בוקר טוב, בוקר טוב
TA DA

net the jet

New member
בוקר טוב, בוקר טוב../images/Emo9.gif TA DA ../images/Emo70.gif

עוגת סילבסטר שלי.... עוגה למסיבת ה"צ'כונה" ...
( סתם...לא אוהבת ולא הולכת, אבל העוגה תהיה שם ! ) היה לי נורא כיף לתכנן, לשרטט, לצבוע ( בשירטוט ) ולהחליט מה\מי\איך. וגם הביצוע היה כיף ! רעיונות\הנחיות\השראות מעוגות באינטרנט\מרגרט בראון ( cakewalk ) טל+גלית, הספר החדש של קולט פיטרס ועוד ! הכי הכי היה כיף "לנצנץ" את הכדורים וה ploka dots !
מקוה שאנשי הצ'כונה ירצו עוד הרבה כאלו

net the jet

New member
אה-ושימו../images/Emo23.gif המצלמה חזרה מתיקון

( רק 500 ש"ח ) העיקר שיש מצלמה נורמאלית !

net the jet

New member
אחרונה חביבה../images/Emo9.gif ( צופיה, אני מרוצה

רק לספר לכם...אתמול אחה"צ לא היה לי שוב אינטרנט, הילדים היו עסוקים, ולי לא היה כל כך מה לעשות, אז ישבתי ובהיתי בעוגה איזה שעה... ( מפגרת או מה ?! )

אני בשוק...אני בהלם..אני ה מ ו מ ה

איזה יופי! נטע, את לא מפסיקה להפתיע...איזו עוגה שמחה, צבעונית וחגיגית. פשוט מדהימה. שתהיה לכולנו שנת 2005 נהדרת!

אורליגא

New member
ג'טה השארת אותי עם פה פעור הערצתי

נתונה לך בזאת, אני שתפי אותנו בחוויה, מה עשית, איך, שלבים, האם העיגולים הכתומים הם רויאל - הוזלפו ישירות או הודבקו לאחר שיובשו?, והנקודות הסגולות? ואיך חתכת ואיך הרכבת את הקונסטרוקציה, וכמה זמן לקח ועוד ועוד..

net the jet

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif אכן-זה חוויה. שיתוף....

קודם כל תיכננתי על נייר, בדיוק מה אני רוצה, כולל צביעה וכ"ו. העוגה הראשונה יושבת על קאפה עבה, יש בפנים 4 שיפודי עץ עבים ( קניתי בארטא מקל כזה מעץ בלזה שדי קל לחתוך עם מספרים ולשייף קצת ) כל עוגה אחרת מונחת על קרטון ביצוע עטוף נייר כסף. גם בעוגה ה 2 יש שיפודים. קולט פיטרס המליצה לשפד את העוגה מלמעלה עד למטה, כולל הכנסתה לקאפה התחתונה ע"י דפיקות בפטיש
אבל זה היה נראה לי קצת אכזרי, והחלטתי לוותר. מה שחשוב-(ופה נדרשה ממני סבלנות רבה שאין לי ) יבוש כל עוגה לפני הנחת הבאה בתור. העיגולים הכתומים הם בצק סוכר שגלגלתי לכדור ואז חדדתי קצת שיהיה לו שפיץ קטן. הנקודות הסגולות זה רויאל. את הכדןורים והנקודות רויאל נצנצתי עם luster שמהלתי בוודקה ופשוט צבעתי ( כמו כסף וזהב. ) הרבה יותר יעיל מלעבור בישב מעל, וגם יותר חסכוני ! ( וגם לא מתעופף לכל כיווןו ומנצנץ את כל הבית ! ) הבעיה הכי גדולה היתה חיתוך אלכסוני שווה לכל רוחב העוגה, ולא יצא כל כך שווה ( בצד האחורי יש פחות שיפוע ) פה יכמנס לתמונה המסור לחיתוך עוגות שאולי ארכוש פעם...נראה לי שווה למטרה זו. עוד דבר, על מנת לא סתם לזרוק עוגה ( או להשאיר לישלים המסכנים שלי הרעבים לעוגות...
) אחרי שחתכתי, את החלק החתוך הפכתי ו"הוספתי" לצד הגבוה, כך שעזר להגדיל את השיפוע. כמה זמן לקח ? שני בקרים מאד ב easy ... ( יש ילדה חולה בבית, כך שבמילא הייתי מרותקת .)

אורליגא

New member
thank you for sharing אני נטע ואני

מכורה לעיצוב עוגות...אוהבים אותך נטע אורלינציגת ca Cakes Anonimus

zivat

New member
נטע מדהים הביצוע והצבעוניות מאוד..

יפה שנה נפלאה ונהדרת לך למשמחתך וכמובן לכולם יום טוב

tsoff

New member
נטע נטע נטע ...איזה יופי

העוגנ יפיפיה!!! הצבעים, העיצוב , המירקמים.. משו משו איזה כייף זה להיות מרוצה ממשהו שעושים אני מכירה את ההרגשה והכייף של ..."וואלה, אני עשיתי את זה" הרגשתי ככה עם העוגה של החנוכיה שלי בחנוכה.

t a l talim

New member
נטע, העוגה נהדרת!

אוהבת במיוחד את הצבעוניות- עשירה וחגיגית, אבל עדיין מאופקת. כל הכבוד!

Hun1

New member
וואו נטע היא מקסימה!!!!

כל הכבוד הצבעים והכסופים. אני רוצה אחת כזאת ליום שישי!

אמית2

New member
וואו!! נטע!! שיחקת אותה ובענק!!

איזו צבעוניות, והקומות ברורות בעוקם...ובכלל - עושה כיף להסתכל על העוגה... תפסיקי למכור את עצמך בזול...!! (מה זה השפיצים מתחת ל-2? זה זז מהמקום?) מקסים מקסים מקסים!!!!!

net the jet

New member
../images/Emo9.gif תודה. השפיצים זה רויאל שהיה

אמור להדביק את ה-2 לעוגה, אבל זה לא נוגע בסוף...אז בזוית מסויימת רואים ( גם הרויאל שנשאר היה בורדו-לכן זה בולט...
) יסלחו לי, נכון ?!

אמית2

New member
מה פתאום?! פאשלה איומה...../images/Emo6.gif

(ראיתי שזה בורדו, וזה נראה לא שייך...)

5צוקי

New member
../images/Emo47.gif נטע את מלכה

תמיד עוגות בלי יותר מדי פרטים וכל כך מקסימות הילה

brownie65

New member
נטע! העוגה מטריפה! יופי של צבעים!

יופי של פרופורציות, יופי של עבודה! מאוד אוהבת!

למעלה