בהודו יותר קל לקנות נכס

ג ס ט ו ן

New member
פשוט ניסו להבין למה הנדלן על הפנים

כי פשוט אין כסף והתשתיות דפוקות תסע אתה שעתיים כל יום בדרכים כדי להגיע לעבודה ותאמין לי שאף אחד לא בוכה אני בא מעיירת פתוח הכי מסריחה שיש ללא סיכויים בכלל המדינה בהחלט קובעת איזה סוג אנשים ועבודה יתקיימו שם לא זוכר שלמדו אותי בתיכון בכלל .. אבל בכל זאת סיימתי תואר ראשון ושני במדעי המחשב ... אז חביבי .. תאמין לי שלא פשוט לעזוב חברה ומשפחה ולהגיע למרכז הדפוק הזה שהמדינה בונה בו כל יום מגדלים ועוד מגדלים ושוכחת את הפריפריות , ואם אני ובת זוגתי שהתחיל את חייו מקו האפס לא יכול להרשות לעצמו לקנות דירה חדשה מקבלן .. אז יש פה בעיה לאומית ולא שלי ואנחנו כבבואה לכל מעמד הביניים בישראל שאין לו אבא ואמא עשירים פשוט מותחים לנו את החוט עוד ועוד עד שאנחנו נקח החלטה לעזוב למקום שמכבד אותך יותר . ( ותאמין לי שיש לי הצעות בלי סוף ) אז זה המצב , אני משתכר כ 20 אלף ש"ח ברוטו בחודש וגר בדירה מחורבנת שעולה 120 אלף דולר בדרום תל אביב , כי המדינה לוקחת חצי מהכנסה שלי . אני עכשיו חותם על הכנסת מינימום ודירה נורמלית . רק אל תגיד לי שבחרתי להתלונן כי זה מעצבן אותי !!!

שקד שקד1

New member
מה אפשר למצוא ?

באילת ב 130000 דולר? ומה ברמת גן? התלבטות לצורך השקעה

ג ס ט ו ן

New member
כרמל !!! עוד פעם

אני עצמי כלל לא מעניין מעניין למה עם משכורת כמו שלי לא נשאר כמעט כלום מה שאולי מסביר את תעלומת המצב הקשה בנדלן. זהו .

ולמה אתה צריך דווקא ...

לקנות דירה חדשה מקבלן? מה רע בדירה מיד שניה
ולמה דווקא בת"א? מה רע בערי הסביבה? בשרון? אשדוד? יש גם רכבת ...

אתה שייך לעשירון העליון - מה יגידו

אזובי הקיר?! אם כי אם שניכם עובדים אזי מין הסתם אתה יכול להוציא בשוטף מעט פחות ולשפר דיור אגב דירה מחורבנת איננה שיכת לכך שהיא בדרום העיר אם אתה מתכוון לכם שהמקום הוא מחורבן - זה כבר טעם אישי באזור יד אליהו יש מקומות נחמדים מאד

גסטון - השאלה האמיתית היא

אם במשכורת כמו שלך -שהיא העשירון העליון בחציו העליון- לא נשאר כלום אזי אייך חיים שאר95% מהאזרחים? וממה הם יקנו דירה?! נסה לחשוב רגע אתה בעשירות העליות ובחציו העליון וזה לא בדיוק מספיק עכשיו חשוב על שאר 95% האזרחים - להם יהיה חר עד חסר הרבה מאד מאד

ג ס ט ו ן

New member
אני לא צריך ..

פשוט מנסים להבין למה הנדלן על הפנים אולי בגלל שלקהל הרוכשים הפוטנציאלים פשוט אין כסף וההייטק לימד אותנו ששום דבר לא בטוח אם הכלכלה ( קרי מדינה ) מושכת תאת מעמד הביניים עוד למטה אז אין כסף !!!!

ג ס ט ו ן

New member
אני רק רוצה חיים נורמליים

אני רק רוצה לקבל ביושר על עמלי זהו ! לא יותר .

ג ס ט ו ן

New member
ומהזה אומר ??

שהם כן יכולים להתחייב על דירה ב 200 אלף דולר ??? כמו כן באחת התגובות הראשונות אמרתי שהייתי חותם על משכורת מינימום ודיור הולם . אבל נמאס לי להסביר ... אני לא יכול ( אולי עוד מס' שנים ) וקל וחומר אנשים מעשירונים יותר נמוכים לייצב את שוק הנדלן . אין באפשרותינו להיות חלק בכלכלה הזאת כי מחיר הדיור בארץ לא הגיוני.

ג ס ט ו ן

New member
ושוב ...

אם המיסים העקיפים היו 45% ולא 60% , הייתי יכול לקנות דירה אולי מקבלן אולי יד שניה שתגרום למוכר לקנות דירה יותר חדשה .. אולי מקבלן ... אבל ככה זה ..

למעלה