בוקר טוב, אז סוף סוף הכנתי את עוגת סוכר ראשונ
ללא שום סדנא (לצערי), כיוון שעבדתי עם הבצק על קורנפלור, ורידדתי עבה את הצבק (כ-1/2 ס"מ) עובי, וברגע שבאתי להניח על העוגה נקרע באמצע, רידדתי שוב ושוב ניסיתי ובפעם השלישית כבר התאיישתי והנחתי עם סדק ועליו הנחתי חתיכה נוספת צבעונית. קראתי באחד ההתכתבויות שיש ליבש את הבצק לפני שמניחים כציפוי האם הבנתי נכון מדוע נקרע הבצק? בערב אעלה תמונה, כרגע אני בעבודה. תודה מראש.
ללא שום סדנא (לצערי), כיוון שעבדתי עם הבצק על קורנפלור, ורידדתי עבה את הצבק (כ-1/2 ס"מ) עובי, וברגע שבאתי להניח על העוגה נקרע באמצע, רידדתי שוב ושוב ניסיתי ובפעם השלישית כבר התאיישתי והנחתי עם סדק ועליו הנחתי חתיכה נוספת צבעונית. קראתי באחד ההתכתבויות שיש ליבש את הבצק לפני שמניחים כציפוי האם הבנתי נכון מדוע נקרע הבצק? בערב אעלה תמונה, כרגע אני בעבודה. תודה מראש.