בואו ניזכר בכייף

ra1978

New member
כיף לראות את זה

אני לא אשכח איך כמה שניות אחרי שהכריזה ההיא ממקדוניה ש12 נקודות הולכות לקרואטיה, הייתי בטירוף של שמחה שפשוט לא שלטתי בעצמי והערתי את אחי הגדול כדי לשתף אותו בשמחה שלי

כשהכריזו על קרואטיה,שמעתי את כל

השכנים צועקים"יש"...מסתבר שכולם ראו את התחרות
.

למרות שאני מכיר

כל נשימה של מקריאת הנקודות ממקדוניה בשלב הסופ-סופי של ההצבעה אני תמיד נכנס לאותו רגעמחדש, וחווה אותו. הטעם הההההההההמתוק של הנוסטלגיה!

MadEquation

New member
אתה מכיר גם את הקריאה האלמותית

מישראלית אלמונית בקהל "נוווווווווווווווווווווווווווו"

שייקה 17

New member
אחד האירוויזיון המותחים ביותר!!

הזכייה של ישראל אולי לא הפתיעה הרבה כי הרבה הימרו על ישראל, אבל לקראת הסוף כולם עוד חשבו שמלטה תצליח איכשהו, ותגנובלישראל את הזכייה שלישית! תודה רבה למקדוניה הגדולה שהביאה זכייה שלישית לישראל,אם זה היה עכשיו היינו רק חולמים לניקוד ממקדוניה חחחח כל הטופ3 שלה היו הולכים לשכנים! הלוואי וזכייה כזאת תיהיה גם בשנה הבאה על מאיה בוסקילה. ואם רוצים שוב קוקסינלית אז דנה הבמה שלך, או אפשר אפילו ניקה!

אלניס24

New member
ללא ספק,הרגע המאושר בחיי!!

בחיים אני לא אשכח את הזכיה הזאת!! גם אם אני אראה את זה מיליון פעמים עדין אני אתרגש!!

Moses The Fish

New member
מצחיק אותי כל פעם

להיזכר שהייתי בכיתה ה' ונרדמתי מיד אחרי ההופעה שלה. התעוררתי ושמעתי אותה שרה דיווה. אז אמרתי לאמא שלי- "מה? כבר שמים שידור חוזר?" אז אמא שלי מסתכלת עליי בשוק: "את צוחקת? זה לא שידור חוזר, היא זכתה". לא ישנתי כל הלילה מההתרגשות הזו... אחחחח זו הייתה אופוריה שאי אפשר להסביר

טליה ג

New member
מרגש בכל פעם מחדש!

אני לא אשכח את המתח מורט העצבים בעמדת ההצבעה האחרונה של מקדוניה, כשקיבלנו רק 8 נק' והיה ברור שה-10 או ה-12 יילכו למלטה, אבל אז קיבלה בריטניה את ה-10 ופתאום נזכרתי שקרואטיה עוד לא קיבלה כלום וסביר להניח שמקדוניה לא תקפח אותה. כל המחשבות האלו התרוצצו במוחי במשך חלקיקי שניות! ואז באמת מקדוניה העניקה את ה-12 לקרואטיה ואנחנו זכינו!!!! זה היה אושר בלתי יתואר! כולנו צרחנו מרוב שמחה ואח"כ שתינו אוזו לכבוד הניצחון. בלילה לא יכולתי לישון מרוב התרגשות ובטלוויזיות של הדירות השכנות היה ניתן לשמוע את "דיוה" שוב ושוב. באותן שנים הייתי פסימית לגבי גורלנו באירוויזיון בדומה לשנים האחרונות, והיה נראה שאיבדנו את מגע הקסם. גם בימים שלפני חוק חופש השפה והטלווטינג, שבסה"כ פגעו בנו במידה מסויימת, כבר היה נראה שאנחנו תקועים על המקום ולא מצליחים לשחזר יותר את הצלחות העבר, והנה זכינו שוב! זה אושר בלתי יתואר! אבל אם עד לא מזמן הניצחון הזה היה טרי וחי, הוא הולך ומתרחק, ואני כל כך רוצה שוב לחוות את טעמו של ניצחון. האם נזכה אי פעם?

אחת הפעמים הבודדות שיש צדק באירו

אין שיר ראוי יותר לזכייה מ"דיווה" הענקקקקקק ב-1998... דיווה זה אחד הטובים אווווררר להיט היסטרי ושיר מדהים שמרגש עד דמעות....
שיר שמעביר צמרמורת בכל הגוףףףף

וואו אני זכר..הייתי רק בן 9 אני חוש

חושב..חחחח אני זוכר שנרדמתי....רציתי לראות רק את ההופעה של דנה..ואז ישנתי..וקמתי בדיוק אבל ממש בדיוק בתחילת ההצבעה.. אז כל שניה שאמרו "ישראל" קפצתי משמחה.... משנת 2000 אני רואה רציני של האירו...

למעלה