כרטיסי זכאי....בהקשר לכתבה בערוץ 2
למכירת כרטיסי זכאי לחרדים. באשדוד נמכרות כרטיסיות זכאי לכל דורש, בעצם, אין באשדוד כרטיסיות רגילות למבוגרים
בעבר נחשף שאגד הורו לנהגים למכורכרטיסי זכאי....
התנאי למכירת כרטיסי/כרטיסיות זכאי זה הצגת תעודת זכאות. אם אתה מדבר על אגד... אז הרבה נהגים לא מקפידים על התנאי הזה ובעצם מוכרים כרטיסיות זכאי לכל דורש. ולא משנה אם הוא הציג את התעודה הזאת או לא... ולכן לא משתלם לנהגים להחזיק את הכרטיסיות הרגילות למבוגרים כי בד"כ הן לא נמכרות... אבל באשדוד יש גם קונקס ואין לי מושג מה הולך אצלהם. לפי משרד התחבורה הם אמורים למכור כרטיסי זכאי רק לאחר הצגת תעודה.
האם הנהגים מקבלים תוספת בשכרבעבר נחשף שאגד הורו לנהגים למכור
כרטיסיות זכאי לכל דורש ללא בדיקה וכך הם הוזילו את תעריפי הנסיעה על חשבון משלם המיסים. בעבר מישהי שאני מכיר נסעה באופן קבוע בקו 405 והיתה נוהגת לרכוש כרטיסיות מבוגר בקופה, פעם אחת היא שכחה לקנות בקופה ולכן רכשה את הכרטיסיה באוטובוס, כאשר באה לשלם הנהג אמר לה "אני אסדר לך מחיר מיוחד" כשהיא שאלה אם התעריף המיוחד תקף אצל כל הנהגים בקו 405 הוא ענה לה שכן והעניק לה כרטיסית זכאי ואף הבטיח לה שהוא יעניק לה תעריף VIP בכל פעם שהיא תרכוש אצלו כרטיסיות. חשוב לציין שאותה אישה איננה מחזיקה בתעודת זכאי ואף רצתה לקנות כרטיסית מבוגר רגילה ולא ניסתה לרמות או "לעבוד" על הנהג
לא, אבל...האם הנהגים מקבלים תוספת בשכר
עבור מכירת כרטיסיות מכל סוג? זה יכול להסביר את המוטיבציה למכור כרטיסיות בהנחה לכל דורש...
למה המדינה לא נלחמת בזהבעבר נחשף שאגד הורו לנהגים למכור
כרטיסיות זכאי לכל דורש ללא בדיקה וכך הם הוזילו את תעריפי הנסיעה על חשבון משלם המיסים. בעבר מישהי שאני מכיר נסעה באופן קבוע בקו 405 והיתה נוהגת לרכוש כרטיסיות מבוגר בקופה, פעם אחת היא שכחה לקנות בקופה ולכן רכשה את הכרטיסיה באוטובוס, כאשר באה לשלם הנהג אמר לה "אני אסדר לך מחיר מיוחד" כשהיא שאלה אם התעריף המיוחד תקף אצל כל הנהגים בקו 405 הוא ענה לה שכן והעניק לה כרטיסית זכאי ואף הבטיח לה שהוא יעניק לה תעריף VIP בכל פעם שהיא תרכוש אצלו כרטיסיות. חשוב לציין שאותה אישה איננה מחזיקה בתעודת זכאי ואף רצתה לקנות כרטיסית מבוגר רגילה ולא ניסתה לרמות או "לעבוד" על הנהג
מעניין מה המחיריםלמה המדינה לא נלחמת בזה
זה הרי עולה לה (לנו) כסף..
מעניין מה המחיריםלמה המדינה לא נלחמת בזה
זה הרי עולה לה (לנו) כסף..
אממ...כרטיסי זכאי....
התנאי למכירת כרטיסי/כרטיסיות זכאי זה הצגת תעודת זכאות. אם אתה מדבר על אגד... אז הרבה נהגים לא מקפידים על התנאי הזה ובעצם מוכרים כרטיסיות זכאי לכל דורש. ולא משנה אם הוא הציג את התעודה הזאת או לא... ולכן לא משתלם לנהגים להחזיק את הכרטיסיות הרגילות למבוגרים כי בד"כ הן לא נמכרות... אבל באשדוד יש גם קונקס ואין לי מושג מה הולך אצלהם. לפי משרד התחבורה הם אמורים למכור כרטיסי זכאי רק לאחר הצגת תעודה.
אולי הוא בתוך הקומבינה?אממ...
אבל המבקר אמור לעלות על זה לא? באגד אשדוד יש מבקר אחד לפי מיטב ידיעתי, ורואים אותו די הרבה, ולא ראיתיש הפריע לו שלמישהו יש כרטיסיה כזו..
