בובה פראית

../images/Emo93.gif פיספסתי../images/Emo46.gif../images/Emo121.gif

אני רציתי לראות את הפרק הזה....

huxy

New member
"אני אוהב שאת שותקת זה כאילו את

נעדרת"- חהההההההההה!!!!! כמה דקות אחרי שאיבו אמר את זה המשכתי לצחוק, ענק!
איזה פרק יפה! סופסוף הפרק הזה הגיע, איבו כזה תחמן אבל מתוק טוטלי!
הרג אותי הסוף שמילי מסתירה ומסתכלת לכיוון למטה ואז אליו והוא מסתכל למטה, הייתי על הרצפה מצחוק
שיבוא יום ראשון
אההה...היו כמה טעויות קטנות בתרגום אבל לא משהו רציני, הוא לא אמר "אפס", אלא "צ'יירטו" שזה כמו חצי סלנג של "סיירטו" שמשמעו "נכון".

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifמשפט עננננק!!!!

ובאיזה אדישות הוא אמר לה אותו חהההההה...... ובחדר של הסבתא היה מדהים!!!! הסבתא הזאת מדהימה, הכי הכי אהבתי את מה שמילי אמרה שהיא רוצה את איבו במיטה שלה, ואז איבו התערב פשוששש חחחחח, וגם אהבתי את איך שהיא התחילה להוריד לו את העניבה, והוא אמר לה שזה בדיוק מה שהוא חשב עליו והרביצה לו חהההההה איזה חמודים הם!!! ואתם חושבים שהיא באמת ידעה שהוא היה בחדר כי לי לא נראה......הזכיר קצת את הקטע של לאורה ותומס בסנטרל חהההה

huxy

New member
אותי הרג שדווקא שהיא ציינה

שרוצה אותו במיטה שלה הוא פתאום הגיב, כ"כ מתאים לו אבל היה מצחיק לאללה. בהמשך לקטע עם העניבה גם הצחיק אותי שמילי חשבה שהוא רוצה לשכב איתה והוא אמר שלא התכוון לזה אז היא הביאה לו עוד שמפנייה כי אולי יתחשק לו, הם מתוקים כ"כ ביחד! מציק שמילי עדיין חושבת שהוא רודף שמלות ולא יודעת שאז לא בגד בה עם אנדראה אבל שיהיה.

קרלוצה

New member
אני הייתי אומרת לה.......

"אני אוהב שאת שותקת כי אז כאילו אין מי שייעשה לי קווה קווה בראש כל היום..."

gabriela spanic

New member
איך חיכית לפרק הזה -חודשים../images/Emo178.gif

גם אותי הרג מה שאיבו אמר לאנדראה: "אני אוהב שאת שותקת כי אז כאילו אין מי שייעשה לי קווה קווה בראש כל היום..." למי שיש תמונות מהקטע של איבו ומילי, בורפי שישים!

huxy

New member
תיכנסי לאתר שיש בקישורים של בובה

זה האתר הראשון בקישורים, יש שם מלא תמונות!

למעלה