בוקר טוב אנשים אז מתי הלכתם לישון? מתי קמתם? מה מנע ממכם לישון? איך ישנתם בלילה? ועם מי הזדיינתם? אש
א אש ירוקה New member 3/9/14 #1 בוקר טוב אנשים אז מתי הלכתם לישון? מתי קמתם? מה מנע ממכם לישון? איך ישנתם בלילה? ועם מי הזדיינתם? אש
ד דניאל35אי New member 3/9/14 #6 את יותר גרועה מהבת החופרת שלי עם השאלות האלו     דעתי היא שאני ביקשתי קודם  
ד דניאל35אי New member 3/9/14 #10 רוצה לעשות איתי תחרות למי מגיע קודם? את תפסידי   בואי להעביר איתי לילה אחד ואז תגידי לי מי ישן יותר אני או את  
רוצה לעשות איתי תחרות למי מגיע קודם? את תפסידי   בואי להעביר איתי לילה אחד ואז תגידי לי מי ישן יותר אני או את  
א אש ירוקה New member 3/9/14 #11 אין בעיה נשמה, בכיף. אבל את תפסידי, חותמת לך בשלושה העתקים כאן כאן וכאן (וואי, זאת פשוט לא אני, מה זה הדיבור הערסי הזה?)
אין בעיה נשמה, בכיף. אבל את תפסידי, חותמת לך בשלושה העתקים כאן כאן וכאן (וואי, זאת פשוט לא אני, מה זה הדיבור הערסי הזה?)
ד דניאל35אי New member 3/9/14 #15 באמת אני שמה לב שנדפקת ולא מהכיוון החיובי     תאמיני לי עדיף לישון 3 שעות מאשר חמש שעות עם 3 במיטה ולהתעורר כל רגע עם מישהו אחר לשירותים או לקבל בעיטות כל הלילה   נו מה עם הקפה?  
באמת אני שמה לב שנדפקת ולא מהכיוון החיובי     תאמיני לי עדיף לישון 3 שעות מאשר חמש שעות עם 3 במיטה ולהתעורר כל רגע עם מישהו אחר לשירותים או לקבל בעיטות כל הלילה   נו מה עם הקפה?  
E efi564 New member 3/9/14 #3 תעשי קפה ואז נדבר 24:30 5:45 שום דבר ישנתי כמו תינוק ימין שמאל ולפעמים בטח על הגב כרגיל עם אותה אחת
ד דניאל35אי New member 3/9/14 #5 תחכה בתור אני ביקשתי קודם !!!   אתם הגברים תמיד ישנים כמו תינוקות הלוואי עלי   תגיד תודה שאתה ישן איתה אני ישנה עם 3 ילדים במיטה  
תחכה בתור אני ביקשתי קודם !!!   אתם הגברים תמיד ישנים כמו תינוקות הלוואי עלי   תגיד תודה שאתה ישן איתה אני ישנה עם 3 ילדים במיטה  
E efi564 New member 3/9/14 #26 עברתי את גיל מעון הילדים במיטה שלי ולמה את נדחפת ,אולי בעצם תתנדבי את לעשות קפה
ד דניאל35אי New member 3/9/14 #29 אתה נדחפת אם לא שמת לב אני ביקשתי קפה לפניך !!!   אני אסלח לך אם תכין לי אחד עכשיו אבל חזק ועם משהו לנשנש כי אני רעבה ועצבנית  
אתה נדחפת אם לא שמת לב אני ביקשתי קפה לפניך !!!   אני אסלח לך אם תכין לי אחד עכשיו אבל חזק ועם משהו לנשנש כי אני רעבה ועצבנית