בואו נעשה מפגש פורום... ואז כל אחד יחתים מלא..
B backstreet girl New member 30/12/04 #6 נופר,תעשי לי אנתונים וג'ונים קטנים (גם אני מהמגזימות).חחח..סתם..בבקשה.
F funky crime 1989 New member 30/12/04 #11 יה ג'ון ופירה!!! גם לי !! עם קולה יואו עכשיו אני באמת רעבה....
M MiSs PsYcHo SeXy New member 31/12/04 #13 רוני את בוגדת בי!?!?!?!?!?!!?!?!?!? חח סתם..!!!! אני עכשיו אכלתי פיצה!! ייאאם!!
B backstreet girl New member 31/12/04 #14 אני עכשיו אכלתי אנתוני ברוטב ג'ון יאמי..סתם..באמת שאכלתי פילה מטיאס(סוג של דג).
M MiSs PsYcHo SeXy New member 31/12/04 #15 יאמי יאם.!!!!! גם אנתוני וגם ג'ון באותה צלחת!!! תענוג ללשון (זה יכול להיות תענוג ללשון גם בדרך אחרת, אם את מבינה למה אני מתכוונת )........ "רוווווווווווווווני, אאאאאאל תלכי, השמש לא תזרח עליי כשאת לא לידי!"
יאמי יאם.!!!!! גם אנתוני וגם ג'ון באותה צלחת!!! תענוג ללשון (זה יכול להיות תענוג ללשון גם בדרך אחרת, אם את מבינה למה אני מתכוונת )........ "רוווווווווווווווני, אאאאאאל תלכי, השמש לא תזרח עליי כשאת לא לידי!"
B backstreet girl New member 31/12/04 #16 אל תדאגי ..אני לא הולכת לשום מקום עד שלא תכיני לי את הפירה.
M MiSs PsYcHo SeXy New member 31/12/04 #17 חחחחחחחחח אהבתי!!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
M MiSs PsYcHo SeXy New member 31/12/04 #19 אהבתי בעבר... אבל עכשיו אני מאוהבת נואשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!