בוקרטוב שאלה קטנה בוקרטוב שאלה קטנה יש לי גזית אלרוב נדלן נטו וקמהדע האם כדאי לי לקנות קסם שורט75
נ נורה בר New member 12/6/06 #1 בוקרטוב שאלה קטנה בוקרטוב שאלה קטנה יש לי גזית אלרוב נדלן נטו וקמהדע האם כדאי לי לקנות קסם שורט75
Y yair24 Member 12/6/06 #2 זה שקול פחות או יותר נכתב ע"י נורה בר: בוקרטוב שאלה קטנה יש לי גזית אלרוב נדלן נטו וקמהדע האם כדאי לי לקנות קסם שורט75 לחץ כדי להרחיב... זה שקול פחות או יותר לדילול אחזקות במניות הנ"ל
זה שקול פחות או יותר נכתב ע"י נורה בר: בוקרטוב שאלה קטנה יש לי גזית אלרוב נדלן נטו וקמהדע האם כדאי לי לקנות קסם שורט75 לחץ כדי להרחיב... זה שקול פחות או יותר לדילול אחזקות במניות הנ"ל
נ נורה בר New member 12/6/06 #3 כלומר מקזז הפסדים? נכתב ע"י yair24: זה שקול פחות או יותר לדילול אחזקות במניות הנ"ל לחץ כדי להרחיב... כלומר מקזז הפסדים?
כלומר מקזז הפסדים? נכתב ע"י yair24: זה שקול פחות או יותר לדילול אחזקות במניות הנ"ל לחץ כדי להרחיב... כלומר מקזז הפסדים?
Y yair24 Member 12/6/06 #4 כן נכתב ע"י נורה בר: כלומר מקזז הפסדים? לחץ כדי להרחיב... כן כי אם המניות שלך ירדו השורט יעלה ואם הן יעלו אז הורט ירד אז זה כאילו שצמצמת אחזקות. עדיף כבר לצמצם אחזקות ולקנות פק"מ ככה את מרויחה יותר.
כן נכתב ע"י נורה בר: כלומר מקזז הפסדים? לחץ כדי להרחיב... כן כי אם המניות שלך ירדו השורט יעלה ואם הן יעלו אז הורט ירד אז זה כאילו שצמצמת אחזקות. עדיף כבר לצמצם אחזקות ולקנות פק"מ ככה את מרויחה יותר.
נ נורה בר New member 12/6/06 #5 ../images/Emo51.gif נכתב ע"י yair24: כן כי אם המניות שלך ירדו השורט יעלה ואם הן יעלו אז הורט ירד אז זה כאילו שצמצמת אחזקות. עדיף כבר לצמצם אחזקות ולקנות פק"מ ככה את מרויחה יותר. לחץ כדי להרחיב...
../images/Emo51.gif נכתב ע"י yair24: כן כי אם המניות שלך ירדו השורט יעלה ואם הן יעלו אז הורט ירד אז זה כאילו שצמצמת אחזקות. עדיף כבר לצמצם אחזקות ולקנות פק"מ ככה את מרויחה יותר. לחץ כדי להרחיב...