בוקר טוב, איראן לא לשכוח היום הפגנה אינטראקטיבית למען יוזמת ז'נבה.
מ מלך המשיח New member 24/3/04 #1 בוקר טוב, איראן../images/Emo158.gif לא לשכוח היום הפגנה אינטראקטיבית למען יוזמת ז'נבה.
ש שריטה מלנכולית New member 24/3/04 #3 בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif הלוואי ויכולתי להיות שם, אבל יש לי יום התנדבות
בוקר טוב ../images/Emo42.gif../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif הלוואי ויכולתי להיות שם, אבל יש לי יום התנדבות
ב בנאשי New member 24/3/04 #7 בוקר בוקר אני עכשיו מתעופפת לבצפר..אני מסיימת ללמוד היום ב-12 וחצי במקום ב-3 וחצי וכנ"ל גם מחר!! (ככה זה שיש ליב'ניקים בגריות) וביום שישי לוקחים אותנו לראות סרט בקולנוע כדי שלא נפריע ליב'ניקים להרוס את הבצפר... ביי ביי
בוקר בוקר אני עכשיו מתעופפת לבצפר..אני מסיימת ללמוד היום ב-12 וחצי במקום ב-3 וחצי וכנ"ל גם מחר!! (ככה זה שיש ליב'ניקים בגריות) וביום שישי לוקחים אותנו לראות סרט בקולנוע כדי שלא נפריע ליב'ניקים להרוס את הבצפר... ביי ביי
ג גדולה מאוד קטנה New member 24/3/04 #8 בוקר טוב! ליאור, איזה כייף של בית ספר! רק חבל שאנחנו ניפרדים מה-יב' ניקים. הם אחלה אחלה
G g o o d g i r l1 New member 24/3/04 #11 בוקר טוב אני כאן יש לי אישור מחלה אז החלטתי לנצל אותו...)))))))
ש שריטה מלנכולית New member 24/3/04 #14 חחח, למה שאני אבהל? ../images/Emo8.gif וכל אלה שפנו אליי בתפוזון ולא עניתי להם-- פשוט נרדמתי ליד המחשב כשהוא עוד היה פתוח, אז סורי
חחח, למה שאני אבהל? ../images/Emo8.gif וכל אלה שפנו אליי בתפוזון ולא עניתי להם-- פשוט נרדמתי ליד המחשב כשהוא עוד היה פתוח, אז סורי
ג גדולה מאוד קטנה New member 24/3/04 #15 בוקר אור לכן! אחרי ששאלתי מי פה המורה שלי למחשב סגרה לי את המחשב אז לא יכולתי להמשיך לדבר סליחה