בואו תראו מה עשיתי בזמן שלא הייתי

Hurakano

New member
בואו תראו מה עשיתי בזמן שלא הייתי

התחלתי להיכנס לעסק של כתיבת שירים !
יש לי עד עכשיו 3 (טוב אני לא מכונת שירים....) אבל כמובן שיבואו עוד. אז הנה número uno, השיר הראשון שכתבתי, קוראים לו No Estás Aquí מקווה לקבל ביקורות :
Este día tú te vas mi corazón está herido y sin tí mi mundo ahora es tan oscuro tan distinto Tengo frío no hay calor sin tu mirada sin tus ojos lo que me daste todo lo perdí ahora que no te tengo Todo oscuro no hay nada la luz se apagó querida tú te fuiste, y contigo la pasión Coro: Te fuiste lejos de mi amor no estás aquí se murió por tu adiós mi corazón no puedo vivir mírame que estoy lleno de dolor me dejaste así ya no tengo tu cuerpo tu calor... no estás aquí Sin pasión no hay amor aunque se fue aún te amo lejos, cerca, a mí me da igual pero ya no es lo mismo El fuego de nuestro amor pudo encender paises pero está muerto por que tú no estás tanto frío aquí dejaste... No sabía que fuera (?) tan difícil esta despedida el sufrimiento es tan fuerte es tan grande la herida Coro​
אשמח מאוד אם תתקנו אצלי שגיאות בזמנים וכל זה או בצורה של איך שאמרתי את הדברים.... ת´אמת לא נראה לי שעשיתי הרבה צרות
רק כמו שראיתם שמתי סימן שאלה ליד ה fuera כי אני לא בטוח שזה נכון... טוב.... מחכה לביקורת שלכם
הלאה, לשיר הבא

Hurakano

New member
2

הסיפור שמסתתר מאחורי השיר הזה הוא אינטימי, אבל אני יכול לספר לכם שכתבתי אותו על ההתמכרות שלי.... לכן הוא מכל הלב. זה אגב השיר הכי אהוב עליי מבין ה-3, וגם הלחן שלו הכי אהוב עליי. כתבתי אותו ככה ברצף הכל יצא ממני.... שיר חזק זה על ההתמכרות שלי שזה שבשמיים לא כל כך מרוצה ממנה. אני רק יכול להגיד לכם שזה לא סיגריות / סמים / אלכוהול.... לשיר קוראים Decepcionado :
Ya estoy cansado de tratar nuevamente todo va al revés Es más difícil tratar de luchar con la fuerza que ya no tenés Estoy cayendo como hoja en otoño perdiendo mi poder Y ahora me siento tan idiota por los problemas que me hice tener Coro: Decepcionado de mí... de todo el lío que hay aquí me vuelvo loco así... yo contra yo mismo me perdí... Siempre sabía que si tengo problemas puedo confiar en Dios Ahora está viendo cómo le agradezco creo que me va a decir adiós Tengo miedo del dolor eterno del fuego de la desilusión Sé que puedo sentirlos si sigo pecar así cuesta la traición Decepcionado qué haré ? no me parece que resistiré yo sólo me caigo mi voluntad y mi fuerza me odian me cansé Decepcionado de mí... de todo el lío que hay aquí me vuelvo loco así... yo contra yo mismo me perdí...​
לא לפחד לתקן ! אל תדאגו, זה לא יפגע לי בלחן... הלחנים שלי גמישים
מקסימום אני אשנה את המילים.... יש לי מספיק מה להגיד

Hurakano

New member
חחחח השיר הזה.....

מתאר את הדבר שאני הכי שונא בבנות.... גאוות יתר !!!
אז הנה, השיר הזה הוציא לי ת´קריזה... שיר חביב
קראתי לו nenas (כן.... זה מה שאתן) :
Son lindas son lo mejor de lo que hizo Dios y no hay nada como un cuerpo dulce de mujer Todo está bien, pero es difícil enamorarse de una cabezadura infantil Hablas bien, tratas darles lo mejor mientras el resto te parece nada que peor esperas tanto tener al menos una palabra tierna quieres los resultados del cariño que les regalaste Pero hermano, es el problema.... te dicen "chau" y ya se van.. Sigues tratar, sin entender que acá te vas cayendo y bueno, ahora piensas en irte a quejar Pero parece que mucho no les interesa hehe qué pasa ? ya olvidaste que toda la culpa es tuya ? así son, nenas, nada menos nada más mujeres bellas con un orgullo gigante inmortal לה לי לה לה....
כן כן... הגיע הזמן שמישהו יפתח ת´פה....
ולא... אל תטעו... זה לא שיר מתוך דיכאון כי לא הולך לי עם בנות (הייתם מתים) אבל יש כמה (קצת יותר מדי) שעולות לי על העצבים... אפילו אם אתן עושות את זה מתוך משחק, מצטער אבל כבר הגזמתן.. מקווה שמצאו חן בעיניכם
תודות : אני רוצה להודות לגיטרה שלי
שבלעדיה לא היו לי את כל הלחנים האלה ולמורה לגיטרה שלי, שבלעדיו לא היה לי את הלחן של No Estás Aquí (הלחן של השיר הזה התפתח מתוך תרגיל אחד שהוא נתן לי) וכמובן לאלוהים שנתן לי את ההשראה ומקווה שימשיך לתת לי למרות כל הצרות שאני עושה לו
שבוע טוב לכולם....

Sparker

New member
אחל´ה שירים...

לגבי ה FUERA... אני הייתי שם SERIA... זה נשמע לי הכי נכון... ולגבי השיר השני (אהבתי מאוד את הפזמון) ה-DECEPCIONADO DE MI ממש צורם לי באוזן... DE MI MISMO נשמע יותר טוב... אבל קצת הורס את החריזה לא?? בכל מקרה, לשלישי עוד לא הגעתי... אולי בערב. בהצלחה.

perrinat

New member
למרות שכבר אמרתי לך../images/Emo103.gif

אני רוצה לשתף את כולם בתגובה שלי (ואני בטחה שעומרי ישמח לקבל עוד תגובות.....) אני חושבת שהשירים מהממייייייייייייייייייים
מילים ממש יפות
אני אפילו זכיתי לשמוע את הלחן של השיר הראשון (ואת עומרי שר.....)
ואהבתי
כל הכבוד לעומרי

rmoses1

New member
היי היי היי. אני גם רוצה לשמוע

את עומרי שר... ראובן

למעלה