בוקר טוב אנשנושים

../images/Emo24.gifבוקר טוב.....

שמש של בוקר חיממנו את גופינו מה שעבר עלינו שנינו ידענו שמש של בוקר ואני לוחש... את כמו אשששש לידך הכל מואר ומרגש.. אש..... חום כובד מה עוד אבקש או אש.. תבקשי ולך אתן כל מה שיש... את כמו אש... שיר שמתאים לבוקר החםםםםםםםםםםםם אשששששששששש שיהיה לכולכם יום טוב ונעים חולה עליכם שני

דודו21

New member
שבת שלום לכוווווווולם

מה שלום כולם? מה חדש? מזמן לא הייתי פה כמה טוב לחזור אך איפה כולם

אהבתיה

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה נשמע ??? לאן יצאתם אתמול ??? אורטל ( חולה על בריזה )

דודו21

New member
אתמול..

היה כאן כל כך יבש אני מאמין שכולם יצאו אני אישית יצאתי אך מאוחר ועכשיו איפה כולם?

דודו21

New member
איזה שיר יפה

רון שובל - לפעמים גל רודף גל ונשבר גם אתה לפעמים יום רודף יום ונגמר גם אתה לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים שובי אלי בואי אהובה גם אם לא קל לפעמים סלחי לי על כל שגיאותי גם אם לא קל לפעמים לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים נהנהנהנהננהנהנהנהההה לפעמים הים שקט ואין גלים גם אתה לפעמים ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב תרגיש חמים גל רודף גל ונשבר.. גם אתה... לפעמים.....

tsipi35

New member
../images/Emo24.gif היי דודו ../images/Emo24.gif

מה המצב נשמה? הכל טוב? אני עדיין עייפה מקורותיה של ה-
בעיר הגדולה.... התוכית השתוללה שעות נוספות

דודו21

New member
../images/Emo118.gifיפי יקרה

העיר הגדולה מעייפת אין ספק מתי תהיה הפעם הבאה? חוץ מזה הכל בסדר... ועוד משהו בסוד אתמול היינו בהופעה של י-ר

tsipi35

New member
אתה רציני לגבי י-ר? בטח נהנתם

וואי עכשיו כולי אכולת קינאה..... והפעם הבאה בירושלים הבנויה? אני לא יודעת מתי תהיה הפעם הבאה. כנראה שמיציתי את ת"א לתקופה ארוכה...

למעלה