בואו נעשה עכשיו סדר:

מצב
הנושא נעול.
בואו נעשה עכשיו סדר:../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בואו נעשה עכשיו סדר:

מערך מס' 01 - אורנג' חיילים מערך מס' 03 - מכבי-דנט מערך מס' 06 - אורנג' חיילים מערך מס' 09 - בזק WOW מערך מס' 10 - אורנג' רגיל מערך מס' 20 - אורנג' רגיל מערך מס' 35 - מכבי - ספר חדש. מערך מס' 09 - לשעבר גבינת העמק. קרונות נוסעים יגוסלביים מס' 601, 603 ,612, 621, 625, 627. (לשעבר) קרון מס' 342 - גלובס (לשעבר). עד כאן.

6 הקרונות היגוסלביים פירסמו את

בואו נעשה עכשיו סדר:

מערך מס' 01 - אורנג' חיילים מערך מס' 03 - מכבי-דנט מערך מס' 06 - אורנג' חיילים מערך מס' 09 - בזק WOW מערך מס' 10 - אורנג' רגיל מערך מס' 20 - אורנג' רגיל מערך מס' 35 - מכבי - ספר חדש. מערך מס' 09 - לשעבר גבינת העמק. קרונות נוסעים יגוסלביים מס' 601, 603 ,612, 621, 625, 627. (לשעבר) קרון מס' 342 - גלובס (לשעבר). עד כאן.
6 הקרונות היגוסלביים פירסמו את
המותג "אסקייפ" של פלא-פון, כמובן. על קרון מס' 330 היו מדבקות של רכבת השבויים בזמנו.

הנה מערך מס' 09 במדיו הראשונים:

בואו נעשה עכשיו סדר:

מקור: WIDEOPEN.

singera

New member
לפרסם על קרונות ישנים טמבור זה לא

וכמובן שהיו גם קרונות כמו 610 ש
שהדביקו עליהם מדבקות קטנות של "טמבור" וקרון 83 שהודבקה עליו מדבקה עגולה של רכבת אמריקאית קטנה...
כ"כ חכם עם כל החלודה שיש להם

צחקן

New member
אולי כדאי לצבוע אות "טמבור" שלא ...

כ"כ חכם עם כל החלודה שיש להם
אולי כדאי לצבוע אות "טמבור" שלא ...
ב"ה יחלדו
. ואם מדברים על חלודה אז בפורום יש לנו שניים..

צחקן

New member
שיר!

ביקשתי ממך כבר אתמול: תירגע !
אתה מגזים לאחרונה.
שיר!
ב"ה ברכת ישראל, יש סינגל - דק שהולך לעזאזל... אחרי עשרות רבו של שימוש ותועלת ילכו הם... למגרטות הרכבת.. כמו כל קטר וכל קרון. יש עונה, ויש זמן פרעון (זמן שגורטים אותה). לאחר שנסעו בהם מיליוני אנשים לאחר שחרשו את (כמעט) כל הפסים. הולכים הם עטה לישון לתמיד, בקישון... שמה יגרטו, יחתכו לחלקים יהפכו מרכבות... להיות לסם ברזלים זהוא סוף עצוב מאוד לקרונות שהיו על לפי פסים- והיו להרבה רכבות אבל מצד שני - בנמל קרונות חדשים אחד אחד - נפרקים מהאוניה לפסים.. והם עוד יסעו, עשרות שנים! ואנחנו עוד נזכה לסוע בהם... הרבה הרבה! כל שנה ושנה... וזהוא סוף שיר... על קרונות שנשלכו לגריטה!.

elians

New member
חחח בוא נתארגן כל החברים בפורום

חס וחלילה. מעצבן אותי שאין לי רכבת
עדיין ליד הבית ! זה מייבש לי את החורף !
חחח בוא נתארגן כל החברים בפורום
נגיע לשם ונתחיל להריץ את הענינים שם בהתנדבות תמורת פרסום .. "נבנה באמצעות סיוע של משפחת תחבורה ציבורית 394 תפוז

צחקן

New member
../images/Emo31.gif די לפרסום על הרכבת!

מקור: WIDEOPEN.
די לפרסום על הרכבת!
ב"ה זה הורס את התדמית אם רוצים לפרסם - אז לא על כל הקרון. אם רוצים לפרסם - בכיף. (זה מכניס מני מני מזומני לרכבת). אבל לא להרוס את התמיד כי ככה אתם זורקים 3 מיליון לפח"ז(פח זבל) וחבל.

צחקן

New member
זה לא שיא בתולדות הרכבת?

בואו נעשה עכשיו סדר:

זה לא שיא בתולדות הרכבת?
ב"ה זה לא שיא של כ"כ הרבה פרסומות מאז הקמת הקו הראשון בארץ?

A r i e T

New member
תוסיף לרשימה:

בואו נעשה עכשיו סדר:

תוסיף לרשימה:
הקרונות היוגוסלביים שפירסמו את הארי פוטר

נכון מאוד. יש לי תמונות של זה.

תוסיף לרשימה:
הקרונות היוגוסלביים שפירסמו את הארי פוטר
נכון מאוד. יש לי תמונות של זה.
אני אחפשן. הנה הפירוט מתוך ארכיון אביתר... "...במחצית חודש נובמבר 2002 הודבקו מדבקות פרסומת אורכיות של הסרט "הארי פוטר וחדר הסודות" הכוללות דמויות מרכזיות בעלילה, על-גבי כל שטח הפנים של קרון מס' 613 (ראו להלן לוח מס' 26) כולל החלונות. תפאורה זו הודבקה גם על קרון מס' 636 (ראו להלן לוח מס' 26) במסגרת שיתוף פעולה יחודי מסוגו בין "גלובוס-גרופ" ל-"רכבת-ישראל". מבצע "הארי-פוטר" ב-"רכבת-ישראל" התקיים החל מיום 21.11.2002 ונמשך בחופשת חג החנוכה תשס"ג בתחנת הרכבת תל-אביב השלום ששמה שונה זמנית לרגל האירוע ל-"תחנת הארי פוטר".

מצב
הנושא נעול.
למעלה