בואו לאכול איתי כשלפ

צליליתה1

Well-known member
ולכבוד החג - בשלנים מקצועיים ,או בערך.

שהם תכלס בול אותו דבר כמו החובבים: אני אני אני, זאת לא מנה לתחרות, אני הייתי עושה אחרת, אני מצפה ליותר, את רק מדברת ולא מקשיבה, וכו וכו וכו וכו
רק שהמנות יותר מענינות והצלחות נעים לעין

בהחרגת המרק רגליים, שזו היתה בערך המנה הדוחה ביותר שיצא לי לראות.

אבח"י

Well-known member
ולכבוד החג - בשלנים מקצועיים ,או בערך.

שהם תכלס בול אותו דבר כמו החובבים: אני אני אני, זאת לא מנה לתחרות, אני הייתי עושה אחרת, אני מצפה ליותר, את רק מדברת ולא מקשיבה, וכו וכו וכו וכו
רק שהמנות יותר מענינות והצלחות נעים לעין

בהחרגת המרק רגליים, שזו היתה בערך המנה הדוחה ביותר שיצא לי לראות.
רגלי עוף משק ;-)
התחלתי לצפות. לא הכי משך אותי, בטח עם השחצן טל, ממש עושה לנו "טובה".
אצפה במהלך השישבת.

סופהו 1

Well-known member
וואלה, יש עונה חדשה?
הצצתי כרגע.
הפתעה.
אחד המשתתפים, המוכר לי ולחברותי מבית הספר היסודי כ"בן של..", כבר כיכב באיזו תכנית וידוע כדמות "לא סטנדרטית" בתחום המסעדנות.
בהזדמנות אצפה.

נ.ב: מרק רגל, אולי טעים, אבל נשמע לא מי יודע מה ומרק רגליים? נשמע לא מיודע מה, כפליים.

צליליתה1

Well-known member
וואלה, יש עונה חדשה?
הצצתי כרגע.
הפתעה.
אחד המשתתפים, המוכר לי ולחברותי מבית הספר היסודי כ"בן של..", כבר כיכב באיזו תכנית וידוע כדמות "לא סטנדרטית" בתחום המסעדנות.
בהזדמנות אצפה.

נ.ב: מרק רגל, אולי טעים, אבל נשמע לא מי יודע מה ומרק רגליים? נשמע לא מיודע מה, כפליים.
מילא המתכון, אבל בפרק רואים את המרק במלוא הדרו

בבית ספר יסודי? בכתה שלך? (???????????)

דקל נור*

Well-known member
אנחנו מזדעזעים, אבל אני זוכרת שסבתא שלי הכינה ככה מרק עוף ולפעמים גם פצ'ה-רגל קרושה :sneaky: למי שאהב.
גם סבתא שלי בשנות השבעים עשתה מרק עוף עם הרגליים. זכרון ילדות רחוק. זה היה נפוץ בישראל של פעם. תוהה מה עושים היום עם כל רגלי התרנגולות? האם לתעשיית הנקניקים או נשלחים לסין?
הכי לא מתחברת לבעל מסעדת הפסטה. רשע שמודע לרשעותו, לא עושה את זה יותר נסבל. הגיש הרבה תפוחי אדמה בלי חלבון.
האוכל של לילי היה נראה לא מגרה אבל הכי מעניין. לא הגיע לה לקבל נקודה אחת.
הייתי רוצה לסעוד אצל בנצי ויוסי שטרית.
מסקרנת אותי הארוחה של חן הערב, שאני עוקבת לפעמים אחרי הבישול הנון שלנטי שלה ברילס.

היה שבוע כשל"פי נחמד למרות ששי אביבי חס על כבודם של השפים ולא התבדח על חשבון אף אחד מהם, מה שעשה את כל העסק טיפהלה משעמם.

סופהו 1

Well-known member
גם סבתא שלי בשנות השבעים עשתה מרק עוף עם הרגליים. זכרון ילדות רחוק. זה היה נפוץ בישראל של פעם. תוהה מה עושים היום עם כל רגלי התרנגולות? האם לתעשיית הנקניקים או נשלחים לסין?
הכי לא מתחברת לבעל מסעדת הפסטה. רשע שמודע לרשעותו, לא עושה את זה יותר נסבל. הגיש הרבה תפוחי אדמה בלי חלבון.
האוכל של לילי היה נראה לא מגרה אבל הכי מעניין. לא הגיע לה לקבל נקודה אחת.
הייתי רוצה לסעוד אצל בנצי ויוסי שטרית.
מסקרנת אותי הארוחה של חן הערב, שאני עוקבת לפעמים אחרי הבישול הנון שלנטי שלה ברילס.
בינתיים צפיתי רק בראשון וכבר ציינתי שהוא דמות לא סטנדרטית.
לפני כמה שנים הוא הסביר מי הוא, כך שלא התפלאתי:
מעבר לאופי (ואני לא בטוחה שהוא רשע), זה נראה שהוא יודע היטב מה הוא עושה ומדוע הוא מתנהל ככה.

