בוקר אור........

itaf10

New member
יום נפלא על כל עם ישראל ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

בקר טוב טומי ויודית,ובקר טוב לכולם.

יודית כפרה, אם משעמם לך היום ואת מעוניינת לריב איתי,אז בבקשה תמהרי למה אני הולך עוד מעט ביעבודה. איזה כיף זה לפתוח את היום במריבה הגונה. למה מה קרה...רק לגדולים מותר?

יודית כפרה...תיקון.....תיקון.......

חכחתי במחשבתי וחפשתי סיבה לריב איתך או עם מישהו אחר,אבל לא מצאתי. אני בכל זאת משאיר את המריבות לגדולים.... שיהיה לכולם בקר טוב.

תמנונה

New member
../images/Emo51.gifטומי תודה סוף סוף תיבת../images/Emo110.gif

פנדורה נפתחת לי והכי הכי היתה המצגת שלך... אתה איש מוכשר. נונה

גיברת מינהלת! מזה כל הבוקר,טובים...

האלה... מה זה צריך להיות? יעני מה,כאילו לדפוק שעון נוכחות? תיראו,אני הייתי פה,לא שכחתי אותכם. את צריכה לחייב כל חברת פורום להגיד איזה מילה או שתיים על הבקר! הרי כבר קמתם, והאצבעות בלאוו הכי על המקלדת. למשל...שיט! המכנסיים כבר לא עולים עלי... אני חייבת לעשות משהו עם הצללוטיס הזה.... היום אני אעניש את עצמי! בגלל הצלעות כבש שאכלתי אתמול עם המאהב שלי... אני חייבת לספר לדנה עליו. וגם לצילה...ולשלומית...ורותי גם חייבת לשמוע.... ואני חייב לרדת עכשיו לסטלה...

רות 2

New member
מילה או שניים לבוקר זה............

שונאת את האוירה ההיסטרית של ניקיונות וקניות של פסח שיט החגורת בטן שלי מתאימה רק כתחליף לגרב........ ובכל זאת........... בוקר שכולו רוגע......... לכולם

tsiporganeden

New member
קונן דארלינג, אתה באמת רוצה שכל

אחד יכתוב לך את הצרות שלו? הנייר יסמיק?????

צפורה שלי דרלינג......./images/Emo24.gif

לא התכוונת שכל אחד יספר כמה הוא חולה וכמה בני הדודים שלו חולים. התכוונת שתספרו על הצרות שגופכם מעולל לכם. אני למשל לא מתבייש בצלוליטיס שמתפתח מסביב לאוזניים שלי. שלא לדבר על הצלוליטיס שמקיף את הבטן שלי.....

בקר טוב ויום שקט. הרהורים של עצב

הבקר בערוץ 2 ראיתי את נמרוד וידר התלמיד שלי שרואויין בתכנית . וזה עורר בי את הכאב . רצח אביו ואחותו זאביק שהיה חברי ידידי והסיע אותי לעבודתי בביקעה כל בקר במשך שנים. ובתו סיון תלמידתי נרצחו בליל הסדר במלון פארק השם יקום דמם. אני נוסעת לביקעה לחתום אבטלה בחששות ובפחד אך עם עוצמה של גאווה שהם לא ינצחו אותנו את הרוח ונצח ישראל עד עולם יתקיים יגדל ויתפאר בארצנו -אמן. להתראות בערב.

וואללה כמה ביצים מפוזרות בשטח../images/Emo6.gif

כולם נזהרים שלא לדרוך עליהן...בוקר טוב חמשושים
נראה לי כולנו בהלם אלם מההתפתחויות בימים האחרונים... נדמה לי שהפורום קיים שנתיים וחצי, ותמיד יש רוטואל קבוע של שיא ונסיקה חדה....טוף אז אנחנו כעת בלמטה..... מפה אפשר רק לעלות...

קונן מבקש כמה מילים....בבקשה קבל..

אני סובלת מתסמונת החגים, ז"א מגלה תופעות לואי שלקחו לי שנים להבין שאני והחגים לא חברים טובים.. השנה החלטתי שזהו, עושה מה שאני רוצה ואני לא רוצה חג...לא רוצה להיות בארץ בזמן החג, לא רוצה להיות בעונש.... זהו...אני נוסעת...פסח לא מחכה לי....נתראה אחרי החג...

למעלה