בוקר!!! חזרנו

MAMALY

New member
בוקר!!! חזרנו../images/Emo24.gif

לפני כל הסיפורים המדהימים ויש הרבה... חייבת להגיד לאמא של מורני בהצלחה!! חושבת עלייך כל הזמן מתרגשת איתך וממתינה בלב הולם לחדשות המסעירות ומחייבת אותך בזאת לספר לנו את סיפור הלידה הקרובה בפרוטרוט!!! חברתינו החיפאית המקסימה מזל טוב על הגעתכם הביתה עם התינוק החדש, גם פה מצפים לסיפור הלידה המרגש, שמחים איתך ומאחלים לך כל טוב במנות ענקיות בריאות ושמחה. ולכל הזוגות החדשים שבדרך בהצלחה רבה רבה מחזיקים לכם אצבעות. קיבלתי עכשיו את התמונות במייל אני מתכוונת לערוך הכל ולספר לכם חוויות יוצאות דופן ממדינה יוצאת דופן.. אגב הפונדקאות מתקיימת גם בקוריאה אם כי בהיקף ממש ממש קטן, יש להם מחלקות IVF ורפואה מתקדמת אבל לא כמו פה כמובן והם היו ממש צמאים לשמוע מה ואיך , כל נושא הילדוה שונה מאוד בדרך כלל המשפחות שם רוצות רק ילד אחד כי הם משקיעים הון תועפות בחינוך ומושכים לכיוון החינוך המערבי אז יולדים ילד אחד מוציאים עליו מאות אלפי דולרים בחנוך מערבי לימוד אנגלית וכלכלה שזה לא יאומן, שבוע ימים ולא ראיתי אפילו אישה אחת בהריון (לא קינאתי באף אחת
) אז תנו לי לגמור את יום העבודה הקצר שלי ולשים לכם תמונות מעולם אחר. בנוסף רציתי לשבח את הפונדקאית שלי שהיתה מאוד אמיצה ומחוייבת לפתור בעיות שהתגלו בטיפול שלנו והיתה מחוייבת עד הסוף קבלי חיבוק ענק אני גיאה בך! התגעגעתי המון לכולם בקרוב התמונות!

תודה תודה תודה וברוכה השבה ../images/Emo24.gif

נשמע שעשיתם חיים ושיניתם אווירה, זה תמיד לטובה !!!! הייתי רוצה להיות זבוב
(או דבורה) על הקיר בביתכם בזמן הפגישה עם נדב.... מחכה לתמונות ןכמובן שאעדכן ואספר על המפגש עם הנסיך הקטן

anat301

New member
אמא של מורני עוד כמה זמן נשאר???

רוית יקרה מחכה בציפייה לקרוא על חוויות הטיול שלך.... אני לעומת זאת חזרתי לעבודה לאחר חצי שנה בבית...ולכן כמעט ולא יוצא לי להיכנס לפורום בזמן האחרון שיהיו רק בשורות שמחות לכולם.

מירבי*

New member
ברוכה השבה יקירתי../images/Emo24.gif

אני מחכה כבר לתמונות, חלק מהסיפורים שמעתי וצחקתי קשות
הפונדקאית שלך באמת ראויה לחיבוק ענק, היא תפקדה למופת

למעלה