בוקר טוב אנשושים
(וידוי):

giulietta

New member
בוקר טוב אנשושים../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif (וידוי):

אתמול אחה"צ, במהלך מסע קניית נעליים לפעוטונת הטום-בוי שלנו, תוך כדי שיטוט רחפני ברחובות (והשארת התיק בכל מיני מקומות חוץ מהכתף) פתאם - חשתי בגל ריח מתוק ומשכר...מבט אחד לכיוון הריח הציב בפני את אחד המראות שאינני מסוגלת לעמוד בפניהם - עגלה מדפים עמוסה סופגניות!!! אין ספק...הריחוף הזה שלי הוא סימן למחסור בסוכרים
... בלי להתבלבל, ארזתי קופסא ("מה הקופסא הכי גדולה שלכם?"...) ובלסתי אחת עם הילדים לקינוח בארוחת ערב. עוד אחת לא נודעה כי באה אל קירבי, כשהילדים הלכו לישון, מול הטלויזיה, אני ו"הבית הלבן"... את סאגת החטא חתמתי בקפה של הבוקר כשאחרון הזאטוטים עלה על האופניים ונעלם אל האופק. ועכשיו הדילמה: התפריט הדיאטטי שלי מותר לי לאכול פרוסת עוגה אחת בסופשבוע
כן! כן! פרוסת עוגה אחת!!! (מה לעשות, 5 לידות ועשרה קילו מיותרים
) והסופגניות הללו - 400 קלוריות כל אחת!!! 400!!!!!!!!!!!!!!! אז מה בדיוק אני אמורה לעשות כשהרחובות מקושטים בדוכני סופגניות בכל פינה ויש עוד 53 ימים עד לחנוכה???!!!
נראה לי שזו קונספרציה של כל היפות והחטובות והאמיצות. הן החליטו להישאר לנצח מיעוט. על חשבוני. ובכל זאת - בוקר מקסים שיהיה לכולכם!!
ג´ול

מיכל31

New member
ג´ולי בוקר טוב

אכלת, נהינת הכי חשוב בלי חרטה לבריאות. חחחחחח מצחיקה את .

ר ו ח

New member
בוקר טוב ג´ול ../images/Emo24.gif

יש לי וידוי בנושא הסופגניות. התמזל מזלי ובמקום מגוריי ישנה מכולת שכונתית שבכל ימות השנה בשעות הבוקר המוקדמות מוכרים שם...סופגניות! ואני...יום יום נהנית מעודף המתוק הזה, הולך טוב עם הכוס קפה בבוקר וסאממק אין לי שום רגשות אשמה. כל חישובי הקלוריות..לא מדבר אליי. אז לפני שאת משליכה על המסך ועליי איזה חפץ... בואי לקפה של בוקר..סופגניה טריה לצידו ונתכנן ביחד את הדיאטה שנתחיל כשנגיע לבית האבות שהייטק סידר לנו. בינתיים..

מיכל31

New member
רוח בוקר טוב

בלי שום קשר לקלוריות, ראית פעם סופגניה רטובה מה קורה לה???????? מגעיל.

ר ו ח

New member
מיכלי...

לא..לא התמזל מזלי לראות סופגנייה רטובה..(פיכססססססס) אני מפונקת כנראה..אוהבת אותה רק כשהיא חמה וטרייה. בוקר טוב חמודה

giulietta

New member
כל יום??!!../images/Emo12.gif

כל יום??!! ויייייייייי אייייייייייייי אייייייייייי
(את בטח גם שוקלת כמו "רוח", נכון?
אחרת לא היית מתפרעת).

sahr12

New member
יש לך דונטאס אוליי???

בקר גם לך..... אני בגלל הכרס צריך להיזהר.......אוכל גזר בבקר....חחחחחחח

sahr12

New member
בקר יום שלישי פעמיים כי טוב...

איזה יום יפה בחוץ....... ג´ולי ......איך בא לי עכשיו סופגנייה בגללך.....חחחחח מיכלי??תביאי ביס!.... יום יפה לכולנו.....

ג´ולי.... ורק ל"רוח" יש פריבלגיה...

היא אוכלת 2 ביום רגיל... ו- 3 ביום טוב... רוח... רוח... למה לא תאכלי תפוח? חחחחחח (זה לא מקנאה חלילה... מ פ י ר ג ו ן... חחחחחח)

בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gifוסער יקירי..../images/Emo140.gif

קודם כל אני חייבת לציין שאתה כשרוני!!!!!!!! אתמול הסיפור שלך עם בית האבות העלה חיוך על שפתי כל פעם שהתעצ´בנתי נכנסתי לכאן קראתי את סיפורך ונרגעתי
אז יאלה מתוקי עוד סיפור לבוקר... בוקר טוב עולם יפה
ובוקר טוב משפחת נשואים נשואות
לכל אחת\ד מכם..

giulietta

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif רוח, מיכל, כוכבית,

סער, וברכות לדרדסית
.

sahr12

New member
חן,חן דרדי....לכי תגידי למאמו שלי

שאני כשרוני......תראי איזו נעל מתעופפת.....חחחחחחחחח אני עוד מעט יוצא לשעתיים....כשאחזור אספר סיפור.... בקר אור גם לך...תשארי רגועה...

ר ו ח

New member
42 חכי חכי על ...../images/Emo67.gif

הפירגון. זה שהעניק לי את השם "רוח" קלע בול... אממממממ הרואה ואינה נראית...חחחחחחחחחח כמה ימים של חולי פיספסתי כמה סופגניות אז שתדעי.. אני הולכת להשלים את החסר..והלוואי שאעלה כמה גרמים במשקל.. ששששששששש עוגת שוקולד...זוכרת? חחחחחחחחחח ברחתי!

אם אני זוכרת?.... זה....

חרוט על הארד דיסק של ליבי.... שלא תחשבי שויתרתי... ניחה את חתיכה ורזה... אבל למה גם גבוהה??? לא יכלת להלוות לי איזה 15 ס"מ? למה המושלמות הזאת? שונאת אנשים מושלמים...חחחחח (את זה למדתי מהחברה המשותפת שלנו... חחחחחח)

את השתגעת?????????

להיפך... מקומו בגן עדן... הרי אנחנו נהיה בגהנום... אז שהוא ילך לגן עדן... חחחחח גם ברוע שלנו יש קורטוב של "טוב לב"... חחחחחחחחחחחח

למעלה