בואן דייה
קומה סה אזה מג'דרה?

בואן דייה ../images/Emo42.gif קומה סה אזה מג'דרה?

איי מונצ'ו טיימפו קה נו איזי מג'דרה, קרו אזר לו פרה אמניינה, קן מה פואדה דאר אל רצפטו אמה קון כמויות מדוייקות? גרסייאס מראש
אי שבת אלרגרה הטודוס = אמן
 

אסטרלו

New member
חוניקה, בבקשה

יש לי מתכון מנצח של מג'דרה-למרות שאני לא גיזנדרה מי יודע מה: כוס וחצי עדשים חומים מנוקים, שטופים ומושרים 8 שעות לפחות. אחר כך בסיר אחד: העדשים המסוננים כוס וחצי אורז מסונן ושטוף 2 ורבע כוסות מים חצי כוס שמן (לא להבהל! יוצא מדהים) 2 כפיות מחוקות מלח לערבב הכל בסיר על אש גדולה ללא מכסה להתחיל להרתיח. כשנעשות בועות קטנות מסביב (תחילת רתיחה), להעביר לאש הקטנה ביותר בגז- מונמכת עוד לחצי, לכסות ולבשל 25 דקות על השעון. בתום הבישול לכסות במגבת ולא לפתוח את הסיר עוד 10 דקות. בהצלחה!
 

Sarika

New member
חשוב ביותר לטגן בצל קצוץ עד להשחמה

להוסיף מעל הכל. אני מבשלת 1 כוס עדשים חומים עם הרבה מים עד לריכוכם(אין צורך להשרות) ומסננת. מבשלת בנפרד אורז עם שמן ומים ביחס של 1 אורז, 1/2 1 מים ומלח לפי הטעם. לאחר שמוכן מערבבת את העדשים עם האורז מתבלת בכמון ומעל מפזרת בצל קצוץ מטוגן שחום. ולא בא כבושם הזה, דצ'ופר לוס דדוס. בתיאבון.
 

נועםבת11

New member
אני מבקשת את המרשם של הקדאיף

של ציפור גן עדן, סטובו צו'פר לוס דדוס לא הפסקתי לאכול ממנו במפגש.
 

אסטרלו

New member
כמובן המון בצל מטוגן מלמעלה

חשבתי שזה מובן מאליו. אצלי אוהבים את זה גם עם יוגורט מעל.
 
למעלה