בווווווקר טוווווב!

Pidimenopolis

New member
בווווווקר טוווווב! ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכם, יושבי הפורום שפעם כתבתי בו
והמון זמן לא כתבתי, וזה לא נורא. אז הרבה לא מכירים אותי. טוב, בוקר טוב, אני דניאל, מושבי אי שם ליד שיקגו. נוער אנחנו, נכון? A few ethical questions: 1] האם הייתם נקשרים {רגשית, פיזית, מנטלית, אוראלית, אנאלית} למישהו מהאיזור שבו אתם נמצאים? סה"כ השנה נגמרת עוד מעט. ומה אם אתם עוזבים בסוף השנה? 2]מה יקרה כשתחזרו? יש לי הרגשה שיש פערים מאוד עמוקים ביני לבין אנשים בארץ. מצד אחד, לא הייתם מצפים שאנשים פשוט ישבו ויחכו לכם שנה-שנתיים-שלוש, אבל מצד שני, הם עדיין יהיו החברים הכי טובים כשתחזרו? סה"כ שנה זה המון זמן להתחבר לאנשים אחרים, ויש את גישת ה"אם את\ה לא מתקדם, אתה ברגרסיה". סה"כ אני לא רואה בקשר דרך האינרטנט קשר אמיתי בין שני אנשים. 3] מה עם הדת? אני לא מרגישה יהודייה במיוחד. אני מרגישה ישראלית. טוב, כנסיות זה בכלל דבר רנדומלי. הולכים הולכים הולכים *בום* כנסייה. זה כאילו שהסתכלו על מפת העיר וחשבו "אוקיי, כאן יש מגרש ריק, בואו נעשה ממנו כנסייה!". אותי זה מרתיח. זה הדת שלכם, פאקינג דמט! נו, קתוליסיזם תמיד היה חשוב בעיניי. 4]איך האוכל, איפה שלא יהיה שאתם נמצאים?
אני בארה"ב, יש הכל מהכל, בצורה שאמריקאים יכולים לבלוע. 5]יש לכם מחשבות בסגנון "מה יקרה אם אני פשוט אשאר כאן שנתיים נוספות, אסיים ביצפר ואז אחזור לישראל?" סה"כ, כשאני אחזור יהיה לי המון מה להשלים. אפילו אם אני אוכל לנמנם בשיעורי אנגלית ומדעים ומתמטיקה, עדיין יש תנ"ך-ספרות-ערבית-לשון ואני מתערבת שיש עוד כמה שיהיה לי מה להשלים. לא יותר הגיוני פשוט לסיים כאן ביצפר, במקום ליצור לעצמי את כל החרא הזה? ומצד שני, אני לא רוצה להיות כאן 4 שנים! אני פה רק 7 חודשים ואני מרגישה שמספיק. חוצמזה, אמריקאים טיפשים. מי צריך אותם. 6] ממש משעמם לי כרגע.

יאללה נענה לך

(רק בגלל שקודחים לי במוח כבר מהבוקר והשעה רק 9 וחצי!) 1) אני כבר די רגילה לזה שחברים שלי עוזבים\אני עוזבת אז מתרגלים לזה, מה אני לא אקשר לאנשים רק בגלל שאני יודעת שעוד 3-4 חודשים הם עוזבים? מה אין אימיילים בימינו? (אגב, את נקשרת לאנשים אוראלית ואנאלית?
) 2) לא יודעת מה איתך אבל עם חברים שלי מהארץ אני מדברת פעם ב... כי רובם בצבא ולא יוצא לדבר בנט או אפילו בטלפון אבל זה לא משנה כי אני יודעת שתמיד כשאני חוזרת לארץ אני לא מרגישה שנסעתי בכלל. 3) מה הקשר לדת? 4) אוכל טעים, תודה ששאלת. 5) אממ אני סיימתי פה בי"ס אז אין לי מושג... עדיף לך לסיים בי"ס באמריקה
הרבה הרבה יותר פשוט מלעשות בגרות בישראל. 6) באסה לך

Pidimenopolis

New member
תהיתי לעצמי.

לא היה יכול להיות משמ מגניבם אם העולם היה שטוח? חח, באתי לכתוב "עם" במקום "אם", קראפ, אני נהיית עילגת. אגב, זה נכון שבאיזורים שונים של ארה"ב יש סלנג שונה, או שרק אצלי אני מוצאת כל מיני ביטויים של סלנגיסטיים שנשמעים ממש משונים?

למעלה