בוקסרית גזעית מחפשת בית.

בוקסרית גזעית מחפשת בית.

בראוניס מחפשת בית חם; בראוניס, כלבה בוקסרית גזעית כבת-5, מחוסנת, מעוקרת, ועברה אילוף בסיסי נאלצת בגורל לא כל כך טוב להמסר. אני כיום בן 18 ובקרוב ממש מתגייס, מכיוון שהנני היחיד שמטפל בבראוניס בביתי ואיש ממשפחתי אינו מסוגל לדאוג לה כראוי מבחינת זמן או רצון אני נאלץ למצוא לה בית חם ואוהב שיקבל אותה אל משפחתו. בראוניס היא כלבה חברותית, אנרגטית, אוהבת ומגוננת - חייה זה מכבר גם בגינה וגם בבית ומורגלת לכל התנאים. למשפחה שתאמץ אותה יתנו גם המלונה שלה וצלחות האוכל והשתיה. אשמח אם תפנו אלי בהקדם האפשרי באחד האמצעים הבאים - פלאפון: 0526009379 אימל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] או באמצעות המסרים הפרטים באתר. בתקווה שימצא לה בית חם ואוהב - מתן.

SCRATCHER

New member
*סופרת עד 10 ולוקחת נשימה עמוקה*

קודם כל, אם היא גזעית למהדרין (עם תעודות) צור קשר עם רכז הגזע, אולי הוא יוכל לעזור. פרסם בלוחות השונים (יד2, פטקינג וכו') פרסם בפורום אימוץ והתנדבות צור קשר עם אס.או.אס ותביא אותה לימי האימוצים המתקיימים בימי שישי ושבת. ואל תיקח יותר כלב בחיים, חסר אחריות שכמותך.

Ultra marine

New member
היא ללא תעודות

אני חושבת שמה שחשוב כרגע, זה למצוא לה בית. כדאי פשוט לעזוב במקרה הזה את הביקורת ופשוט להתמקד בבעיה -> מציאת בית.

SCRATCHER

New member
זה בעיקר מה שעשיתי. ואני לא חושבת

שהעניין צריך לעבור בשתיקה גמורה, כאילו זה בסדר.

אהמ..

אומנם מסיקים מהודעותייך שאת מאופקת בתגובתך, ואני לא חושב אני הייתי יכול להגיב בצורה מאופקת כזאת אם הייתי רואה את המקרה הזה מהצד. האמיני לי, שלפני שיצאתי 'בפירסום' לגבי מסירה , עברתי על אופציות כה רבות אחרות שרק עלו בדעתי, כולן נכשלו ונשארתי אני עם העובדה המוגמרת שיש לי כלבה שגידלתי וגדלתי איתה במשך 4 וחצי שנים, והיא חשובה לי לא פחות מעצמי - שלא יהיה מי שיטפל בה כשאני לא אהיה, וגם אם יווצר מצב ואוכל להיות בצורה כלשהי באיזור - ההורים לא רוצים שהיא תשאר. הם מקשים והם לוחצים - וזה מקשה על מציאת פיתרון שיקל עליה. אני אולי רק יוכל להתנחם בעובדה שבשלב מסויים היא תתרגל למשפחה החדשה בתקווה שבאמת אצליח למצוא לה בית , מה שכרגע נראה כמקרה אבוד. ואת צודקת שאת אומרת שזה לא בסדר, חסר אחריות? אין טעם להגיד אחרת למרות שאני לא רואה את המצב ככה. אילו המצפון שלי והטחת האשמות בי היתה מוצאת לה בית , הייתי הראשון לצעוק בקולי קולות לכל המעוניין לשמוע עד כמה נוראי שאני, אבל לא כך הוא המצב לצערי. שוב, רק אוכל לקוות שאצליח במציאת הבית.

Doctor Sue

New member
זה מה שאת חושבת עם כל הכבוד

יש אנשים שלא חושבים כמוך ואת לא תכתיבי לאחרים במה להתמקד! שוב אותו וויכוח! לתמוך בנוטשים!!

SCRATCHER

New member
הוא לא נוטש, את לא יודעת הכל ובמקרה הזה

אין שום סיבה לפתח עוד שרשורפלצת. אני תומכת לחלוטין באולטרא.

Ultra marine

New member
../images/Emo208.gif

למעלה