בוגארט- איך הוא ניראה?

ogispan

New member
בוגארט- איך הוא ניראה?

אני בטוח שמישהו כבר הציג את השאלה הזאת פעם, אבל לא מצאתי על זה איזכור... בספר השלישי אנחנו מכירים בפעם הראשונה את הבוגארט, ונאמר שם שאף אחד לא יודע איך הוא ניראה באמת כשהוא לבד ולא מנסה להפחיד מישהו. אבל בספר החמישי, בבית של סיריוס, ניכנס בוגארט לארון ומולי מבקשת מעין הזעם מודי לוודא שזה אכן בוגארט. מודי כמובן השתמש בעין שלו כדי לראות מה יש בתוך הארון... משמע הוא ראה את הבוגארט לגמרי לבדו... את הצורה האמיתית שלו כשהוא לבד בתוך הארון לא?
 

ogispan

New member
וכשהוא בתוך הארון?

הוא לובש צורה של טרמיטים? כי זה מה שהארון מפחד ממנו? אני לא חושב...
 

A Radcliffe

New member
הוא התכוון לזה ש...../images/Emo129.gif

מודי היה למטה והסתכל על הבוגארט עם העין המוזרה שלו. מודי לא עמד מול הבוגארט............................ אז.... מה הוא ראה שם?! וויזלי:)
 
אז הוא ראה את הצורה

של הפחד של מי שעמד מולו. כמו למשל בספר החמישי כשגברת וויזלי ראתה את הבוגארט בצורה של כולם מתים הארי עמד בצד וראה את זה את מה שגברת וויזלי הכי מפחדת ממנו. בתוך הארון אני חושבת שאולי הוא כמו שלד עטוף בתחבושות כמו מומיה. ככה אני דימיינתי את זה
 

A Radcliffe

New member
אויש גמני...../images/Emo129.gif

בגלל שבתחילת הפרק מצוירת מומיה נכון!? ====================================== אבל לא עמד אפחד ליד הבוגארט.... כולם היו למטה... וויזלי:)
 
לא!

הארי שמע את גברת וויזלי צורחת ואז ירד לבדוק מה קרה והוא ראה את הבוגארט בצורת הפחדים של גברת וויזלי!
 

A Radcliffe

New member
לא קשור../images/Emo129.gif

דיברתי על הפעם שמודי הסתכל על הבוגארט מהמסיבה למטה... וויזלי:)
 

A Radcliffe

New member
שאלה קשה...../images/Emo129.gif

בהתחלה חשבתי שמודי ראה את מה שהכי מפחיד אותו, אבל אז נזכרתי שאם עומדים מול הבוגארט מס' אנשים הוא לא יודע למה להפוך, אז הוא צריך לדעת באיזשי צורה ממה מי שעומד מולו הכי מפחד, שזה אומר שהוא לא הופך אוטומטית [כאילו.... לבד בלי לחשוב על כלום.] אז אני חושבת שהבוגארט צריך לדעת שעומד מולו מישו/מסתכל עליו. אז אני מניחה שמודי ראה את הבוגארט בצורה האמתית שלו או משו. אני לא יודעת. זה נראה לי טיפשי מה שכתבתי. לאנורא.... נחיה... וויזלי:)
 

A Radcliffe

New member
אוף!../images/Emo129.gif

אני עומדת לתבוע את מי שצייר/ה את הציורים בספר הזה!!!! וויזלי:)
 

A Radcliffe

New member
נכון...../images/Emo129.gif

אני יודעת, אבל אני עדיין ממש ממש ממש מעוצבנת עליה... וויזלי:)
 

A Radcliffe

New member
שם משפחה שני../images/Emo129.gif

את/ה[
] לא רוצה לדעת....... וויזלי:)
 
למעלה