בואו נדבר על אמצעי מניעה..

זריחה1

New member
בואו נדבר על אמצעי מניעה..

אני שומעת בלי סוף.. שהרבה לא משתמשים .. לי זה לא נראה לסמוך על המזל.. מה דעתכם? ספרו שתפו איך זה אצלכם? ובכלל כאלה שמחליפים הרבה פרטנרים.. קצת מפחיד לא?

עם האקס שלי

(כי הוא לא אוהב קונדומים), ולפעמים גם עם ההוא שחי עם חברה שלו. אבל סתם פרטנרים מזדמנים - תמיד עם קונדום.

מי שעושה רק איתך סקס בלי ../images/Emo111.gif

אומר זאת לכולם, (יעני רק איתך אני מקיים יחסים בלי) ומקיים יחסי מין עם כולן ללא
.

dalida3

New member
גלולות ובלי ../images/Emo111.gif

שונאת
ים לא יכולה לחשוב על זה אפילו. ממש מגעיל. אין לי חשש כי אני יודעת שהוא נקי,והוא לא שוכב עם אף אחת אחרת מלבדי ומלבד אישתו. אני לא מחליפה פרטנרים,ואין לי כוונות להחליף.

זריחה1

New member
מאיפה את יודעת מה אישתו עושה

אני לא הייתי לוקחת סיכונים..למרות שאני יודעת ומכירה אותו היטב.. וגם אני לא מתכוונת להחליף פרטנרים והוא הראשון שלי זוהי התנסותי הראשונה ואני מקווה שהאחרונה..

מסכים איתך בהחלט.

כדי לשמור על עצמך כדאי לך תמיד להיות מוגנת. אל תאמיני לאף גבר שאומר לך רק איתך אני בלי קונדום. אני אומר זאת מנסיון אישי, חחחחח, אני לא אוהב קונדום.

דינהmeat

New member
גלולות והרבה ....

אמונה. חחחחחחחחחח כי אילולא האמונה צאסקא לא היתה אוכלת אותה, ואני לא הייתי אוכלת.... אמממממממממ........... אותו....

זריחה1

New member
קוראת את תגובותיכם ודי מופתעת

לסמוך על המזלללל.... איפה האחריות כלפי בן הזוג החוקי..בת הזוג החוקית סליחה שנשמעת קצת שמרנית אך חברה תתעוררווו... וכלפי עצמכם..קחו אחריות.

דינהmeat

New member
את צודקת כעקרון

אבל בפועל... נכון, סומכים על המזל וגם לא מזדיינים עם כל אחד.

זריחה1

New member
ממש לא שייך, זה לא איידס, ישנן

מחלות כמו מחלות מין שמאוד נפוצות היום, צהבות למיניהם כן אני אפחיד אתכם כדי שתעשו מין בטוח..חחחחחחחחחחחחחחחח באמת אני לא צוחקת.... נשמעת שמרנית אך עם הראש על הכתפיים.

זריחה1

New member
נכון שאין לזה סוף.. ולא עושים את זה

עם כל אחד ומתוך הכרות ובהחלט מתוך אמון כי צריך להיות גם אינטרס של הצד השני אך בכל זאת כדאי לחשוב על זה.. או שהולכים להיבדק בדיקה ההדדית.

התקן תוך רחמי ובדיקות איידס

הפרטנר שלי, ואנוכי עשינו שתי בדיקות ... ןאנחנו מקפידים עליהן..

למעלה