בואי נעשה לך עמוד מלא...

leeloo

New member
בואי נעשה לך עמוד מלא...

ילדונת, אני שמחה שאני "ההשראה" שלך לפתיחת הפורום, בהחלט מחמיא לעורר מוחות צעירים לתרום לקהילת תפוז (
) שיהיה לך רק
המון המון גולשים קבועים נחמדים ותורמים ושלא יימאסו עלייך השטויות והביוקרטייה המיותרת שמתלווה לתפקיד.. Enjoy!

QueenBabar

New member
באתי גם לברך../images/Emo70.gif

ולהגיד
על הפורום,
ו
וב
ו
שמתי לב שכל אחד הזכיר פה לפחות שחקן או שחקנית שהוא מאוד אוהב, אז אני רוצה לציין מישהו שעוד לא הזכירו פה ואני ממש ממש אוהבת: אדוארד נורטון! שזכה גם במראה מצודד וגם בכשרון משחק מדהים (למרות שיש שיתווכחו בעניין המראה). אין לי כח להרחיב עוד למה בדיוק אני אוהבת אותו (כבר קצת מאוחר ואני צריכה לקום מוקדם מחר) ולצערי גם אין לי תמונות שלו על המחשב (הפסקתי מזמן עם הקטע של לאסוף תמונות של שחקנים, כי בסופו של דבר תמיד מגיע איזה וירוס ומוחק לי את הכל), אם למישהו כן יש משהו כזה אני אשמח לראות!
נ.ב. "ושלא יימאסו עלייך השטויות והביוקרטייה המיותרת שמתלווה לתפקיד"? אין לי מושג על מה את מדברת לילו - אני דווקא ממש נהנית להיות מנהלת!

מיצי007

New member
אדוארד נורטון

הוא אחד מהשחקנים האהובים עלי ביותר! מאז גיל 12 אני אוהבת אותו,כשכל הבנות בכיתה שלי אהבו ליאו דיקפריו אני אהבתי אותו וכולן שאלו אותי אז- מי?!?!. אני חושבת שהמראה שלו מדהים,ואין כל כך מה להתווכח על זה. יתווספו עוד המון דברים לפורום הזה, אחד מהם יהיה משהו על אדוארד נורטון,תהיי בטוחה. ואגב,אם קראת את הודעת הפתיחה,תראי שציטטתי אותו בסוף... ולילו-תודה חמודה על כל הברכות,גם לך קוויןבבר...מקווה לראות אותכן יותר

QueenBabar

New member
../images/Emo13.gif

עכשיו קראתי (את ההודעת פתיחה). משום מה יש לי הרגשה שהציטוט הזה נאמר בקשר ל"לשמור אמונים" שהוא ביים - הסרט היחיד שלו שראיתי וממש לא התלהבתי. עוד אנשים חולקים את ההרגשה?

מיצי007

New member
לא זה נאמר בהקשר לשואו ביז

זה היה חלק מראיון שנערך איתו בשנת 1999 ישר אחרי פייט קלאב,אז אולי זה יה מכוון יותר לפייט קלאב. ואני לא חולקת את ההרגשה,אני חושבת שזה היה סרט מתקתק,מצחיק שכזה... נכון,זה ממש לא הסגנון שלו אבל בכ"ז. אני למשל לא אהבתי את הפריצה- ראיתי ונורא התלהבתי מאדוארד נורטון,כי הוא שיחק שם מדהים אבל כל שאר הדברים,הבימוי,התסריט וכו´ לא היו משווו...

GD4EVeR

New member
"לשמור אמונים"

אני דווקא חיבבתי מאוד את הסרט. הוא הצחיק אותי. ג´ינה אלפמן היתה שם מלבבת למדי (וזה בא מאחד שלא כל-כך משתגע על "דראמה וגרג"), וגם בן סטילר היה משעשע. בואי נגיד, שבז´אנר ´קומדיות-אהבה´ שכאלה, זה אחד הסרטים הטובים של הז´אנר. מה גם שזה הסרט הראשון שאד ביים, וזה, אחרי שהוא רק לפני כ-6 שנים הפך להיות מוכר ומפורסם (בפילמוגרפיה שלו הסרט הראשון שהוא שיחק בו היה פחד ראשוני ב-96´), והוא עשה עבודה טובה, לדעתי - גם בתור במאי וגם בתור שחקן...

אדוארד נורטון הוא שחקן מעולה!

אני מתה עליו. הוא פשוט מצוין. ראית את הסרט "פחד ראשוני"? ו"אמריקה X"? שני סרטים טובים בכיכובו. וכמובן, איך אפשר ללא פייט קלאב?

QueenBabar

New member
לא ראיתי את פחד ראשוני ../images/Emo4.gif

וגם לא את "הפריצה" שמיצי הזכירה קודם, כי זה פשוט נראה לי סרט גרוע. אבל "אמריקה X" הוא בהחלט סרט מצוין שגרם לי לשים לב לנורטון ולהחליט שאני צריכה להמשיך לעקוב; מועדון קרב אח"כ הוכיח לי סופית שאין כמו אדוארד.

