בהמשך למה שכבר כתבתי כאן

בהמשך למה שכבר כתבתי כאן

אני אובדת עיצות. אנחנו זוג בשנות העשרים המאוחרות לחיינו. אני עובדת בלי הפסקה גם לומדת וגם מחזיקה את הבית. בעלי על סף פשיטת רגל בעסק שלו ושל אבא שלו, הוא תלוי באבא שלו מאוד, ולא מסוגל לעשות שום דבר בצורה עצמאית. אני בחורה מאוד מאוד עצמאית ויודעת "להיסתדר" הוא לעומת זאת עצלן, לא מוכן להתאמץ בשביל להרוויח עוד קצת כסף . אני דחפתי לקניית בית, הבאתי איתי הון עצמי עוד מלפני הנישואין. אני זאת שמסדרת עניינים. הוא לא מוכן לעשות שום דבר, כל דבר הוא דוחה ודוחה, אני פתאום רואה דוחות שהוא לא שילם והכפילו את עצמם, ומשתגעת, כמה אדיש וחסר אחריות אפשר להיות. כל הזמן הוא נתפס על מהירות בלי חגורה וכולי פלא שעוד לא שללו לו את הרישיון. וזאת רק דוגמא להתנהלות של הבן אדם הזה. הוא בחיים לא יכנס לחשבון לראות מה המצב, לא מעניין אותו שום דבר.היתה תקופה שהוא היה מוציא כספים בלי הפסקה, כל יום משיכות של מאות שקלים, נכנסנו למינוס מטורף, ופשוט גזרתי לו את כרטיב האשראי מרוב כעס. יושב במסעדות מפוארות, מזמין על חשבונו חברים, קונה בגדי מותגים, כשיישנם הוצאות על הבית שקנינו ולא יכולים להרשות לעצמינו. ועכשיו נעבור למה שבאמת מעניין אותו: לשבת בפאבים ולהשתכר עם החברים שלו. אני נראית מיליון דולר, ולמרות זאת אין ביננו יחסי מין ויחסי קרבה, כל ערב אני הולכת לישון לבד. וזה נמשך כבר חודשים. הכרתי מישהו והוא עלה על זה. אבל מה שמצחיק זה שהתגובה שלו למצב הייתה התעלמות. אני מדברת איתו והוא חירש עיוור אילם. פשוט אטום. מכור לחברים שלו. בכל אירוע בכל מקום הוא פשוט מתעלם ממני, מפלרטט עם כל מה שזז, כאילו בכוונה, פשוט מנסה להתעלל בי נפשית. אני כל ערב מתקשרת אליו שתים עשרה אחת בלילה, והוא "עוד מעט אני בא, עוד מעט. הוא מקלל אותי כל הזמן, הרבה פעמים איימתי להתגרש והוא כבר לא מתרגש.ההורים שלי יודעים על המצב, ומשתגעים איך הילדה היפה והחכמה שלהם הסתבכה ככה. כלכלית אני עצמאית אני יכולה להיסתדר יפה מאוד לבד, אני נראית מעולה, יש לי מחזרים, אבל הבעיה היא שהסתבכתי איתו חתמתי על איזה הלוואה לטובת העסק ואני לא יודעת איך לצאת מיזה. גם מבחינת הביית יש לנו תביעה מהעירייה אנחנו צריכים לסדר את התוכניות בנייה וכרגע לא יכולים למכור את הבית עד שמסדרים את זה. אני בשנה אחרונה ללימודים ולא רוצה לטלטל את עצמי כדי לא להיכשל. קבעתי שיחות ייעוץ בשבוע הבא אצל מטפלת זוגית והוא פשוט לא מוכן לבוא איתי. אתם בטח אומרים למה התחתנתי איתו ובכן, פעם הוא לא היה כל כך גרוע. אפילו אהבתי אותו. היום אני מרגישה שינאה אליו שפשוט בא לי להרוג אותו.

