוקים ונשיקות !!! (ומכשיר ניווט לפי הכוכבים) ועוד כמה חיוכים מעודדים... (ראי דוגמית) :) שלך אני לתמיד באהבה מייק

t@gel

New member
מאיונת מתוקתי

תשתי המון מים ותנוחי היום. אני מקווה שהחולשה תעבור לך עד הערב ושתתתחזקי שוב תרגישי טוב ילדה שלי אוהבת אותך המון... אני

למעלה