לפי החוק הוא צריך לבדוק את זה...אממ...
אבל המבקר אמור לעלות על זה לא? באגד אשדוד יש מבקר אחד לפי מיטב ידיעתי, ורואים אותו די הרבה, ולא ראיתיש הפריע לו שלמישהו יש כרטיסיה כזו..
נראה לי, שישנו סיבות לדברים.בהקשר לכתבה בערוץ 2
למכירת כרטיסי זכאי לחרדים. באשדוד נמכרות כרטיסיות זכאי לכל דורש, בעצם, אין באשדוד כרטיסיות רגילות למבוגרים
הכל על פניו טוב ויפה, אבל...נראה לי, שישנו סיבות לדברים.
ואולי לשם כך, כדאי לרדת לעומקם של הדברים, כמו, כמות הנוסעים, נאמנות המגזר גם בעיתות משבר ועוד ועוד. עכשיו, שאלה: באמת נראה למישהו שאגד היו עושים את זה בלי שמשרד התחבורה יידעו מהעניין? רק לידיעה: לא אגד קובע את תעריפי הנסיעה מחד, וכל קו שירות, חייב באישור משרד התחבורה. לידיעתכם. ס י י ר
הם אמרו בפרוש שמשרד התחבורההכל על פניו טוב ויפה, אבל...
באגד בכל זאת מנסים להעלים את הקווים האלה מהציבור הרחב. הם לא מופיעים באתר האינטרנט שלהם, וגם לא במענה המודיעין. באותה כתבה בחדשות ערוץ שתיים, התחקירן שאל את מודיעין אגד על קווים מאשדוד לירושלים, והמוקדנית ענתה לו על הקווים ה"רגילים", כשהוא שאל אותה אם יש עוד קווים, היא ענתה לו שאין. בכתבה ראו, שלאחר שקו 450 אוסף נוסעים בשכונה בירושלים, הוא מתעלם, מהנוסעים הממתינים לו התחנה במרכז ירושלים (ואני לא בטוח במאה אחוז, אבל אני חושב שהתחנה שם הייתה מסומנת). אז בכל זאת יש משהו לא הכי נקי בעניין הזה.
'הם'=הנוסעים. ממתי הם יודעים?הם אמרו בפרוש שמשרד התחבורה
לא יודע מזה.
וזה גם לא הכי מדוייקהכל על פניו טוב ויפה, אבל...
באגד בכל זאת מנסים להעלים את הקווים האלה מהציבור הרחב. הם לא מופיעים באתר האינטרנט שלהם, וגם לא במענה המודיעין. באותה כתבה בחדשות ערוץ שתיים, התחקירן שאל את מודיעין אגד על קווים מאשדוד לירושלים, והמוקדנית ענתה לו על הקווים ה"רגילים", כשהוא שאל אותה אם יש עוד קווים, היא ענתה לו שאין. בכתבה ראו, שלאחר שקו 450 אוסף נוסעים בשכונה בירושלים, הוא מתעלם, מהנוסעים הממתינים לו התחנה במרכז ירושלים (ואני לא בטוח במאה אחוז, אבל אני חושב שהתחנה שם הייתה מסומנת). אז בכל זאת יש משהו לא הכי נקי בעניין הזה.
באשדוד הבעיה היא מיוחדת!!!בהקשר לכתבה בערוץ 2
חוסר דיוקים...באשדוד הבעיה היא מיוחדת!!!![]()
יש באשדוד שירות של מוניות שירות שנקרא "מוניות העיר" הם נוסעים בשני קוי האוטובוס הראשיים בעיר, 5 ו8. שירות המוניות הזה הוא עד כדי כך מסודר שהמוניות יוצאות בהפרש של 3:00 דקות על סטופר (שקיים בכל מונית). יתרון נוסף פרט לתדירות הגבוהה זה העובדה שלמוניות הללו יש אפילו כרטיסיות!!! ל 12 נסיעות כמדומני. והנסיעה במונית עולה 3.50 ש"ח בגלל זה אגד באשדוד חייבים לעשות משהו כדי לנסות להלחם במחירים של מוניות השירות. לדוגמא: נסיעה באוטובוס עירוני עולה משהו כמו 4.80.
צודק! מה לעשות, לא כולם מושלמים.חוסר דיוקים...
דבר ראשון לא רק באשדוד יש מוניות שירות מסודרות בקוים הראשיים, גם בת" יש למשל... תדירות מוניות השירות בשעות השיא היא כל 2 דקות. מחיר נסיעה במונית שירות הוא 3.80 ובכריטיסיה אלקטרונית 3.00. מחיר נסיעה עירוניתב אגד באשדוד הוא 4.60. וכל זה לא אומר שלאגד מותר לעבור על החוק..
סתם עשו כתבה על החרדיםבהקשר לכתבה בערוץ 2
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.