בוקר טוב, אני צריכה

MIRI13

New member
בוקר טוב, אני צריכה ../images/Emo91.gif

על מיטת נוער (אני לא יודעת אפילו ממה להתחיל , מה אני צריכה לחפש? עץ מלא? איזה מזרונים וכו) תודה ויום טוב .....

שי ז.

New member
מה שחשוב זה שניתן יהיה להוציא

את המזרון לאורור במקרה של פיספוס. חוץ מזה הכל שאלה של טעם.

sigalk

New member
כדי למנוע פספוסים

יש סדין מיוחד שיש לו שכבת ניילון (אני קניתי פעם בכיתן) ומלבישים אותו על המזרון ומעליו את הסדין הרגיל. אצלנו הסדין הזה הציל את המזרון כמה פעמים וגם הרבה יותר קל לנקות סדין

אמאורית

New member
בבקשה

מאמרים בנושא. אבל הכי פשוט להתחיל להסתובב בחנויות המתאימות, ולאט לאט תצליחי לדלות את המידע ום להתכונן על מה מתאים לכם מבחינה ויזואלית וכספית.

sigalk

New member
לנו יש מיטה אחת מעץ מלא

היא מאוד כבדה. וכשהעברנו אותה בין חדרים ובמעבר דירה - סיבלנו קשה. שאר המיטות שלנו עשויות מעץ אורן - כי אנחנו אוהבים צבע עץ. יש גם מיטות נוער כמו של עמינח שאם אני לא טועה עשויות מתכת. הכל תלוי בטעם האישי.
מעקה - יש מיטות שלא הולכות עם מעקה, ואז את צריכה לקנות מעקה בנפרד, למשל כזה שמתלבש מתחת למזרון כמו מעקה פלסטיק של כתר אם את רוצה מעקה שהוא חלק מהמיטה, קחי בחשבון מה יקרה כשהילד קצת יגדל (גיל בי"ס יסודי) וירצה לישון "כמו גדול" בלי מעקה. - צריך פתרון לאיפה לשים את המעקה. דבר נוסף בקשר למעקה - הוא פתרון טוב לשמירה על השמיכה, בעיקר בחורף, שלא תתגלש לריצפה. זה תלוי במירווח שיש בין המעקה למזרון.
משענת המיטה - האם את רוצה שתהיה משענת למשל של כריות? מה עושים איתן בלילה (איפה שמים)? כשהילד קטן בד"כ הכריות נשארות על המיטה ותופסות שטח מהמזרון. מה עושים איתן כשהילד גדל ורוצה לעצמו את כל רוחב המזרון
מגירה מתחת למיטה - האם את רוצה מגירת מצעים? יש מיטות שבאות עם 2 מגירות קטנות במקום אחת גדולה. ואולי את מעדיפה שלא תהיה מגירה כלל
האם את רוצה שזו תהיה רק מיטה אחת או עם אפשרות להרחבה - למשל ברוחב של מיטה וחצי. האם את רוצה שהמיטה תוכל גם לתת פתרון לאורח או חבר כשיבואו ללון. כלומר, מיטה כפולה.
מזרון - במיטות עץ יש מזרון גומאוויר (נדמה לי שבגובה 10 ס"מ זה הסטנדרט). האם את רוצה במקומו מזרון גבוה יותר. למשל מזרון קפיצים (למרות שלא נדרש - זה כיף לילד) אם כן, תצטרכי לקחת בחשבון את גובה המזרון והאם יש לך סדינים מתאימים לגובה המזרון, במידה ואינו סטנדרטי
גובה המזרון מהרצפה - יש מיטות יותר גבוהות ויש יותר נמוכות. אני למשל לא אוהבת מיטות גבוהות מדי, בעיקר בגלל השיקול שכשילד כבר לא ישן עם מעקה הוא עלול ליפול.

גילור

New member
הערה: היום ברוב המיטות, המעקה

יכול להתלבש על שני צידי המיטה, כך שכשהילד גדל ואין לו עוד צורך במעקה, ניתן להניחו בצד של הקיר והוא משמש כעין גב למיטה.

כמה דברים...

1. לתכנן היכן תעמוד המיטה בחדר ולקחת מידות. הסטנדרט הוא 2 מ' אורך (כולל הדפנות) והרוחב 1 מ' כנ"ל. בדקי אם את לא צריכה מיטה שאינה בגודל סטנדרטי . 2. לדאוג שיהיה מגן נגד נפילות השמיכה והפעוט... אנחנו קנינו של ליפסקי מגן מתכוונן זול ונח. 3. לבדוק אם ניתן לקנות מיטה נפתחת- שימושי לארוח אך מייקר. 4. מגירות - עוד מקום איחסון מעולה ומומלץ. 5. כריות- אני ממליצה לדאג שיהיו כריות נוספות שיהיו צמודות לקיר - כדי שהקטנים לא יתגלגלו בלילה לכיוון הקיר . בהצלחה

Rשף

New member
תקני באיקאה וזהו

יפות, נוחות, בטוחות כי הן מאד נמוכות, וזולות כך שאפשר להחליף בעוד שנה שנתיים

../images/Emo26.gif../images/Emo35.gif גם אני צריכה המלצה

אנחנו רוצים לקנות ארון לחדר ילדים שיהיה פשוט וטוב, יש לנו בדיוק את השרטוט של מה שאנחנו צריכים, מידות, חלוקה פנימית וכו'. מי מכיר מקומות באזור השרון/פתח תקווה שאפשר להזמין מהם במחירים סבירים?

