בדרך לניתוח

פז08

New member
בדרך לניתוח

הי בנות, אני בדרך לניתוח... מתאשפזת מחר (או בעצם זה כבר היום...) וב"ה יום שלישי הניתוח.... בתל השומר. עוד לא לגמרי מרגישה את הלחץ אבל בטח מחר החרדה שלי תגיע לשיאים שטרם הכרתי.... אני הולכת להכין נפשית את המרדים לכך שאזדקק למינונים גדולים של ואליום.... את ד"ר שניימן כבר הכנתי לכך שאני לא אהיה כל כך נחמדה אחרי הניתוח.... לגבי הסופודקס: יש למישהי רעיון איך לשתות את זה בצורה שגורמת הכי פחות בחילה? מותר לערבב את זה במשקה אחר? אם כן, במה הכי כדאי? מוזג או לא? ועוד שאלה: שמים בדרך כלל את שתי הבנות שמיועדות לניתוח באותו יום באותו חדר? אם כן, איך מסתדרים עם חדר שירותים אחד?.? אני יודעת שזה נשמע הזוי, אבל זה מה ש(כרגע) הכי מטריד אותי.... אני כבר רואה איך אני הולכת להרגיש מרוב שלשולים..... זהו, אם יש לכן טיפים נוספים מעבר למה שפורסם בעבר (כבר קראתי הכל 80 אלף פעם), אשמח מאד.... גם אם זה טיפ שכבר פורסם, אשמח לקרוא שוב, ממילא מחר רמת הקליטה שלי תרד ל- 50% וביום שלישי אני כבר לא אקלוט שום דבר עד אחרי הניתוח..... מקווה לבשר לכם בשורות טובות.... דרך אגב, החשש הכי גדול שלי, זה שלא ימצאו כלום, וארגיש הכי מטומטמת בעולם.... שסתם נותחתי..... Wish me Luck... נ.ב זואילי- ניסיתי לשלוח לך מסר ולא הצלחתי.... מייקלולי- תודה רבה על השיתוף. בברכת בריאות שלמה לכולנו.....

זואילי

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

אתמול שתיתי סופודקס. עם הטיפ שניסיתי מפה - להקפיא את הפה עם קרח ולימון. ואז שתיתי בקבוקון בשלוק אחד. ושוב להקפיא ולמצוץ לימון.... אבל מהיכן תשיגי שם קרח...? (אולי מהבית קפה?) ואז אכלתי מלא גלידת וניל
. אם השירותים ליד החדר יהיו תפוסים, אז טוסי לאלה של החדר ליד... וכו' וכו'... ותאמיני לי, החשש שלא ימצאו כלום, עבר לרבות מאיתנו בראש. שולחת לך מסר שתעשי לו ריפליי. שיעבור מהר ובקלות!!!

g a l i 2 6

New member
אני שתיתי אותו עם ספרייט

כל פעם קצת אבל הרעיון של זואילי נשמע אפילו יותר מוצלח המון בהצלחה!

זהבה240

New member
סופודקס

אני החזקתי את הבקבוק ביד אחת וביד השניה סוכריה. ובשניה ששתיתי שמתי מיד את הסוכריה בפה. אל תשכחי לבקש חצי שעה עד שעה קודם כדור נגד בחילות. זה חובה. (פרמין). נתנו לי טיפ עוד הרבה הרבה יותר טוב: קרטיב!!!!! מיד אחרי השתיה להכניס קרטיב לפה וללקק אותו. אמרו לי שזה עוזר פלאים. בהצלחה, זהבה

ולבקש משהו להקלה על הסטרס ../images/Emo8.gif

עוד בטרם הכניסה לחדר ניתוח בהצלחה ושיעבור בשלום

פז08

New member
זהו.... בבית....

בנות נפלאות!! תודה על כל הטיפים.... רק מה, קראתי אותם עכשיו, אחרי שחזרתי!! לא חשבתי על זה שלא יהיה לי איפה לקרוא אותם לפני הניתוח, כי התאשפזתי כבר ביום שני בבוקר... אז ככה: את הסופודקס המגעיל שתיתי עם ספרייט, בקושי הצלחתי ואחר כך היו לי בחילות מהגהנום, אז ביקשתי נגד הקאות ונתנו לי ישר לוריד... דרך אגב, זואילי, פרמין עושה לי תופעות לוואי מאד קשות, ואני מודיעה תמיד שאני אלרגית אליו, כדי שלא יעלו על הדעת לתת לי!! כמובן ששלשלתי את נשמתי, אבל בהמלצה שלהם, המשכתי לאכול עד 19:00 בערב כך שלדעתי המעי שלי בכלל לא היה נקי... אבל בכל זאת, עבר בשלום.... כמובן שמצאו אנדו', לא הרבה, סה"כ שלושה מוקדים (אני ידעתי על אחד...) ולולאת מעי שהייתה דבוקה למוקד הזה, הופרדה.... זהו, אתמול הייתי עם כאבים,הקאות, היום אני כבר בבית בסבבה.... אז מודה לכולכן על התמיכה, אין ספק שזה פשוט מתנה העובדה שהפורום הזה קיים.... נתתם לי המון תמיכה והמון ידע מהרגע שגיליתי את הפורום.... אני אמשיך להכנס ולהתעדכן, ואולי לתרום מהידע שלי... דרך אגב, לא חשבתי שגם לי יתנו זריקות של הפרין, ולא ידעתי שמקבלים שתיים!! אחת בבוקר ואחת בערב, וזה אכן די כואב..... טוב, אף אחד לא אמר שהחיים קלים.... המשך יום נפלא לכולכן, אוהבת, פז.