מיצי007

New member
אוקיי

הפריצה באמת לא חובה, אבל פחד ראשוני את חייבת לראות עכשיו ומיד!!! פשוט חייבת.זה הסרט הראשון שלו אם אני לא טועה והוא פשוט כובש אותך וגונב "לכוכב הגדול" של הסרט כביכול,ריצ´רד גיר, את ההצגה לחלוטין! תיקחי את זה מתישהו בקרוב,אין לך זמן!!! אחרי שתיראי את זה תגידי לעצמך- איך יכולתי לחיות בלי זה?

GD4EVeR

New member
אגב, בנות...

שמעתם על הסרט "Death To Smoochy", שנורטון מככב בו לצד רובין וויליאמס? הוא יצא בארה"ב בסוף מרץ השנה, והוא כבר יצא שם אפילו לDVD! (לא יודע אם הוא בכלל יגיע לקולנוע כאן בארץ). אד משחק שם אחד שמופיע בתור בובת-קרנף בשם "סמוצ´י" בתוכנית ילדים (הדמות נראית כמו, וגם מעין פרודיה לדמות קיימת - בארני - הדינוזאור הסגול מתוכנית הילדים האמיתית...). ראיתי טריילר וגם קטעים... זה נראה כמו קומדיה מגוחכת למדי אך גם משעשעת. קטעים מהסרט אפשר לראות פה.

מיצי007

New member
בטח ששמעתי

זאת קומדיה בבימויו של דני דה ויטו,קומדיה מטריפה ומצחיקה. ואכן זאת פארודיה על ברני ובכלל על תכניות הילדים המטומטמות למיניהן... בכל מקרה,מי שמשחק את סמוצ´י זה אדוארד נורטון,ודווקא את המטורף משחק רובין וויליאמס. זה בעקרון על אחד שפוטר מעבודתו כבדרן(רובין וויליאמס) ומוחלף על ידי דמות חדשה ואחרת והוא מחפש לנקום. אני שמעתי על הסרט הזה כבר לפני כשנה וחצי שהוא רק היה בחיתוליו,מרוב שאני עוקבת אחרי כל צעד וצעד של אדוארד נורטון, אבל מה שלא ידעתי שזה יצא לדיוידי,לפי הבנתי זה אמור להגיע לארץ בסוף נובמבר- לכו תבינו למה כל כך מאוחר,אבל עד אז נצטרך להסתפק כנראה בסרט עם השילוב הכי מוצלח של שחקנים- "דרקון אדום" עם אדוארד נורטון,רלף פיינס,אנתוני הופקינס ואמילי ווטסון! זה יצא באמצע או סוף אוקטובר...טיהי

GD4EVeR

New member
גם אני שמעתי על הסרט כבר מזמן...

אז הוא אמור לצאת בארץ - רק לקולנוע - בסוף נובמבר?

צודקת.

הוא בהחלט גונב את ההצגה. ו...
הסוף פשוט השאיר אותי בשוק, כשהוא מוחא כפיים, אני הייתי: "אההההההה"

מיצי007

New member
לא,הוא כנראה יצא ישר לדיוידי

ככה לפחות ממה שאני יודעת. והסוף באמת מדהים כי את לא היית צופה את זה...מרוב הדמות המושלמת שהוא הצליח ליצור.

Tyler Dirden

New member
ואני דווקא חושב...

שהפריצה היא דווקא כן סרט חובה למעריצים של נורטון (אפילו רק בשביל המשחק המצויין שלו בסרט). בפחד ראשוני נורטון הוא ממש כוכב, שלא לדבר על הדמות ה"מפוצלת לשתיים" שלו בסרט שהוא עושה בצורה מדהימה. אני ממליץ בחום גם על ´אמריקה X´ שכבר הוזכר כאן, שגם שם הוא נותן הופעה חזקה כמעט בלתי אפשרית, של דמות אחת ושתי צדדים שלה. בנוסף, אני גם ממליץ על סרט לא כ"כ מוכר שנקרא ROUNDERS (בעברית "ההימור האחרון") עם נורטון לצד מאט דיימון בתפקיד הראשי, שם הוא משחק אישיות קצת "תולעתית" ושנויה במחלוקת, אבל בכל זאת חביבה ומשוחקת מצויין. זהו לבינתיים, טיילר
דירדן מתקן עוולות

../images/Emo49.gif על הפורום../images/Emo24.gif

בהצלחה!!!
עם הפורום...
אני מאמינה
שיהיו כאן מלא אנשים!!!!!!
ואולי
גם אני אתנחל קצת על הפורום הזה

subotaj

New member
בקשר לנורטון ולפריצה!!!!

אני ממש ממש ממש אהבתי את המשחק של נורטון במיוחד בפארק כאשר הם החליפו קודים פשוט זה הקטע הכי חזק שלו שהיה אי פעם!!!!

למעלה