בהוקרה לערן מנהל הפורום

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member
בהוקרה לערן מנהל הפורום ../images/Emo140.gif

בהוקרה לערן מנהל הפורום

חזרתי זה עתה ממפגש של קהילת התעופה הקלה שהתקיים היום במינחת שבקרית שמונה. המטוסים הקטנים שהיו שם לא כל כך מעניינים את אנשים הפורום הזה וגם לא שייכים לקטגוריה של תחבורה ציבורית, אבל למרות זאת אני רוצה להקדיש שתי תמונות לערן. שתי התמונות הן של רכב כיבוי והצלה שהיה במקום. גם זה אמנם לא שייך לתחבורה ציבורית, אבל זה בשביל המנהל

ארזS

New member
וגם זה...

בהוקרה לערן מנהל הפורום

חזרתי זה עתה ממפגש של קהילת התעופה הקלה שהתקיים היום במינחת שבקרית שמונה. המטוסים הקטנים שהיו שם לא כל כך מעניינים את אנשים הפורום הזה וגם לא שייכים לקטגוריה של תחבורה ציבורית, אבל למרות זאת אני רוצה להקדיש שתי תמונות לערן. שתי התמונות הן של רכב כיבוי והצלה שהיה במקום. גם זה אמנם לא שייך לתחבורה ציבורית, אבל זה בשביל המנהל
וגם זה...
רכב ממש חדיש ! (במרכאות כמובן).

fireman

New member
תודה על התמונות!

וגם זה...
רכב ממש חדיש ! (במרכאות כמובן).
תודה על התמונות!
מגירוס....עדיין יש כאלו גם בכיבוי אש האזרחי לצערנו אבל לא בגרסאת 4 על 4 כמו זה... זה חתיכת סוס עבודה הכלי הזה

ארזS

New member
אם אתה רוצה

תודה על התמונות!
מגירוס....עדיין יש כאלו גם בכיבוי אש האזרחי לצערנו אבל לא בגרסאת 4 על 4 כמו זה... זה חתיכת סוס עבודה הכלי הזה
אם אתה רוצה
אני כמובן מרשה לך להעלות את זה לפורום של הכבאים. (או שתפרסם שם לינק לכאן).

זהו כמובן

תודה על התמונות!
זהו כמובן
המגירוס 150TD,אחלה של דגם,ברגע שיצא לי לקנות אחת כזאת אני יחטוף אותה!

ארזS

New member
איל אני לא בטוח

חיובי,
הרכב אכן במצב בית-שימוש.... הצבע דהה חזזזק
איל אני לא בטוח
שהרכב במצב בית שימוש. אולי הוא זקוק לצביעה דחופה אבל הוא דווקא נראה בסדר (עד כמה שאני מבין ברכבי כיבוי והצלה...) שבת שלום וסופשבוע נעים ורגוע לכולם.

ארז

איל אני לא בטוח
שהרכב במצב בית שימוש. אולי הוא זקוק לצביעה דחופה אבל הוא דווקא נראה בסדר (עד כמה שאני מבין ברכבי כיבוי והצלה...) שבת שלום וסופשבוע נעים ורגוע לכולם.
ארז
אתה צודק,לא הבעתי את דעתי היטב,אני חושב שמבחינה קוסמטית וחיצונית הרכב מוזנח ולא מטופל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה