בואו נכיר!

bluetartuga

New member
בואו נכיר!

בפורום יש וותיקים וחדשים, קוראים סמויים בצד יוזרים פעילים ביותר, כאלה שמכירים אחד את השני כבר שנים וכאלה שהגיעו ממש אתמול. בואו נכיר קצת יותר, מה דעתכם? גם כאלה שהתביישו עד עכשיו-, איזרו אומץ :) במשפט וחצי - ספרו על עצמכם, מהיכן בארץ או בעולם, מהיכן בן בת הזוג? לא צריכים ממש לתת פרטים מזהים, רק כדי שנפתח ונכיר טיפה יותר. (בהמשך נעלה את "סקר המדינות הגדול, מהדורה 2.0, שנת 2012) אני אתחיל :) אנחנו גרים בישראל, באיזור המרכז. בן זוגי מכונה J , הגיע לפה בעקבות הזוגיות מקולומביה לפני כשנתיים, אין לנו ילדים.

גם אני משתפת.......איזה כיף

אנחנו גרים בנתיים בישראל אזור מרכז בעלי מניגריה ועדיין אין לנו ילדים

גרים בקיבוץ בשפלה

[לא חברי קיבוץ, רק שוכרים דירה] הכרתי את בעלי הגרמני (עם שורשים יהודיים) בגרמניה, גרנו שם עוד כשנה, עברנו לסקוטלנד לשנתיים וחצי ועברנו לישראל לפני 3 וחצי שנים. יש לנו שלושה ילדים קטנים.

ללינה1

New member
אנחנו מירושלים

בן הזוג מגרמניה, אין ילדים משותפים, הילדים שלי גרים איתנו.

שני פ

New member
שלום לכולם!

אני נשואה להולנדי כבר 5 וחצי שנים, הכרנו באינטרנט והיינו בקשר 4 שנים עד שנפגשנו. אנחנו גרים בירושלים ויש לנו 2 ילדים קטנים. התחלתי לכתוב בפורום קצת אחרי שהתחתנתי עם בעלי.

kmiki

New member
מתפקדת לראשונה באופן רשמי...

חיה עם בן זוג ברזילאי כבר 10 שנים, הורים לשני ילדים, גרים בשרון

natich1

New member
שלום!

אניחדשה בפורום ובעיקר קוראת סמוייה, נמצאת בקשר מרחוק עם בן זוגי הגרמני כבר כמעט שנה וחצי, והתוכנית בינתיים היא שבמאי הוא יעבור לכאן :)

Sailorgirl

New member
גם סקוטים...

נשואה לבעלי משנת 2005, ביחד משנת 2001 - הכרנו כשהייתי בשנה רביעית של התואר הראשון, החלטתי ששווה להישאר כאן בשבילו
הוא חצי אירי חצי אנגלי, אני חצי אנגליה חצי ישראלית וגדלתי בארץ. יש לנו שני חמדמדים ושני כלבים וחיים באושר גדול. לא חושבת שאי פעם נמצא את עצמנו גרים בארץ, אבל מי יודע....

glasvegas

New member
אהלן!!

הכרתי את בן זוגי הגרמני לפני שנתיים כאשר התנדב בארץ. אנחנו גרים יחד בחולון עם הכלבה המהממת שלנו. בהצלחה למנהל החדש

eladblum

New member
גרים בתאילנד

נשואים 4 שנים. יש לנו בן משותף (שנה ו-9) ועוד בת (9)

נועה1729

New member
הלו, יש פה עוד וולשים?

נראה לי שאני היחידה בפורום עם בנזוג/בתזוג מוויילס. הכרנו באפריל 2008, עבר לפה בדצמבר 2008 (חוגגים 3 שנים למעבר ביום שישי!), נשואים מיולי 2011. גרים בירושלים.

liatmend

New member
הולנדים

נשואה להולנדי כמעט 4 שנים, הכרנו בלונדון במסגרת עבודה והוא הגיע לכאן בעקבותיי. גרים בת"א עם ילדה בת 2.5 ועוד אחד ממש בדרך :)

royy117

New member
בוקר טוב

חברתי מגרמניה, הכרנו לפני 5-6 שנים. היא סיימה להתנדב כשנה בארץ, וכעת אנחנו מחכים לפגישה הראשונה שלנו במשרד הפנים כדי שתוכל לקבל ב/1. שיהיה לנו
!!

prizman

New member
גרים בבנגקוק.

יחד מעל 4 שנים לדעתי. לה יש בת, אין ילדים משותפים.

היי

טוב, אני רואה שבינתיים אני לחלוטין לבד בצד הזה של היבשת...
גרים ברומניה, הכרנו באינטרנט באחד ממשחקי החנונים לפני שנה וחצי, נשואים טריים.

randyloo

New member
בואו נכיר

זוגתי מגרמניה. הכרנו לפני כ 10 שנים וחיינו על הקו. לפני כעשרה חודשים נולדה הילדה ובעקבותיה הוחלט על מגורי קבע בישראל. בינתיים הכל מצויין חוץ ממשרד הפנים שאינו מכיר בבתי ובעקבותיו בית המשפט לענייני משפחה המסרך רגליו באיטיות ולא פוסק בעניין.

Etty101

New member
אנגליה

אני יחסית חדשה בפורום בו זוגי הוא אנגלי, הכרנו במקום העבודה ואנחנו חיים כרגע בישראל, במרכז ומתחתנים בעוד כמה חודשים

למעלה