זואילי

New member
אההה, הנה הג'וסי דיטיילס...../images/Emo13.gif

אם כך, אני מבינה שאין אינטרנט אלחוטי שם?
תגידי לי שיש האח הגדול, או שלפחות אפשר להזמין ערוץ 20...
כנראה שמעתה ולתמיד, ברגע שתריחי ספרייט, יעלה בך זיכרון עמום. אני לא מסוגלת לגעת בספרייט יותר... ובהחלט חשוב להכיר את תחליפי ה - נגד הקאות, אכן גם זו תרופה לא סוכריה. דרך אגב, אני גם רושמת למלווים שלי לאילו תרופות אני רגישה, שחלילה לא ידחפו לי משהו לאינפוזיה בעת מיסטול בלי שאשים לב ואתריע. את נשמעת מצויין ומאחלת לך המשך החלמה מטאורית והרבה איכות חיים.

פז08

New member
אה, ולגבי אינטרנט אלחוטי וטלביזיה

בהדרכה שאחות עשתה לי כשבאתי לקבוע תור לניתוח, היא כל כך הפחידה אותי מגנבות, שאפילו לא העליתי על דעתי להביא מחשב נייד... ולגבי טלביזיה, באתי מצויידת בכסף רב על מנת להזמין, אבל בסוף הרגשתי כל כך רע ועצבנית שבדיעבד טוב שלא הזמנתי טלביזיה או הבאתי לפטופ, כי גם ככה לא הייתה לי סבלנות לשום דבר כזה.... אבל אני מניחה שכן יש אינטרנט אלחוטי... קשה לי להאמין שאין...

יופי שאת כבר אחרי ../images/Emo24.gif

נשמע שהיה יחסית קל וזה מעולה
עכשיו תנוחי ותתפנקי
הלמה מהירה

פז08

New member
תודה בנות...

לגבי הספרייט- לא שותה בדרך כלל (למזלי...) לגבי שאר התרופות למניעת בחילות - למזלי אני אחות, אז ידעתי בהחלט מה לבקש... אני רק מקווה שהן לא חושבות שהייתי יותר מדי נודניקית... כי אני יודעת כמה אחיות עובדות קשה, והיה לי מאד קשה לבקש כל מיני בקשות, אבל הרגשתי ממש רע... והזהרתי את כל הצוות בערך 80 פעם לגבי תרופות שאסור לתת לי...ככה שבקטע הזה לא דאגתי יותר מדי... זהו, עכשיו נחה... איזה כיף, שבועיים חופש מחלה!! מי אמר שאין משהו טוב בניתוח?? תודה על כל התמיכה והאיחולים, פז.

טוב לשמוע שאת בבית

ואת אחרי. החלמה מהירה ולנוח הרבה. דרך אגב אני את הסופודקס שתיתי ככה ועד היום אני מחפשת את הממציא של הסופודקס........וכשזה יקרה הוא ישתה תריסר כאלה. תרגישי טוב

פז08

New member
את גדולה!!

הרסת אותי מצחוק.... אני ניסיתי לשתות את הסופודקס כמו שהוא אבל בשלוק הראשון כמעט שהקאתי את נשמתי... טוב, במקרה שלי זה היה הפוך, קודם שתיתי, אחר כך קיבלתי עירוי של קיטריל שזו תרופה נגד הקאות, כי הודעתי להם שאם לא יתנו לי אז הסופודקס ימצא את עצמו החוצה (ולא בדרך שהם תכננו) מהר מאד... ואני לא שותה עוד בקבוק!!!! כנראה שהאיום עבד..... הטיפ שמישהי כתבה כאן להחזיק קרטיב קרח ביד- איך לא חשבתי על על זה??? לדעתי צריך לעשות אייקון מיוחד- המלצות לשתיית סופודקס, ולהמליץ על זה!! אני בטוחה שזה חוסך הרבה בחילות......

למעלה