חיתוכיות לימון מהספר "חדווה מתוקה"
לבצק: 200 גרם חמאה 2 כוסות קמח רגיל 1/2 כוס סוכר למילית: 4 ביצים שלמות 2 כוסות סוכר 5 כפות מיץ לימון 4 כפות קמח רגיל 1/2 כפית אבקת אפיה אבקת סוכר לעיטור תבנית אפיה בגודל 27X33 ס"מ 1. מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק רך וחלק. מקררים במקרר כשעה. 2. מחממים תנור לחום בינוני, 180 מעלות צלסיוס 3. מרדדים הבצק לעלה, שוטחים בתבנית ואופים 15 דקות, מניחים להצטנן. 4. שמים את כל חומרי המילית במערבל ומקציפים לתערובת אחידה. יוצקים המילית על הבצק האפוי, משטחים ואופים 25 דקות נוספות. 5. בוזקים אבקת סוכר ומניחים להצטנן. חותכים את העוגה הקרה לריבועים בגודל 2.5 X 2.5 ס"מ. מקור המתכון: הספר חדווה מתוקה כאמור, אני קיבלתי את העוגיות האלה מהגמד שלי והן ממש טעימות. עשיתי אותן בעצמי ויצאו גם טעימות אבל לא באותו המרקם - כנראה הקצפתי יותר מידי את חומרי המילית. צריך לערבל אותם רק עד שיתאחדו לתערובת אחידה ולא יותר מזה. בהצלחה ובתיאבון - מומלץ מאוד!