בונים סוכה? איזו? התחלתם כבר לבנות?

בונים סוכה? איזו? התחלתם כבר לבנות? ../images/Emo13.gif

תמיד בניתי לבד, עד שלפני שנתיים נשברתי, קנינו "סוכת נחלים" וכך יש סוכה תוך עשר דקות. מאידך, על השמיכות והסדינים אני לא מוותרת...
הם הנותנים תחושה ביתית ואישית לסוכה
, וזה הרי כל הכיף. ומה אתם עושים בסוכה? אנחנו יוצרים קישוטים במשך היום, אוכלים בעיקר בערב (בצהריים חם מדי, ובבוקר בוקר מדי
), ולפעמים גם משחקים משחקים על שולחן. מניחה שנבנה מחרתיים... חג שמח!

אגל ט ל

New member
עצלנית ../images/Emo6.gif

כאן, התאילנדים בונים... סתם סתם... יש צוות שבונה. אני מתבוננת ומצרפת קישוטים (אם אני מתבקשת...)

אה, זה החלק הקטן...

גם הפסקתי לארגן לילדים לבד את מסיבות יום ההולדת...
ממש בטלנית אני! בסוף גם אלך למספרה בשביל להסתפר...
לפחות, כמובן, על ההזמנות (ועל העוגות, כמובן-כמובן) אני לא מוותרת. הפעם החגיגה תהיה ממש בסוף החופשה, אז הכנתי הזמנות על מגנט, כדי שהילדים לא ישכחו מתי לבוא...
אחרי שגמרתי סוף סוף להכין אתמול בלילה את כל ההזמנות לגן ולכיתה, שכל אחד מהם עתיר ילדים, פלא שלא הצלחתי להיפטר מהערנות וללכת לישון בשעה סבירה?...

אגל ט ל

New member
אההה....אני כבר הזדקנתי כנראה....

יש לי שני 'ילדים' גדולים ואחת, צעירונת , בת 14.... אבל אני בהחלט זוכרת את ה-לילות-ללא-שינה לפני כל יומולדת.... בחיי שאני מתגעגעת לזה. ראי, הוזהרת !!!

איכשהו, לא נראה לי שלחלק הזה אתגעגע... ../images/Emo3.gif

החבר'ה אצלי צפופים לא רק בשנות הלידה, אלא גם בחודשים. תוך ארבעה חודשים אני חוגגת שלושה ימי-הולדת...

גם אנחנו

חוגגים אוטוטו יום הולדת 6 לבני...והארגונים במהלך השבוע הקרוב. לגבי הסוכה...גם קנויה..הקישוטים עלינו.

אוףףףף../images/Emo178.gif

לא התחלנו עדיין ואנחנו מארחים כ-30 איש. יש לנו פרגולה מקורה 9/ 4 מ'בערך, אנחנו סוגרים בבד לבן ומקשטים בהרבה קישוטים ממוחזרים, כמובן וגם קנויים.

יש לזה יתרונות וחסרונות...

מצד אחד, קל לבנות; מצד שני, זה מקום שכבר יושבים בו גם ככה, כך שהשינוי פחות גדול... מה שכן, זה נשמע מאוד יפה. נא לא לשכוח לצלם, כמובן, ברגע שיהיו סוכות מוכנות אני מצפה לראות תמונות!

yaam1

New member
אצלנו וועד הבניין בנה את הסוכה ומחר אחרה"צ

מי שירצה לקשט את הסוכה ירד למטה עם טושים/בריסטולים/נצנצים וכו' אני כמובן אהיה שם עם הילדודס, נעביר אחרה"צ כייפי ונרגיש את אוירת החג. יש רשימה מסודרת של מי יושב בסוכה לאכול ומתי, הכל מתנהל כל כך יפה הודות לוועד הנהדר שלנו, כייף של חג
משוויצה בעוגה שהכנתי למחר לכיתה של הבן שלי, יודעת שזה לא הפורום המתאים אבל ממש מתחשק לי להראות לכן

ולנו ממש בא לראות! ../images/Emo99.gif

לכבוד מה העוגה היפהפייה? לא הצלחתי להבין אם הכיתוב מאחור הוא רק עיטור של אותיות, או שהן מצטרפות יחד למילה כלשהי. לניחושי זה עיטור...
יופי של ועד יש לכם - כל הכבוד! באמת כיף של חג. לא רק לילדים. עד היום הסוכה משרה עליי תחושת חמימות וכיף שאין לה תחליף...

yaam1

New member
האותיות מאחור הן עיטורים, תפזורת של אותיות ..

בתחילת השנה הבן שלי הבטיח (בשמי
) לילדים בכיתתו שאכין להם עוגה מבצק סוכר, הבטחות צריך לקיים ולכן הכנתי להם בכייף
תודה על הפירגון

ורדה 1

New member
אנחנו בנינו סוכה משודרגת! היתה לנו סוכת נחלים בגודל 2.5X3 ולפני שנתיים קנינו לה הגדלה של 1.5כך שעכשיו יש לנו 3X4. הכל כל כך מרווח, הבן הגדול שלי לקח על עצמו את הפרויקט והכניס מאווררים, "עגלת תה", שולחנון קטן בצד ו2 שולחנות אוכל לאירוח נעים ומרווח. ממש תענוג! רק שלמלא את כולה בקישוטים זו עבודה גדולה מאוד...

וואו, זה כבר דופלקס! ../images/Emo6.gif

לא צריך טופס 4 בשביל סוכה כזו?
נשמע כיף לאללה - אחרי שתקשטו, אני מחכה לראות תמונות!

למעלה