בוכה ועצובה נמאס לייייייי.

אוסה

New member
מה קרה??../images/Emo24.gif

ספרי לנו אולי באמת נוכל ומה שבטוח להוציא מהלב זה דבר חשוב.

היי לכולם מצטערת ותודה לכן הסיפור

הוא כזה בקצרה יש לבעלי אחות אחת, אני נשואה כמעט 12 שנה. היא אישה לא נחמדה בעייני ובעייני עוד כמה, אני כל פעם מחפשת להציק ולריב ואני בחורה טובה לא עושה להכלום להפך תמיד שותקת והיא תמיד כשנפגשים מחפשת להעליב ולפגוע ואני ממורמרת שנים. אני תמיד עושה לילדיה רק טוב כשבאים אלי מפנקת ואוהבת והיא לא , אישה קשה שתמיד פוגעת. השבוע היינו בטיול יחד איתה והיא פגעה בי במשהו והתעצבנתי , היינו גם עם זוג חברים שלה. פגעה בי וחשבה שכרגיל אני אשתוק לה ואבוא הביתה ואריב עם בעלי כי כך תמיד הייתי נוהגת ואני יודעת שזה טעות היא רבה איתי ואני שותקת לה ובא לריב איתו היא עשתה לי ועשתה לי כי כזה הוא העולם באתי לשפוך את ליבי ותמיד זה היה גורם למתחים ומריבות בנינו והוא בטענה יש לי אחות אחת תסתדרי איתה אבל יש לך גם אישה אחת ואני טובה לא עושה לה כלום פשוט היא משועממת ומחפשת לריב. הפעם עניתי לה לידו ליד חברים שלה והיא היתה המומה ושתקה . אז בעלי משחק אותה מחזיר לי אתמול אצל אמא שלי ליד כל משפחתי היה קטע והוא כעס עלי והוא אני שתקתי ובאתי הביתה ורבתי איתו . וזהו שלא תבינו לא נכון יש לי בעל טוב חם ואוהב אבל הוא בטענה שיש לו אחות אחת ועלי לא מקובל לא אהיה עם מישהו שעושה לי רע , הוא גם עצבני לאחרונה בגלל המצב הכלכלי אז הכל ככה .אני עניתי לה בפעם האחרונה כי אמרתי לו שאיתך יותר אני לא אריב בגללה אני אריב איתה וזהו, היא מתנהגת גועלללל. בני מדבר איתה והיא מדברת איתו בצעקות ועוד אומרת לי אל תתערבי מה אתם אומרים? אז אמרתי לה שאני אתערב ,שעד היום לא התערבתי והיום כן את זה לחשתי .

אם לבעלך יש אחות אחת שמתנהגת ככה

והוא רוצה שתתרגלי לזה שהיא אחות אחת והוא לא מעיר לה, שיתרגל הוא שאת עונה לה ואת לא פראיירית. היא צועקת על הילד שלך ואומרת לך לא להתערב ? מי היא בכלל ? אמרת נכון - יש לו אחות אחת .... למה אישה כמה יש לו ? מה הוא דויד המלך ?

הוא טוען שאין לו בעיה שאני אענה לה אבל

אני לא מאמינה לו כי ברגע שיהיה פיצוץ ואדבר על הכל אז הוא בטוח יכעס, אתמול רבתי איתו על זה שהתנהג לא יפה ליד משפחתי ואמרתי לו שיחזור אליה.

טרום כלה תודה לך, ושאלה לי אליכן מה הייתן

עושות במקומי הייתן נפגשות איתה? יוצאות איתה לטיולים? מה עושים במצב כזה? כי באמת לא נהנתי מהטיול , היה לי רע ומגעיל וכשעניתי לה החצופה טוענת שאני אף פעם לא מחייכת אז כעסתי ואמרתי לה איך את רוצה בדיוק ? תראי איך את מתנהג

klasica

New member
יחסים קורקטיים בלבד

לצאת איתה לטיולים או מפגשים? טיולים ומפגשים עושים כדי להתענג לא להתעצבן.

לא מחייכת ?

אם הטיולים הם עם כל המשפחה ולא רק איתה ועם בעלה והילדים - 1. או לא ללכת ואז היא תקבל הרגשת נצחון שהביסה אותך ותתפוס על זה טרמפ להגיד שאת לא בסדר. 2. ללכת כשאת לבושה הכי יפה , מאופרת הכי יפה , שלווה ורגועה, ועם חיוך של חצי פיתה על הפרצוף ולתת לה לאכול ת'לב עד מחר. (כמובן שאני בעד אופצייה 2) אם הטיולים הם רק איתה ועם בעלה ולא עם כל המשפחה המורחבת - לא ללכת בשום אופן , למה מה קרה ???

נומלה

New member
הייתי תופסת את בעלי לשיחה!

יקירתי, הבעיה שלך איננה עם הגיסה אלא עם הבעל. קודם הוא לא התעמת איתה ואמר לך שזה התפקיד שלך. אחר כך כשעשית מעשה (נכון!) הוא לקח את הצד שלה. תסבירי לו בצורה שאיננה משתמעת לשתי פנים שאו או. או שהוא בחוץ. וזה אומר שהוא לא מצייץ כאשר אתן מתווכחות. או שזו הבעיה שלו ואז הוא אחראי לרסן את אחותו כאשר היא משתלחת. נראה לי שהוא צריך שיבהירו לו בדיוק מה הוא צריך לעשות.

מצד אחד את צודקת זה מה שהכי מרגיז אותי שהוא ל

לא אומר לה מילה אבל לא הוא לא לקח את הצד שלה הוא סתם משועמם , אמא שלי אמרה לי מילה והוא התחיל לצעוק ולריב איתי ואני נעלבתי ורבתי איתו בבית כי אני ההיפך ממנו לא רבה ליד אנשים.

נומלה כנסי בבקשה

הוא רב איתי כי לא עניתי לו כי יודע שאכעס בבית אז צעק מה אני עושה פרצופים הבנת? הוא מתנהג לא יפה וחושב שאני אחייך לו כמו אחותו.

דרך אגב יש טיולים שהם רק איתה.

ועם הם עם משפחתי אז בעלי טוען שאנחנו לא מדברות איתה, כאילו יש לי נושא שיחה איתה , היא רק יודעת להציק , ניסיתי הכל אנשים לא משתנים .

למעלה