בודפשט 2010- ניסיון להעלות תמונות

piegirl1

New member
בודפשט 2010- ניסיון להעלות תמונות

כמו שאמרתי היה מדהים, לא קפצתי ככה כבר שנים. אחת החוויות המהנות בחיי. תמונה ראשונה כניסיון. האולם (בודפשט ספורט-ארנה) הוא חדש, ידידותי, ממוזג וחשוב מכל הארגון שם יותר יעיל משלנו. יש ליד כל יציע שירותים (גם של נשים! למה זה לא ככה אצלנו?), בנוסף יש מלתחות ושמירת חפצים (כן, כן, למה זה לא ככה אצלנו?
), יש תורים מסודרים ויעילים ובכלל הארגון הוא מופתי. בתור אחת שחיכתה כמעט שעה בתור לשירותים באיצטדיון ברמת גן, לא הפסקתי להתפעל ולקנא. נכון שם היו חמישים אלף איש ופה אחד עשר אבל רואים שכאן מקפידים יותר על הסדר וגם על הנוחות.

piegirl1

New member
המשך..

ההופעה התחילה באיחור קל אבל מבחינת הקהל ברגע שהם עלו הכל נשכח...

piegirl1

New member
קצת על ההופעה והקהל

חייבת לפרגן לקהל ההונגרי שהוא נלהב ומשתף פעולה, מהרגע הראשון הם לא הפסיקו לשיר, לקפוץ ולמחוא כפיים. אני עמדתי מקדימה משמאל (בחיבור בין יציע הישיבה לפרונט סטייג', מיקום מעולה ממנו אפשר לראות את הפנים של חברי הלהקה ולא משהו מטושטש ורחוק כמו בישראל). הסט ליסט היה סטנדרטי אבל נהניתי מכל רגע, דייב השתעשע עם כל דבר שנקרה בדרכו על הבמה, הוא חיבק את מרטין בתחילת ההופעה, לא הפסיק לחייך ולצחוק עם הצוות הטכני, וחיבק בהתלהבות איש במה הונגרי שהביא לו עוד תה לפני ההדרן
. כן, גם אני רציתי להיות עובד במה הונגרי באותו הרגע.. הסאונד היה מצויין, מהזווית שאני הייתי לא ראו את הויז'ואלס במלוא האפקט, אבל כפי שציינתי בעבר זה לא ממש מעניין אותי כי העיניים כל הזמן על דייב ומרטין, כלומר רק על הבמה ולא על מה שמסביב/מעל וכו'. באופן מפתיע השיר שהקהל ההונגרי הכי התלהב ממנו (חוץ מ-nlmda) הוא stripped, היה ביצוע סוחף והקהל לא הפסיק לשיר, אני אנסה לחפש ביוטיוב קישור. גם home זכה להתלהבות מקהל שהמשיך לשיר דקות ארוכות אחרי שהשיר נגמר ועד שדייב ביקש להפסיק. בקיצור, נהניתי בטירוף. אני שוקלת ברצינות הופעה נוספת לאור העובדה שהרכילות ההונגרית אומרת שלא יהיה טור נוסף ואין לדעת אם זה נכון
עכשיו תורה של ד"ר plum, שהיתה אתמול בפראג ואני מקווה שנהנתה לא פחות.

Doriiin

New member
מקווה מאוד שהשמועות האלו הן רק שמועות..../images/Emo195.gif

westend girl

New member
אם אני זוכרת לנכון,

גם אחרי הטור הקודם הייתה שמועה/תחושה כזו, שכמו שכולנו כבר יודעים - הייתה חסרת שחר. בקיצור - לדעתי אין לדעת, אבל תהיו אופטימיים

תמונה מדהימה../images/Emo59.gif-העלתי לפייסבוק../images/Emo178.gif

אוחח כמה גם אני רוצה להיות בין אלפי המעריצים ולראות אותו כזה קרוב
גם אני רוצה לראות פעם אחת לפחות הופעה בחו"ל באירופה או ספרד

למעלה