בדיקת קורות חיים באנגלית

AKAKAK

New member
בדיקת קורות חיים באנגלית

השם של המכללה בעברית אנגלית ואנגלית אנגלית עדיין לא סגורים,כל השאר כן,אז אשמח לקבל עיצות,אך לשפר את שניהם גם את חיפה וגם את המרכז. ממתין לתשובתכם/ן akakak. קורות החיים של תל אביב והמרכז רק בלי הכתובת.

אורום

New member
כמה הערות

את התחביבים כדאי להוריד כדאי לפרט יותר מה עשית בתוך טכנאי מחשבים להשכלה מוקדש חלק מאוד גדול בקו"ח חלק שלא פרופורציונלי לגבי שאר החלקים בקו"ח כדאי לצמצם את החלק הזה.

AKAKAK

New member
כמה יותר לפרט על ה טכנאי PC?

הכוונה כמה שורות הגבול,כי ניסיתי לפרט כמה שיותר וכמה שפחות שורות,מקווה שעכשיו השאלה ברורה.

WHG

New member
אנגלית

שמות של מקומות - צריכים להתחיל באות גדולה- (ראה נשר ישראל) לעומת יש מילים שלימות שכתבת באויות גדולות ללא סיבה נראית לעין. בהצלחה

AKAKAK

New member
או קיי,ככה:

המילים שכתובות בגדול בעיקר בהסכלה,הם של תוכנות,לכן הדגשתי אותן,איך תמליצו להדגישן מבלי אותיות גדולות?

inbal76

New member
אותיות גדולות וקטנות

כפי שנאמר - אות ראשונה גדולה בשמות (של מקומות, של תוכנות, של מוסדות השכלה, של השפה English) שמות של תוכנות ושל שפות תכנות - אפשר גם באותיות גדולות את כל המילה, אבל שתהיה אחידות, ושלא יהיה בלגאן בעיניים.

® רן

New member
תרשה לי ביקורת על הניסוח?

אני לא כל כך מהפורום אבל עברתי במקרה. הניסוח של הפרוייקט שלך מאוד עילג ונראה כאילו הוא נכתב בעברית ותורגם מילולית. כמו כן, לא כדאי להשמיץ טכנולוגיות (כמו למשל VB) - אתה בעצם אומר שהיא שפה חלשה ומוגבלת, ואתה עלול להעליב מראיין שמתמחה בשפה ועשה איתה דברים יפים. אני הייתי מנסח כך:
Final Project: application similar to Microsoft Outlook, developed using MS-Access database with a Visual Basic user interface. The Visual Basic GUI is further enhanced with Flash MX software in order to achieve effects not possible in VB. The program includes FLASH MX actions(code level).​
אגב, למה קו"ח באנגלית? אם אין דרישה ספציפית לאנגלית במשרה שאתה פונה אליה, קו"ח בעברית עדיפים לטעמי. רוב הסיכויים שהמראיין שלך דובר עברית טוב יותר מאשר אנגלית - למה להקשות עליו?

AKAKAK

New member
זה לאינטל ויש דרישה רק לאנגלית

הדרישה שם עכשיו זה רק לקורות חיים באנגלית פעם היה גם עברית,נקווה שהפעם אצליח להתקבל לשם,כי פעם קודמת בראיון לא הלך טוב.

AKAKAK

New member
תודה לכם,הנה הקורות חיים החדשות

תקנתי את כל הבעיות שהיו עם האותיות הגדולות והקטנות ומה שרן הציע שמתי במקום מה שאני רשמתי ולרן אתה צודק זה תורגם מעברית לאנגלית כמו שאמרת. שוב,כל מה שיש בכוכבית מוסתר,מטעמי בטיחות וכו.

AKAKAK

New member
אופס
,הנה הם שכחתי לצרף אותם

motior

Member
ארגון מחדש

ממומלץ להשאיר בסעיף הלימודים רק את תעודת ההנדסאי והבגרות. את הפרוייקט להעהיר מתחת לנסיון כטכנאי את ההיכרות עם שפות וכו' בסוף. עדיין צריך לכתוב אותיות גדולות בראש שמות.

למעלה