אייבורי

New member
אכן תמונות קשות

אם הוא כלכך דפוק, אז בשביל מה את רוצה ייעוץ זוגי ? ותנסי תשובה קצת פחות משעממת מאשר "אני אוהבת אותו" כי נשמע שאין בינכם כרגע דבר למעט חובות כלכלים

כי אני רוצה לדעת בדיעבד שעשיתי הכל

כדי להציל את הנישואין. כדי שגם אחר כך שיהיה לי רע ועצוב כשאהייה לבד, אני אגיד לעצמי, טוב לא הייתה ברירה כל מה שעשיתי לא עבד. שלא יישאר אפילו שביב של תקווה שהקשר יכול לעבוד, ובכל זאת נתגרש ואז אני אתחרט.

יהיה לך רע ועצוב?

למה את חושבת שיהיה לך רע ועצוב אחרי שתתגרשי אם את טוענת שאת נראית מיליון דולר ויש לך מחזרים? גם עכשיו את בסוג של "לבד". אבל אחרי שתתגרשי לא יהיה לך פרזיט שחי על חשבונך, מתעלם ממך ויוצר חובות. סקס? מה שיש לך עכשיו (מחזרים / מאהב) ישאר אותו הדבר. על מה יש לך להתחרט? יכול להיות שיש משהו שלא סיפרת? את באמת שונאת אותו?

I C E M A N 7

New member
אתה באמת שואל?

אולי כי היא מיליון דולר ועם מחזרים ומאהב כמו שהיא עצמאית. כנס לג'יידייט ותראה כמה דולרים מסתובבים שם. רק להתכופף ולהרים. חבל רק שאחרי הסרט מגיעה המציאות.

אתה טועה ובגדול, מותק.

אתה חושב שרק לבחורות שמנות ומכוערות יש בעיות בחיי הנישואין?? כי זה מה שמשתמע מתשובתך. אז יש לי חדשות בשבילך. גם בחורות שוות וחתיכות אוכלות חרא לפעמים מהבעלים והחברים שלהם. צדק מי שאמר "שקר החן ןהבל היופי". במקרה שלי אני גם לא בחורה טיפשב בלשון המעטה. כנראה שהיתה חסרה לי חכמת חיים והכוונה בגיל צעיר. ההורים שלי לא רצו להתערב כשהחלטתי להתחתן אתו. בכל זאת אנחנו חברים מגיל צעיר מאוד. אנשים משתנים, אני גדלתי החכמתי למדתי באוניברסיטה. הוא נשאר דורך במקום. אולי אני במצב הזה כי גדלתי במקום שבו נישואין הם מעל הכל וגם כשרע מאוד עושים הכל כדי לשמור עליהם וגירושים הם לא דבר שמתקבל על הדעת.

I C E M A N 7

New member
ברור שזה מה שישתמע אצלך מדבריי

כי החשיבה שלך דפוקה מהיסוד. את חושבת שאת כוסית ומתוקף זה מגיע לך זכויות מיוחדות. גם הכינוי והחתימה שלך מאשרים את זה. אממה גם כוסיות עם אישיות רופסת מקבלות יחס של רכיכה. כי אם היית באמת עצמאית וחזקה כמו שאת טוענת, לא היית נשארת שעה עם יחס כמו שאת טוענת שאת מקבלת. מכאן שאו שהחוזק ועצמאות שלך הם סרט, או שהיחס שאת מקבלת הוא סרט. או גם וגם. והתירוץ הזה של גירושים שלא מתקבלים על הדעת... נו בחייך. תביטי בסייפא של החתימה שלך. זה את רשמת, לא אני. כולך רוח וצילצולים (בהקשר הזה הזכרתי את ג'יידייט). לצערך בעלך כבר הבין את זה.

אתה אידיוט.

