בוקר טובבבב לאנשושי וידויים..

tairon

New member
בוקר טובבבב לאנשושי וידויים..

אורוס
אהובה
שוגי
אנושית
סיגר
שלדר
עצבות
נועה של ים
חוצנית
טינה
רוח הים
kk11
דייב212
מורן ל
תלתלית
מורני
פיור ג´וי
ג´וי ג´וי
רום
דינדו
טוסקה
צייר
שועלית מדבר
סיילנס
רינת 28
dead girl
סיסי
חלומית
חיה 35
טאי
בוקררררררררררררררררררררר טוב לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואם שכחתי מישהו מקווה שלא בטוח שאולי אז לכל אחד ואחת
שיהיה לכולנו אחלה שבוע רק בשורות טובות מלא חיוכים

kk11

New member
שיהיה בוקר מקסים

ובלב כולם ישכון חיוך של מלאכים

moran.l

New member
טאיוש

בוקר אור לך יקירי תודה על הברכות ויום מקסים!!!!

מצוטטת

New member
../images/Emo67.gifבטח ששכחת......../images/Emo8.gif

אז הנה היזכרתי....... אפילו שחדשה יחסית.....

irist

New member
אולי............../images/Emo88.gif

אולי אני לא פה, לא ממש... אבל עיניי לא נפקדות מהמסך מעולם... ולעיתים גם אצבעותיי...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב טוב, אל תתחיל עם מסכת התנצלויות, כי אני הבנתי ת´ענין... (שכחת ממני וזהו... כן כן, אני יודעת, שכחת אותי
) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נו... אז, בוקר נפלא, ושבוע טוב לך טאיייייייייייייי ולכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם... לכבוד בוקר יפה... ובנימה אופטימית... אני מקדישה לכם את מילות השיר ששר שלמה ארצי... שיר יפה בעיניי, שיר פאסטורלי... קוראת אותו, ומדמה עצמי מטיילת בשדה פורח עד גובה הברכיים... פרפרים, וכל פלאי הטבע לעיניי... הרדופים ======== לא נפרח כבר פעמיים והרוח על המים יפזר דממה צוננת על פנינו החוורות שמה בין אבי הנחל, בשעה אחת נשכחת זכרונות אזוב שלנו, מתרפקים על הקירות בלי תוגה, כפופי צמרת, בלוריות שיבה נבדרת באשר יפות-התואר בין שריקות העדרים תפנוקי גוון ירטיטו בלכתן לרחוץ בזרם נכלמים נשפיל עינינו אל המים הקרירים לא נוסיפה עוד לנוע, משתאים נביט ברוח איך הוא יחד עם המים מפרקים את הסלעים תאנה חנטה פגיה, והנשר היגע אל קנו חזר בחושך מדרכי האלוהים הרדופים שלי, כמוני וכמוך, שכל ימייך את פרחי האור שלנו פיזרת לכל רועה לא עופות מרום אנחנו ואל גובה השמיים גם אתם וגם אנוכי, לא נגיע כנראה רק בהר על קו הרכס, מישהו מוסיף ללכת מן הוואדי והאבן לרכסים אל הרוחות עד אשר בכסות הערב יחזור נוגה אלייך עם פכפוך פלגים עם רחש הרדופים ליד החוף ========= אז בכסות הערב, אני בוודאי אשוב לכאן... היכונו! חחחחחחחחחחחחחח iris

R o M

New member
אהה...../images/Emo124.gif

בונז´ור מסייה טאי
מה שלומך היום??

למעלה