בוקר טוב אנשים ואנשות שיהיה לכם יום מלא צחוק
פ פרחבר New member 24/3/04 #3 בוקר טוב לכולם מתחילה להתאושש העבודת החפיפה (ולא של ראשים ושערות...). ממש לא קל, אבל עדיין מקווה לטוב.
בוקר טוב לכולם מתחילה להתאושש העבודת החפיפה (ולא של ראשים ושערות...). ממש לא קל, אבל עדיין מקווה לטוב.
A AYELET1 New member 24/3/04 #5 בוקר טוב ../images/Emo42.gif בהצלחה ורד חפיפה מסיימים ואחרי זה? קצת צבע, יבוש, פן...
פ פרחבר New member 24/3/04 #6 דחוף - צבע פן וכל שאר הפינוקים מה שהכי מרגיז זה שהבוס תולה את ההצלחה של המחליפה בי - הצלחה שלה=הצלחה שלי, וכנ"ל כישלון. וזה ממש לא משנה ש*הוא* בחר מישהי שלפי דעתי - ממש לא מתאימה !!!!!!!!!!
דחוף - צבע פן וכל שאר הפינוקים מה שהכי מרגיז זה שהבוס תולה את ההצלחה של המחליפה בי - הצלחה שלה=הצלחה שלי, וכנ"ל כישלון. וזה ממש לא משנה ש*הוא* בחר מישהי שלפי דעתי - ממש לא מתאימה !!!!!!!!!!
Y yalyul New member 24/3/04 #7 פרחק'ה../images/Emo141.gif כבר אמרו....להצלחה אבות רבים לכישלון רק אחד... קחי בקלות, בחירה שלו, את דעתך אמרת אל תקחי ללב ולראות תראי, פתאום נפל עלינו אביב שולחת לך שיר, ככה פיצוי על האתר של פלו שנעלם
פרחק'ה../images/Emo141.gif כבר אמרו....להצלחה אבות רבים לכישלון רק אחד... קחי בקלות, בחירה שלו, את דעתך אמרת אל תקחי ללב ולראות תראי, פתאום נפל עלינו אביב שולחת לך שיר, ככה פיצוי על האתר של פלו שנעלם
פ פרחבר New member 24/3/04 #8 ../images/Emo23.gif ו../images/Emo24.gif - ../images/Emo96.gif דחוף ../images/Emo70.gif
N noati New member 24/3/04 #9 זה צריך להרגיז אותו ולא אותך! זו בעיה זלו ולא שלך! זה ממש לא תלוי בך אם היא תצליח או תכשל תהיי בטוחה בזה ואז גם הוא יבין את זה.
זה צריך להרגיז אותו ולא אותך! זו בעיה זלו ולא שלך! זה ממש לא תלוי בך אם היא תצליח או תכשל תהיי בטוחה בזה ואז גם הוא יבין את זה.
פ פרחבר New member 24/3/04 #10 נכון את צודקת, אבל - זה ה"באג" שלו מכיוון שלקח לו המון זמן למצוא מחליפה - ובכלל להגיע להחלטה, כך שלו זה יותר קל להגיד שהאשמה היא שלי ולא שלו - אני יודעת וגם הוא...
נכון את צודקת, אבל - זה ה"באג" שלו מכיוון שלקח לו המון זמן למצוא מחליפה - ובכלל להגיע להחלטה, כך שלו זה יותר קל להגיד שהאשמה היא שלי ולא שלו - אני יודעת וגם הוא...