מה כן טענת?שוב הוכחת שאתה מפגר סופני.
מצא היכן טענתי שאין אלקטרון !!
שמאלנות וכופרנות הן מחלות נפש מסוכנות.
למה אתה מתבטא כך? והלוא יש מאות אלפי כאלה ש"תבן ממלא את ראשם"! כולם כאחד, מאמינים באותו בונה עולם מסתורי שאיש לא ראהו ולא שמע את קולו.מה כן טענת?
דומני כי טענת שדין האלקטרון כדין אלהיך המצוי אך בתבן אשר בין שתי אזניך - שניהם קיימים למרות שאינם נראים, האין זאת?
אולם אין דינם זהה.
האלקטרון קיים גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך, בעוד אלהיך קים אך בתבן אשר בין שתי אזניך...
פשיזם היא מחלת נפש.שוב הוכחת שאתה מפגר סופני.
או קיי. אז 50% מהדיון נפתר - יש אלקטרון .שוב הוכחת שאתה מפגר סופני.
או קיי. אז 50% מהדיון נפתר - יש אלקטרון .
עכשו נשאר לדון האם יש בונה עולם .....
ולא סתם בונה עולם , אלא כזה שאוהב רק את כרמיזן/הרינג/מיציתי/אשריך ודומיו ושונא למשל את :
העיתונאי האפגני המוסלמי לשעבר נמט סאדאת, האסלאמיסט הקיצוני הפקיסטני לשעבר אד חוסיין, הלוחם המצרי לשעבר שהפך לסופר תאופיק חמיד, הסופר והעיתונאי הפקיסטני-אמריקאי תשביח סייד, והעיתונאי הבנגלדשי סלאח צ'ודהורי. שכולם מוסלמים אוהדי הציונות.
עם טמבלונים כרותי אונה צריך לנהוג באיטיות.לא נפתר שום דבר.
אף כופר קופיקו לא הביא את ההוכחה לקיומו של האלקטרון.
וזו היתה הדרישה מהרגע הראשון.
ציטוט : מצא היכן טענתי שאין אלקטרון !!
ומאחר והדיון היה [בין היתר] , האם יש או אין אלקטרונים, שללת את העובדה שאין אלקטרון, בסיטואצית יש/אין הווה אומר - יש אלקטרון.
הוכחות לקיומו של האלקטרון קיבלת למכביר.
טענת שאתה רוצה "לראות" את האלקטרון.
הוסבר לך הכי לאט שאפשר , שהתיאוריה הפיזיקלית הנוכחית מחד גיסא לא מאפשרת מצב שבו ניתן לראות את האלקטרונים ומאידך היא בהחלט מסבירה את קיומם של האלקטרונים.
הדיון נפתר ברגע שנפתחלא נפתר שום דבר.
אף כופר קופיקו לא הביא את ההוכחה לקיומו של האלקטרון.
וזו היתה הדרישה מהרגע הראשון.
הדיון נפתר ברגע שנפתח. זאת מהטעם הפשוט שברי לכו"ע שאין בכוחו של אף אדם עלי אדמות להיענות לדרישתך שם. זה שאיזה משועמם החליט להפגין זאת בשרשור נוסף (עם הדחקות המצחיקות שלו כאילו אתה זה אני וכו'), שוין, זכותו של כל אחד להראות קבל עם ועולם כמה אין לו חיים. צריך לרחם ולהכיל.
השורה התחתונה של אותו דיון פשוט והוא שעצם העובדה שמשהו לא נצפה לא אומר שאינו קיים. כל כך פשוט שאני לא מבין כיצד דיון בנושא ממלא דפים שלמים. כלומר אני כן מבין כשאני קורא את התגובות ומגלה ש95% מהן הולכות סחור סחור ל1001 עניינים מסביב שכלל לא רלוונטיים לשאלה זו. אבל זו דרכם של אלה שמתקשים להודות בצדקת האחר או להתייחס עניינית. דרכו של עולם.
שילוב של בורות וטימטוםאני יודע שלכופרים אין הוכחות לקיומו של האלקטרון.
שילוב של בורות וטימטום
רק בור מבקש מהפיזיקה הוכחה למשהוא,
רק אידיוט לא מבין עד כמה הוא בור.
יש מודל של האלקטרון.
מודל מצוין שמסביר המון דברים, שללא המודל הזה לא היו ניתנים להסברה.
לבורים מטומטמים כמוך
סביר מאד שבעתיד המודל הזה ישתנה עוד הרבה פעמים,
כל פעם הוא יסביר דברים נוספים, שכרגע לא מוסברים.
לא כל בני האדם,בני האדם כבר יודעים שבכל מדע יש צורך בהוכחה כדי לקבע עובדה.
מיציתי......הרינג......תרגיע.....נראה לך שנולדתי אתמול, אני יודע שלכופרים אין הוכחות לקיומו של האלקטרון.
אבל ראה כמה הם מנסים להוכיח שיש הוכחות כאלו ע"י התפלספויות ריקות.
נתקלתי בפיזיקאי מטומטם שניסה להוכיח לי שאפילו רואים את האלקטרון.
איזו פגיעה מוחית קשה מייצרות שמאלנות וכפירה.
אני מעמיד את הכופרים הפנאטים והשחצנים במקומם.
אלו שדורשים לראות את הבורא כהוכחה לקיומו,
אך לא דורשים לראות עצם גשמי כהוכחה לקיומו.
אני נהנה לראות את העשן היוצא להם מהאזניים.
ומה עם יוסף חדאד?או קיי. אז 50% מהדיון נפתר - יש אלקטרון .
עכשו נשאר לדון האם יש בונה עולם .....
ולא סתם בונה עולם , אלא כזה שאוהב רק את כרמיזן/הרינג/מיציתי/אשריך ודומיו ושונא למשל את :
העיתונאי האפגני המוסלמי לשעבר נמט סאדאת, האסלאמיסט הקיצוני הפקיסטני לשעבר אד חוסיין, הלוחם המצרי לשעבר שהפך לסופר תאופיק חמיד, הסופר והעיתונאי הפקיסטני-אמריקאי תשביח סייד, והעיתונאי הבנגלדשי סלאח צ'ודהורי. שכולם מוסלמים אוהדי הציונות.
למיטב ידיעתי, הוא נוצרי.ומה עם יוסף חדאד?
זה לא משנה, הוא אינו יהודי. עבור כרמיזן/מיציתי כל מי שאינו יהודי הוא נאצי ....למיטב ידיעתי, הוא נוצרי.
מאד יתכן שנוצרי. אבל גם חלק לא מבוטל מהנוצרים אינם חובבי יהודים או תומכי א"י.זה לא משנה, הוא אינו יהודי. עבור כרמיזן/מיציתי כל מי שאינו יהודי הוא נאצי ....
נסה להגביל את רמת ההשמצות שלך בבקשה. יש איזשהו גבול לשקרי הבלע והזבל שאני מוכן לספוג ממך.זה לא משנה, הוא אינו יהודי. עבור כרמיזן/מיציתי כל מי שאינו יהודי הוא נאצי ....
שקרי...דברי בלע.....מאיפה הבאת את זה ?נסה להגביל את רמת ההשמצות שלך בבקשה. יש איזשהו גבול לשקרי הבלע והזבל שאני מוכן לספוג ממך.
אל תטרח להגיב. אני יודע שאני לא אטרח לקרוא.
מיצינו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.