בוסטון אקוסטיקס VR940 - שווה?

danoosha

New member
בוסטון אקוסטיקס VR940 - שווה?

קיבלתי הצעה לקנות רמקולים של בוסטון אקוסטיקס דגם VR940, מתצוגה (במצב מצויין) ב2700 שקל. מה אתם אומרים? חוץ מזה, יש לי התלבטות בין שני רסיברים - Dennon AVR1403 וYamaha RXV530. מה מומלץ? תודה מראש.

danoosha

New member
בטח כדאי לציין

שהם ישמשו ב80% מהזמן למוזיקה (בעיקר רוק אלטרנטיבי ואלקטרוניקה). הרמקולים קיבלו ביקורות מאוד חיוביות בaudioreview.com, אבל אני תוהה אם המחיר מוצדק (אם כי ראיתי שמחיר המחירון הוא 3950).

Croc

New member
תדע 2 דברים:.......

1. אל תאמין לאף מילה חיובית של AUDIOREVIEW. חפש את הדברים שליליים שאנשים אמרו - זה אולי יתן לך תמונה. כל השאר זה לא שווה כלום. 2. בוסטון לא נחשבים ליצרן משורה ראשונה. הם אכן מומחי שיווק לוקשים לצרכן אמריקאי. איכותם בד"כ מאוד בינונית וממש לא תואמת את המחיר. אבל אני לא שמעתי את הדגם הזה ויכול להיות שהייתה להם איזו הברקה של דגם מאוד מוצלח. בקיצור, שפוט בעצמך, אל תאמין לאחרים, כך בחשבון שהחברה הזו היא "לא משהו מדהים". גנאדי

nijes

New member
לפולק אודיו יש המון סדרות

ולא כולם פה מכירים את מקצתן,אני מאמין.התייחסות גורפת אינה אפשרית ליצרן כזה גדול.למוזיקה שאת אוהבת לשמוע לא צריך רמקולים היסטריים,נותר לך לבדוק מול מחירי אמריקה ואם מחיר המחירון הוא אכן זה אז זה כנראה בסדר,במחיר הזה שום דבר הוא לא ממש מבריק לעומת המתחרים. האם הוא רצפתי?

danoosha

New member
המחירים נעים בין $250 ל$500

הם אכן רצפתיים, ומיועדים לסלון, בערך 24 מ"ר, יחסית עמוס ברהיטים. אני לא מבינה גדולה, אבל שמעתי אותם יחד עם הRXV530 של ימאהה והסאונד נשמע מאוד פריך ומפורט. הקומבינציה מצאה חן בעיניי, אבל השאלה היא אם המחיר הגיוני (המוכר טרח להראות לי את המחירון של ישפאר והמחיר המקורי הוא 3950). בכל אופן, אם הם לא מומלצים, יש לכם המלצות לרצפתיים בטווח של 2500-3500?

ערן^25

New member
אין עניין של מומלץ או לא מומלץ.

רצוי לשמוע אותם בבית לפני הקניה, אם העסק משתלב טוב ואת מרוצה-לכי על זה. אם לא- חפשי משהו אחר. אם מישהו כאן יאמר לך שהוא אוהב/שונא את הרמקול זה לא יעזור להחלטה מכיוון שזו החלטה אישית שלך. בהצלחה. ערן

nijes

New member
פריך זה ביסלי.

לא ברור מה זה סאונד פריך.הרבה יאמרו פה: אם אהבת ,תקני

nijes

New member
התאמצתי קצת,הבוסטון עולה באמריקה

500$ זה בלי מיסים מעל 2000 אז המחיר טוב,האמת שראיתי את התמונה ונזכרתי ששמעתי אותו ואת חבריו לסדרה,שאינה מבריקה כלל אבל שוב,הכל יחסי,למחיר.

danoosha

New member
עכשיו בעיה נוספת.

קנינו בסוף רסיבר Yamaha RXV630 ורמקולים Canton LE 107 (שהיו הרבה יותר מרשימים ועוצמתיים מהבוסטון). עכשיו יש בעייה אחת שרודפת אחריי ממערכת אחת לשנייה (סליחה מראש על הבורות אם התשובה פשוטה ודבילית). כשמחברים את המחשב לרסיבר דרך הaux יש זמזום תמידי חזק וטורדני ברקע. במערכת אחרת זה נפסק כשניתקתי את האנטנה של הטיונר, פה זה לא עוזר. איך אפשר לפתור את זה? האם זה קשור להארקה? לכרטיס קול? לכבלים? הושיעוני נא.

למעלה