גילור

New member
אנחנו הזמנו בזמנו מרביירה. יש להם

סניפים בכל הארץ (נדמה לי 7-8 סניפים). אנחנו הזמנו מול קניון איילון, במתחם של איי.די. דיזיין. המחירים שפויים והסחורה לא רעה (לפחות בינתיים).

מה זה שפויים? באיזה סדר גודל?

אני לא רוצה להוציא יותר מ1500-1800 ש"ח. גם לא צריך לעלות יותר לארון שאנחנו רוצים, הבעיה שלנו זה הגובה שהוא לא סטנדרטי וצריך להזמין ארון במידה מיוחדת וזה מייקר.

גילור

New member
לא יודעת להגיד לך כמה עולה ארון אחד

כי אנחנו ריהטנו את כל החדרים אצלם. אבל תני קפיצה ותבדקי. יותר מזה, אם יש לך זמן, שלחי לי מסר, ואתן לך שם של נגר שעושה יופי של עבודה ובזול שאיתו עבדנו בעבר. הוא נמצא בר"ג.

אמאורית

New member
דניאל בדיוק לפני שבוע

או משהו כזה כתבתי כאן על איזה נגריה ברחוב זבוטינסקי בר"ג בניברק שהיא מאוד זולה, לדעתי את יכולה להזמין בכל נגריה יופי של ארון ובמחיר יותר מוזל מכל החנויות.

אני זוכרת את ההודעה

ואת לא יודעת כמה זמן הוצאתי על החיפוש שלה בסופשבוע, כי לא זכרתי מי כתב אותה...
בכל מקרה, כשמצאתי סופסוף עשיתי חיפוש לפי השם שכתבת (זכי?) ולא נמצאה נגריה כזאת, וגם ברחוב עצמו לא היו נגריות. אז אם יש לך עוד כמה פרטים שיוכלו לעזור לי, מס' טלפון או כל דבר- אני מאוד ישמח.

דניאל, סעו לרחוב הרצל בת"א

יש שם המון חנויות רהיטים אחת ליד השניה וגם אם ההובלה תעלה לכם קצת יותר (לנו עלה 300 עד לכאן אם אני זוכרת נכון, ואתם קרובים יותר) זה עדיין יהיה יותר זול מלהזמין אצל נגר. קנינו שם לאופק מיטה ב-1000 ש"ח פחות מכל מקום אחר (ובדיוק אותו עץ ואותה איכות).

reuthal

New member
אנחנו קנינו בצומת בילו

רהיטי הראל אם אני לא טועה. השאלה היא אם את רוצה מעץ או מMDF\ מלמין ארון 4 דלתות מלמין עלה לנו עם מגירות משהו כמו 1100, לגיסי בלי מגירות עלה 800

totsade20011

New member
עכשיו קנינו...

עדן עברה ממיטת התינוק למיטת נוער ומאוד לא אהבתי אותה בגלל שיש לה ברזלים מסביב שלא איפשרו לי לשים את הסדין טוב והוא כל הזמן זז ועצבן אותי. עכשיו כששיפצנו והכנו את החדר לקבלת התינוקת השניה, שוב התלבטנו מה לעשות וזו היתה ההחלטה: את מיטת הנוער העלנו ליחידה למעלה שתהיה לפנאי ואירוח. ולעדן התחלנו לחפש, פתאום קבילנו הברקה, נסענו לאיקאה וקנינו שם מיטה עם אפשרות למיטה נפתחת או מגירה אחסון, קנינו למיטה שני מזרונים ועדן ישנה על גבי שניהם וכשנרצה לארח, מורידים את אחד המזרונים למגירת אחסון, מוציאים למשך הלילה את הדברים שבמגירה וזה עולה חצי מכל מיטה "מעוצבת" שיש היום בשוק - אבל צריך לדעת להרכיב, קצת חוש טכני. המיטה עלתה משהו כמו 735 ש"ח ועוד שני מזרנים 500 ש"ח והוספנו מין ארגז/שקית למגירה שעוזר שכל מה שיש שם הוא בשלוף באיזה 50 ש"ח. נכון, זה מאם.די.אף ולא עץ מלא אבל מניסיון... עכשיו זרקתי איזו שידה שהיתה של אחותי הקטנה מאמ.די.אף שהיתה בת כ-30 שנה, אז מי צריך מיטת עץ מלא, כבדה ומסיבית????

למעלה