דקל נור*

Well-known member
בינתיים צפיתי רק בראשון וכבר ציינתי שהוא דמות לא סטנדרטית.
לפני כמה שנים הוא הסביר מי הוא, כך שלא התפלאתי:
מעבר לאופי (ואני לא בטוחה שהוא רשע), זה נראה שהוא יודע היטב מה הוא עושה ומדוע הוא מתנהל ככה.
אדם שנותן נקודה מאחורי הגב, הוא רשע. אם זכרוני אינו מטעני, היה פעם מתמודד ירושלמי שנתן נקודה וההפקה לא אישרה את זה , אז לא התחשבו בניקוד שלו בכלל כל השבוע.
ולא היתה לו בושה לשקר שעשה את הגלידה בעצמו ולקבל על כך ניקוד יותר מפרגן.

אין סיכוי שאלך למסעדה שלו, גם בלי לחכות בתור. במיוחד אחרי שראיתי איך הוא מבשל עם שיער פזור מעל האוכל. אבל כידוע פתיים לא מתים.

סופהו 1

Well-known member
אדם שנותן נקודה מאחורי הגב, הוא רשע. אם זכרוני אינו מטעני, היה פעם מתמודד ירושלמי שנתן נקודה וההפקה לא אישרה את זה , אז לא התחשבו בניקוד שלו בכלל כל השבוע.
ולא היתה לו בושה לשקר שעשה את הגלידה בעצמו ולקבל על כך ניקוד יותר מפרגן.
סליחה, צודקת, לא ראיתי עד סוף התכנית.
(היינו עסוקים בלרכל כמה הוא העתק של אמא שלו).
אין סיכוי שאלך למסעדה שלו, גם בלי לחכות בתור. במיוחד אחרי שראיתי איך הוא מבשל עם שיער פזור מעל האוכל. אבל כידוע פתיים לא מתים.
יש לי הרגשה שלרוב עדיף לא להציץ אל מאחורי הקלעים של מסעדות.

גם אני לא אגיע ונראה לי שהוא לא יסבול מכך.
למרות היחס, למרות שמראש הוא מודיע אין הזמנת מקומות, אין ללא גלוטן, המתנה ארוכה, היום לא מתחשק לי לפתוח וכו, אנשים ממשיכים להגיע, לעמוד בתור דקות ארוכות. לא נראה פתיים. נראה שאו שלא מפריע להם, או שדוקא מוצא חן. זן מסוים של תל אביבים?

סופהו 1

Well-known member
קצב אחד אמר -סין.
המצב אמר- יש גם פה.

וכעת, בכל מקום-

קלייטון.ש

Well-known member
המנהלת משק בית של אשתי קנתה שתי חבילות מצות גדולות. כאלה עם 5 חבילות בפנים.
כי אני עשיתי טעות ואמרתי לה שאני אוהב מצות בפסח. אז הביאה.
אכלתי חבילה אחת (פנימית כן) עם שוקולד השחר ונראה לי שמיציתי.
אמרתי לה מה נעשה עם כל המצות האלה.
"אדון קלייטון אל תדאג אני אכין לך מצה בריי כל בוקר"
אמרתי אולי תקחי את זה הביתה (כרגיל היא קונה כל מיני מאכלים שאנחנו לא נוגעים, ואחרי כמה ימים לוקחת את זה אל הילדים והנכדים).
אבל היא לא צריכה מצות אחרי פסח.
אז נראה איך המצה בריי כל בוקר, אולי אשרוד לספר חוויות.

סופהו 1

Well-known member
המנהלת משק בית של אשתי קנתה שתי חבילות מצות גדולות. כאלה עם 5 חבילות בפנים.
כי אני עשיתי טעות ואמרתי לה שאני אוהב מצות בפסח. אז הביאה.
אכלתי חבילה אחת (פנימית כן) עם שוקולד השחר ונראה לי שמיציתי.
אמרתי לה מה נעשה עם כל המצות האלה.
"אדון קלייטון אל תדאג אני אכין לך מצה בריי כל בוקר"
אמרתי אולי תקחי את זה הביתה (כרגיל היא קונה כל מיני מאכלים שאנחנו לא נוגעים, ואחרי כמה ימים לוקחת את זה אל הילדים והנכדים).
אבל היא לא צריכה מצות אחרי פסח.
אז נראה איך המצה בריי כל בוקר, אולי אשרוד לספר חוויות.
2 חבילות של 2.5 ק"ג? :oops:
חבילה של 400 גרם לא נגמרה וגם זה אחרי "התפרעות" עם מצייה של כמה מצות.

אפשר לטחון ויש יופי של ציפוי לשניצלים, יופי של עוגות, כדורי שוקולד (ולא עם השחר!!).
אם לא למאכל, אפשר להשתמש כמעצור לדלת, או משקולת על ערימת דפים במשרד.

צליליתה1

Well-known member
כל השבוע אני מנסה להזכר איפה ראיתי את יוסי שטרית
והנה הגיע הפרק שלו
נפל האסימון: ראיתי אותו בברטה, הייתי פעם פעמיים, הרבה לפני כל הבלגן
המקום נחמד, שולחנות פיקניק אבל הפינה קסומה, תפריט מאד מצומצם, אז היו בעיקר פיצות.
הפיצות היו בסדר, ממש לא משהו מיוחד. יוסי היה שם, לא הסכים שלא נסכים להרים איתו כוסית, באמת מארח חם ומסביר פנים.

עכשיו אני חייבת לדעת מתי צולם, כי אף אחד לא שאל לגבי מיגון ואף ארוחה, בניגוד לארוחות רבות שלי בשבוע הפסח, לא נקטע בגסות בעיצומו של מרק

למעלה