בואו נצא קצת משגרת הדיונים הרגילה

YaLdoNet 4 EveR

New member
בואו נצא קצת משגרת הדיונים הרגילה

שנמשכה יום שלם אחד!!! *תשואות סוערות* בגלל ששמרית ואני עוד לא סידרנו את עניין האדמין, בואו סתם נדבר על דברים (גם כשנקבל אותו הדיונים הלאו יתקבלו בברכה, רייט שמרית? *מסתתרת מאחורי המקלדת*). מי כאן שומרת על חמץ ויתר ירקות של פסח? -אופיריישןןן, שבלול עייף-

lily p

New member
*בפאניקה*: אימא´לה!!! ../images/Emo29.gif

את ההפך המוחלט מענבל! *סוגדת לאופיר* (את רואה... זה כבר היה מוזר לכתוב את זה...) אני לא שומרת על כשרות.... *סוגדת לאופיר*
שפרה, כבשה על סמים

YaLdoNet 4 EveR

New member
איזה תמונה פצצההההה

מאיפה הבאת את זה?! אני מפרמטת את המחשב בקרוב אז אין לי אפילו תמונה אחת לרפואה... *בוכייה* גמני לא שומרת. לא על כשרות לפסח ולא על כשרות בכלל. *מקבלת מכות בטוסיק מאמא*

*קליאו*

New member
כנ"ל../images/Emo13.gif

וד"א- {זה בהקשר להודעה אחת אחרת באחד מהשרשורים האחרים} רק רציתי להכריז שאני מתכננת להתחיל פיק {פאנפיק} על בנות גילמור, מקווה שאני אצליח, כי אמנם בלהמציא פיקים של ה"פ אני אלופה {הא!
}, אבל אף פעם לא ניסיתי לכתוב על משהו אחר חוץ מה"פ..
בכל מקרה, מקווה שיצליח ואני אזכה לעידוד כלשהו.. ואם האהבה האמיתית שלך, אופיר, היא לה"פ, אז למה לעזאזל את לא בפורום??? אני בטוחה שתשתלבי מצויין
{הא! ברוכים הבאים לאזור הדמדומים...
מואהאהאהא!} ו.. אכפת למישהו אם זה יהיה סלאש? כי אני לא רוצה סקילות..
מאיה

Iris cream

New member
אני שומרת!!!

אני מתה על פסח!!! אצלנו משנים את כל כלי האוכל, עושים ניקוי יסודי (תיקון, אני צריכה לעשות ניקוי יסודי) ויוצאים הרבה....רק בגלל המצב החרא הזה בקושי יצאנו...:/ tristan is so mine
Iri$ Cre@m

Mooa-Numi

New member
לא...

ברית היא ההפך הגמור מענבל... *מצתמררת* אני שומרת... כאילו-שאני זוכרת לפחות. שהייתי באילת בטעות אכלתי גלידה עם הוופל-שכחתי
וכבשים זה רע! -העז הקדושה-

Moony1

New member
חחח

אני שומרת , אבל לא מתוך עיקרון או אמונה או משהו מעפן כזה.. אלא , כל המשפחה שלי שומרת חמץ וכל הזיבול הזה , אז אני פשוט מכבדת אותם...:) אחחח פולנייה טובה שכמותי! (אופיר..אחותי)

../images/Emo123.gif

אני הולכת להביא כמה בנים שאני יודעת אישית שהם חולים על הסדרה.. מישהו מתנגד?
שמרית.

katykr

New member
יש כאן רק בנות...בינתיים!

וגם אני שומרת כשרות בפסח.. קטי...שמתה כבר לחמץ..

YaLdoNet 4 EveR

New member
כשהייתי בקנדה אז הציעו לי חמץ

ולא הסכמתי ואז הציעו לי לחמניה כזאת עם חמאה שומנית ומגרההה אז אני כזה "נו מילא" ואכלתי אז הלך השמירת חמץ

OrlyusH

New member
אני.. שמרתי! כל הפסח! *גאה בעצמי* ../images/Emo3.gif

אבל סוף סוף נגמר פסח! בע.. מהיום בערב אפשר לאכול חמץ.. (מופלטה.. אהמ.. וכן, אני מרוקאית..
) יאללה.. אני זזתי להתכוניין.. ביי ביי לכן..

למעלה