בוקר טוב אנשושים../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif (וידוי):
אתמול אחה"צ, במהלך מסע קניית נעליים לפעוטונת הטום-בוי שלנו, תוך כדי שיטוט רחפני ברחובות (והשארת התיק בכל מיני מקומות חוץ מהכתף) פתאם - חשתי בגל ריח מתוק ומשכר...מבט אחד לכיוון הריח הציב בפני את אחד המראות שאינני מסוגלת לעמוד בפניהם - עגלה מדפים עמוסה סופגניות!!! אין ספק...הריחוף הזה שלי הוא סימן למחסור בסוכרים
... בלי להתבלבל, ארזתי קופסא ("מה הקופסא הכי גדולה שלכם?"...) ובלסתי אחת עם הילדים לקינוח בארוחת ערב. עוד אחת לא נודעה כי באה אל קירבי, כשהילדים הלכו לישון, מול הטלויזיה, אני ו"הבית הלבן"... את סאגת החטא חתמתי בקפה של הבוקר כשאחרון הזאטוטים עלה על האופניים ונעלם אל האופק. ועכשיו הדילמה: התפריט הדיאטטי שלי מותר לי לאכול פרוסת עוגה אחת בסופשבוע
כן! כן! פרוסת עוגה אחת!!! (מה לעשות, 5 לידות ועשרה קילו מיותרים
) והסופגניות הללו - 400 קלוריות כל אחת!!! 400!!!!!!!!!!!!!!! אז מה בדיוק אני אמורה לעשות כשהרחובות מקושטים בדוכני סופגניות בכל פינה ויש עוד 53 ימים עד לחנוכה???!!!
נראה לי שזו קונספרציה של כל היפות והחטובות והאמיצות. הן החליטו להישאר לנצח מיעוט. על חשבוני. ובכל זאת - בוקר מקסים שיהיה לכולכם!!
ג´ול
אתמול אחה"צ, במהלך מסע קניית נעליים לפעוטונת הטום-בוי שלנו, תוך כדי שיטוט רחפני ברחובות (והשארת התיק בכל מיני מקומות חוץ מהכתף) פתאם - חשתי בגל ריח מתוק ומשכר...מבט אחד לכיוון הריח הציב בפני את אחד המראות שאינני מסוגלת לעמוד בפניהם - עגלה מדפים עמוסה סופגניות!!! אין ספק...הריחוף הזה שלי הוא סימן למחסור בסוכרים