אני ממש לא מצליח להבין את ההחלטות האלה
C certified.woke Well-known member 4/11/25 #5 נכתב ע"י marabo: אני ממש לא מצליח להבין את ההחלטות האלה לחץ כדי להרחיב... יש לך כסף מיותר? הוא מכביד עליך? קרן וקסנר תשמח להחלץ לעזרתך ולהקל עליך...
נכתב ע"י marabo: אני ממש לא מצליח להבין את ההחלטות האלה לחץ כדי להרחיב... יש לך כסף מיותר? הוא מכביד עליך? קרן וקסנר תשמח להחלץ לעזרתך ולהקל עליך...
Harrington Well-known member מנהל 4/11/25 #6 נכתב ע"י marabo: אני ממש לא מצליח להבין את ההחלטות האלה לחץ כדי להרחיב... זה קל. הממנה בודק דברים לגופו של הבן אדם ולא מסתמך על כותרות וסיסמאות כדי לפסול אותו. אם קראת את הודעת שר הבטחון בעניין, היא בהחלט מרגיעה ומסבירה את המינוי ואת החלטת השר.
נכתב ע"י marabo: אני ממש לא מצליח להבין את ההחלטות האלה לחץ כדי להרחיב... זה קל. הממנה בודק דברים לגופו של הבן אדם ולא מסתמך על כותרות וסיסמאות כדי לפסול אותו. אם קראת את הודעת שר הבטחון בעניין, היא בהחלט מרגיעה ומסבירה את המינוי ואת החלטת השר.
D DANIAVNI Well-known member 4/11/25 #2 נכתב ע"י marabo: אני ממש לא מצליח להבין את ההחלטות האלה לחץ כדי להרחיב... אולי ממנים מראש מישהו שאם לא יישר איתם קו מייד יטענו שזה בגלל שהוא בוגר ווקסנר, סובל ב מניגוד עניינים וכו'.
נכתב ע"י marabo: אני ממש לא מצליח להבין את ההחלטות האלה לחץ כדי להרחיב... אולי ממנים מראש מישהו שאם לא יישר איתם קו מייד יטענו שזה בגלל שהוא בוגר ווקסנר, סובל ב מניגוד עניינים וכו'.
marabo Well-known member 4/11/25 #3 נכתב ע"י DANIAVNI: אולי ממנים מראש מישהו שאם לא יישר איתם קו מייד יטענו שזה בגלל שהוא בוגר ווקסנר, סובל ב מניגוד עניינים וכו'. לחץ כדי להרחיב... לא יודע. לא יכלו למצוא משהו כמו זיני?
נכתב ע"י DANIAVNI: אולי ממנים מראש מישהו שאם לא יישר איתם קו מייד יטענו שזה בגלל שהוא בוגר ווקסנר, סובל ב מניגוד עניינים וכו'. לחץ כדי להרחיב... לא יודע. לא יכלו למצוא משהו כמו זיני?
jackie111 Well-known member 4/11/25 #4 מחר המינוי יבוטל. וזה בגלל שרה. יש לה עכשיו ערב ארוך עם בעלה וכמו תמיד הוא ישתכנע.