בוקר טוב,איך אמרו על אנשים שהדקנו והתעייפו הבטוי מעניין כי לקוח מאנגלית עם שנוי
1 1hakim New member 10/4/13 #1 בוקר טוב,איך אמרו על אנשים שהדקנו והתעייפו הבטוי מעניין כי לקוח מאנגלית עם שנוי
1 1hakim New member 11/4/13 #3 בוקר טוב,הכל נכון אך התכוונתי למהשהוא אחר כמו שמסרתי קודם -זו מילה שקשורה באנגלית
1 1hakim New member 13/4/13 #5 באנגלית יש מילה SCRAPE-והכוונה לשארית מתכות האנגלים היו מאחסנים חומרי פסולת בשדה תעופה שעייבה ואז אמרו סקראב אלשעייבה ומזה השתמשו בבטוי -סקרבנו
באנגלית יש מילה SCRAPE-והכוונה לשארית מתכות האנגלים היו מאחסנים חומרי פסולת בשדה תעופה שעייבה ואז אמרו סקראב אלשעייבה ומזה השתמשו בבטוי -סקרבנו
ח חאלידה3 New member 13/4/13 #9 hakim1 - אם אני לא טועה העירקים אמרו על זקן תשוש كني سغسب لمياتي (קניי שע'שב למיאתי) . אני בטוחה שיש תיאור כזה, האם מישהו נוסף יודע?
hakim1 - אם אני לא טועה העירקים אמרו על זקן תשוש كني سغسب لمياتي (קניי שע'שב למיאתי) . אני בטוחה שיש תיאור כזה, האם מישהו נוסף יודע?
1 1hakim New member 13/4/13 #11 אכן יש בטוי כזה يغسل امياتي-אך לא בכיוון של תשוש -נאמר לבן אדם שאין לו מקצוע או שהמקצוע שלו נחות כי מי רוצה לעסוק בתחום הזה יש בטוי קרוב -كنة ميت او خلصان -עבור בן אדם תשוש מאוד
אכן יש בטוי כזה يغسل امياتي-אך לא בכיוון של תשוש -נאמר לבן אדם שאין לו מקצוע או שהמקצוע שלו נחות כי מי רוצה לעסוק בתחום הזה יש בטוי קרוב -كنة ميت او خلصان -עבור בן אדם תשוש מאוד