ברור שאני רוצה העירום זה בשבילי והקפה בשבילו
E efi564 New member 3/9/14 #62 מעלה בי מחשבה מצחיקה תגידי ,ניראה לך מישהו פעם עשה סקס עם משקפיים כהות איפה המנהלת שצריכים אותה ,שתפתח סקר .
מעלה בי מחשבה מצחיקה תגידי ,ניראה לך מישהו פעם עשה סקס עם משקפיים כהות איפה המנהלת שצריכים אותה ,שתפתח סקר .
E efi564 New member 3/9/14 #53 נו טוב תמיד חשבתי שאת כלבבי לפלס דרך אליך, זה לא מובן מאליו יש מהמורות בדרך ,יש סלעים ,צמחייה עבה .
Y Young And Twisted New member 3/9/14 #7 בוקר טוב באמת כמה ששאלות אז מתי הלכתם לישון? בתכלס 23:40 ככה אבל התעוררתי כי המאורר שבק חיים , אבל נרדמתי רק באיזה 2:00 מתי קמתם? 07:07 מה מנע ממכם לישון? החום והחרמנות איך ישנתם בלילה? די חרא, תמיד שישן ערום לגמרי אני חרמן יותר ועם מי הזדיינתם? אף אחת
בוקר טוב באמת כמה ששאלות אז מתי הלכתם לישון? בתכלס 23:40 ככה אבל התעוררתי כי המאורר שבק חיים , אבל נרדמתי רק באיזה 2:00 מתי קמתם? 07:07 מה מנע ממכם לישון? החום והחרמנות איך ישנתם בלילה? די חרא, תמיד שישן ערום לגמרי אני חרמן יותר ועם מי הזדיינתם? אף אחת
א אש ירוקה New member 3/9/14 #13 עירום לגמרי? סקסי אני ישנה רק עם תחתונים. כי כשאני ישנה בלי, אני בדיוק כמוך, לא מצליחה לישון בגלל אובר חרמנות. בוקר טוב
עירום לגמרי? סקסי אני ישנה רק עם תחתונים. כי כשאני ישנה בלי, אני בדיוק כמוך, לא מצליחה לישון בגלל אובר חרמנות. בוקר טוב
E efi564 New member 3/9/14 #27 שנים אני ישן עירום הגוף התרגל לא להיות חרמן בשינה ,אבל כן זמין . חוץ מזה ,אנחנו הגברים מחובר לגוף שלנו איבר בולט ,בכל סיבוב במיטה הוא זז איתך ,וזה מחרמן .
שנים אני ישן עירום הגוף התרגל לא להיות חרמן בשינה ,אבל כן זמין . חוץ מזה ,אנחנו הגברים מחובר לגוף שלנו איבר בולט ,בכל סיבוב במיטה הוא זז איתך ,וזה מחרמן .