בוא נגיד

Loom21

New member
בוא נגיד

שעכשיו סיימתי שנתיים לימודי סאונד ואני עכשיו מה שנקרא "סאונדמן" עם תעודה, מה עכשיו כלומר מה האפשרויות שלי, איך לעזזל אני מוצא עבודה ומה עוד אני יכול לעשות עם זה????.

baduist

New member
המממ

השאלה היא מה א ת ה ר ו צ ה לעשות עכשיו:) בוא נגיד מראש שהרבה כסף היא לא אופציה ריאלית. אם אתה נכנס לעניין של סאונד רק בשביל עבודה, עדיף למצוא תחום אחר יותר מבוסס:)

SHIKO2000

New member
הולך לחברת הגברה ומציעה את עצמך

רק שלא תצפה שעם "תעודת הסאונדמן" שלך ישר תשב על איזה מידאס ותעשה את משינה בפארק...... סביר להניח שתסחוב כבלים ומגברים ורמקולים כמו כולם,ושיגמרו לתהות על קנקנך אולי(יש די חוסר הערכה לבוגרי בתי ספר לסאונד בייחוד לאחד מסויים.....
)אולי תתחיל לשבת על מיקסר בהופעות קטנות ומשם תתקדם.... מה אתה עוד יכול לעשות עם זה???לתלות על הקיר בחדר ולעשות דאוינים על בחורות....

HeavenlyB

New member
את התעודה

אתה יכול לתלות על הקיר בבית, כי זה המקום היחידי שהוא יביא תועלת
מתחילים בקטנה. מוצאים אולפן שמחפש עוזר טכנאי, או עם קצת מזל - טכנאי. ומתחילים עם פרוייקטים שנכנסים לאולפן. לאט לאט אנשים יכירו אותך, ואם יאהבו את התוצאות שאתה מוציא, ירצו להמשיך לעבוד איתך. ככה אתה בונה לעצמך שם ויכול להתקדם לאולפנים יותר גדולים, או להפוך להיות עצמאי. או שאתה הולך לשוק ומתחיל למכור בבאסטה עד שאתה מרוויח מספיק כסף בשביל לבנות אולפן משלך.
להתחיל מאוד קשה, כי רוב העבודות שמוצאים זה עם קשרים.

למעלה