מישהו אמר שמתוקף זה שאני כוסית מגיעות לי זכויות מיוחדות? זה שאני רוצה שבעלי יגיע בשעה סבירה הבייתה זו זכות מיוחדת?זה שאני מצפה ממנו ליחס ומילים של אהבה ושיתעניין במה שקורה לי זה זכויות מיוחדות? זה שנמאס לי כבר לתפקד כמו סופר וומן זה זכויות מיוחדות?,אף על פי המראה שלי, אין ביני ובין בעלי יחסי אישות, וזו הסיבה שציינתי את זה. אני קוראת פה כבר המון זמן, ורגילה כבר לתשובות הצניות והשיפוטיות שלך, אדון אייסמן (מתאים לך השם הזה), אם לא הייתי כותבת על המראה החיצוני שלי אתה כבר היית מגיב ב"תסתכלי על עצמך במראה אולי איך שאת נראית זה מה שמפריע לו" ,כי הגיבו פה פעם בסגנון הזה, אז הקדמתי תרופה למכה. אני מאמינה שאתה מגיב בצורה כזאת כי אתה אדם מריר, כנראה שפגעו בך גם, אבל עשה טובה שמור את המרירות שלך לעצמך. כי עם כל הכבוד לך , אתה לא מכיר אותי אישית, כדי לעשות לי נתוח אופי.

I C E M A N 7

New member
או סוף סוף את מתחברת למציאות

עכשיו את מבינה מה מצפה לך אחרי הגירושין? ים של אייסמנים מרירים שרק מחפשים לכלות את זעמם באפרודיטות יפהפיות. הטובים כבר נתפסו, מותק, ומה שנשאר בשוק זה רק בררה. אז כדאי שתשנסי מותניים ותצאי למאבק בכל מחיר על הנכס שיש לך בבית. לעבודה.

אוי נו באמת

מה שיש לה בבית, ומה שיש בחוץ זה בערך אותו דבר. הבעיה המרכזית היא שהבוחרת הכוסית לא רואה כל צורך לגדול על באמת, כי כבר יש לה דיפלומה ביד, והיא כבר מספיק חכמה. די. היא מוצר מוגמר. מה שלא מלמדים באוניברסיטה זה שדיפלומה לא ערובה לאושר האישה, ובמקרים של חוסר שיוויון עם הגבר שלה בדיוק ההפך...

בגיל שלי

הטובים עדיין לא נתפסו. ותמיד אפשר לצאת עם מישהו קצת קטן יותר. תפסיק לבאס מר אייסמן!

מצא את ההבדלים

גם אותי עניין הסיפא. אפרודיטה הייתה אלת האהבה והיופי במיתולוגיה היוונית. נולדה מקצף שנוצר על הגלים אביה של אפרודיטה השיא אותה לאל הנפחים הפיסטוס ,אפרודיטה לא הייתה אשה נאמנה להפיסטוס, והמיתולוגיה היוונית שופעת בסיפורים על מאהביה האלים ובני התמותה. מאהבה המפורסם ביותר של אפרודיטה הוא אל המלחמה ארס. רוב המיתוסים אודות אפרודיטה הם משלים על אהבה, רומנטיקה, ומיניות. אפרודיטה מייצגת מיניות ואהבה חסרת גבולות, שאינה מתחשבת במוסכמות. היא מסייעת לכל מי שחש אהבת אמת או תשוקת אמת. אפרודיטה היתה אלת האהבה והיופי במיתולוגיה היונית - אני נראית מליון דולר, יש לי אהבה אבל לא מבעלי.. אביה של אפרודיטה השיא אותה לאל הנפחים הפיסטוס - התחתנתי עם לוזר שלא מסוגל לזוז בלי אבא שלו. אפרודיטה לא היתה אשה נאמנה להפיסטוס והמיתולוגיה היונית שופעת בסיפורים על מאהביה האלים ובני התמותה, - בגדתי בבעלי, יש לי המון מחזרים וגם מאהב (או שהוא פרש לאור הגילוי). אפרודיטה מייצגת מיניות ואהבה חסרת גבולות, שאינה מתחשבת במוסכמות - אין לי סקס עם בעלי, אין לי אהבה עם בעלי, וגרושים לא באים בחשבון. מאהבה המפורסם ביותר של אפרודיטה הוא אל המלחמה - במקום מאהב מפורסם התחתנת עם מלחמה גבר מקלל מתעלל , רק חבל שהוא לא אל.. רוב המיתוסים אודות אפרודיטה הם משלים על אהבה, רומנטיקה, ומיניות - מיתוסים כבר אמרנו.. היא מסיעת לכל מי שחש אהבת אמת או תשוקת אמת ממנה כנראה לא תקבלי סיוע, אולי כדאי שתרדי לארץ האנשים ואז תקבלי סיוע.

