בואו נשחק משחק

domi19

New member
בואו נשחק משחק

כל אחד יגיד מה הוא היה רוצה לראות את המתמודדים אוכלים (תולעי משי, נחש וכאלה) איזה דברים הוא היה רוצה לראות אותם עושים ובאיזה מקומות בארץ הוא היה רוצה לראות אותם נוסעים אני באופן אישי הייתי מעוניינת לראות אותם אוכלים תולעים מכל סוג שהו עושים בנג'י ועושים משימות בכפרים ערביים ועכשיו תורכם

יש לי רעיון

אני רוצה לראות אותם עושים משהו כמו צוללים עמוק בשביל למצוא מפתח בתיבה בקרקעית הים . בקשר לאוכל אני חושב שצריך לתת לכל אחד לאכול את הדברים שהוא אמר שהוא לא יגע בהם בחיים אפילו אם זה לא חיות כמו: מיונז, או כוסברה או בשר לצמחוני ואולי איזו משימת ניווט לילה בשטח כמו בצבא ניווט לפי הכוכבים זה נשמע לי אחלה

ori 15

New member
טוב..ניקח מאכל...

אולי היה כדאי לתת להם לאכול תולעים (לא צלויות) למרות שזה אחד הדברים המגעילים ביותר
אפילו לא ציפינו שייתנו עיניים (
)...שזה גם משוה לא נורמלי בקשר למשימות? אממ...דווקא במשימות אין לי רעיון כ"כ טוב אז על זה אני אוותר

izik99999

New member
אממ....

תזכרו שאת כל העסק צו פיוס אירגנו, מה שכולל חברה דתיים... אין מצב שיתנו אוכל לא כשר במשימת מנת השף

נגה

New member
אז אני הייתי רוצה...

הייתי רוצה לראות אותם אוכלים תולעי שלשול והולכים על חבל דק דק מעל נהר ומבצעים את כל זה במושב שלי (ליד בת חפר)

לפי דעתי

מסימת האוכל לשון של פרה (כן יש טעם מגיל כמו שזה נשמה) מסימת חיפוש למצוה נר לזחרו של ברון רוצילד ואישתו (זה עץ לא זוחר את שמו אבל זה כשה לעלה לקח לנו כמו איזה שתי שעות להבין את זה) ומסימה למצוע את הלוגו של סוף הדרך בשביל נחל רלכסנדר

limors2

Active member
זה לא מגעיל...

לשון של פרה אולי נשמע מגעיל, אבל זה ממש ממש טעים!!!

ממש ממש קטן על זה.

זה מעדן!!! הייתי רוצה לראות אותם במשימה שהם צריכים למצוא בשטח חיה כלשהי, ולהכין אותה לארוחה.

אין מצב אחי

זה סוף הדרך לא אםקט הפחד אבל רעיון טוב בכול מיקרה תחשוב זה לא אמריקה או אפריקה הדבר היחידי שהם ימצהו זה חניון וחרקים ( וקניון אלוב

כן גם אני רוצה לראות אותם מסריחים..

שיבואו לאחד הקיבוצים ויפעילו את המכון חליבה ברפת זה יכול להיות ממש נחמד ותאמינו לי שבסוף אתה מלא בחרא! בעיקר היה מעניין לראות את יובל ורינת מתמודדים עם זה!

חוטהשני

New member
נחש בטח לא יתנו להם לאכול.. כי זה בכלל לא כשר.... גם מה שהם היו צריכים לאכול זאת שאלה אם זה כשר או לא - אבל אני מניחה שאפשר לאכול חלזונות וכו'....

חוטהשני

New member
אז ככה.. יש חלזונות שהם כשרות - אבל כיום קשה לדעת מה כשר ומה לא - ולכן להלכה אני יודעת שאסור לאכול אותם.. אבל אאל"ט יש אנשים (תימנים למשל) שכן יודעים להבחין בין חלזון כשר ללא כשר.. אני מניחה שלא היו נותנים להם בתחרות לאכול משהו לא כשר...

נגה

New member
וואלה?

טוב לדעת... כן אני מניחה שלא יתנו לדתיים מסוף הדרך לאכול משהו לא כשר וכשהראו מה יהיה בפרק הבאה אז הראו את העיניי דגים והייתי בטוחה שזה חלזונות ולפני כמה דקות הייתי בטוחה שכל החלזונות זה משהו לא כשר

למעלה