בסך הכל רציתי

ללמד אותכם קצת על המיתולוגיה היוונית אני חובבת את אומנות ותרבות יוון . יפה שאת עושה השוואות. אולי את צודקת. לא במקרה בחרתי להיות אפרודיטה.

בסך הכל רציתי לחזור הביתה בשלום

עם סיפא כזה ברור כשמש שלא בסך הכל רצית ללמד אותנו קצת על המיתולוגיה היונית, עם סיפא כזה את יכולה באינטרנט למצוא הרבה יותר ממאהב אחד, הרי מי שקורא את הסיפא הזה מבין בדיוק מה את מחפשת.

seeyou

New member
You are Overqualified For Marriage

-גם בחורות שוות וחתיכות אוכלות חרא לפעמים מהבעלים -במקרה שלי אני גם לא בחורה טיפשב בלשון המעטה. -אני גדלתי החכמתי למדתי באוניברסיטה. הוא נשאר דורך במקום. אם ככה אז טוב שאתם מתגרשים-הרי את לא יכולה לחזור לגיל שהכרתם והוא גם לא יוכל להתקדם כפי שאת מצפה יש לי הערה קטנה " אומרים שהגבר מתחתן עם האישה בגלל מה שהיא ואיך שהיא ניראת.. אבל לאחר החתונה היא משתנה.... והאישה, מתחתנת עם הגבר בגלל הפוטנציאל של מה שהוא יכול להיות... אבל... הוא לא משתנה " יוסי

נומלה

New member
נישואין כשלעצמם אינם ערך.

יש מה להציל בזוגיות אם את חושבת שיש בזוגיות הזו דברים טובים ששוים הצלה. אם לא, הערך הוא דוקא להתגרש הכי מהר שאפשר. אולי תתחילי מלספר למה יש אפשרות שתתחרטי אם תתגרשי? מהן נקודות האור אם יש כאלה?

אייבורי

New member
הנה אומר ונותן לך גושפנקא רישמית

עשית הכל ואף יותר מזה. עכשיו מה?

לפי מה שאת מספר תדלגי על שלב המטפלת הזוגית

ותקבעי תור ישר לעורך דין. זה נשמע חסר תקנה. ובכל זאת, אני אתייחס למה שכתבת : את מתארת את עצמך בצורה אחת : עצמאית, מסתדרת, אסרטיבית וגם יפה וחכמה, חרוצה מחושבת ויוזמת. אבל כל ההתנהלות שלך בנישואים מעידה על ההפך הגמור מזה : את תלותית (מחפשת אותו מידי לילה ), נגררת אחריו לחובות (חותמת עבורו ערבות), מאיימת אבל לא מממשת (בגירושים), מכניסה אתכם לחובות (בקניית בית שהוא בכל לא רצה). את גם אומרת שפעם הוא לא היה כזה וגם שכלפי אחרים, חברים ומשפחה, הוא ממש לא כמו שהוא כלפייך, אז אולי תבדקי מה בהתנהגות שלך גורם לו להיות כל כך רע אלייך. אני לא חושבת שזה יציל את הנישואים שלכם אבל אולי זה ילמד אותך משהו לפעם הבאה.

למעלה