בדיקות בדיקות ועוד בדיקות

סיאמית

New member
בדיקות בדיקות ועוד בדיקות ../images/Emo101.gif

בחיים לא לקחו ממני כל כך הרבה דם כמו בשבועיים האחרונים... חוץ מהבדיקות שכל רופא/ת נשים שולח/ת לעשות אז יש גם את הבדיקות שד"ר טליאנסקי רוצה שאעשה וזה כבר המון דם!!! בחרתי גם רופאה פרטית שאהיה אצלה במעקב, חוץ מהמעקב שאלך אליו בכל מקרה... ובשבוע הבא היא תעשה לי אולטרה-סאונד. אני לא יכולה להפסיק לאכול, למרות שעדיין לא התחלתי להשמין... מה שטוב זה שאני יודעת בדיוק מה אני רוצה והיום פסעתי בנחישות למקדונאלד וביקשתי ארוחת דאבל מק´רויאל (כבר יומיים אני מפנטזת על זה) וכשהילדה בקופה שאלה אותי בחשש אם אני רוצה להגדיל את הצ´יפס והשתייה אז עניתי לה בעצבים: "נו, בטח שאני רוצה! מה את חושבת!?!?".

אורית...2

New member
סיאמוש !!! את בהריון....../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

הכל מתקדם בסדר!!! את מתנהגת בדיוק כמו אישה בהריון...
ולקינוח...

RomiVais

New member
סיאמית - תהני לך!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo85.gif

ואיך אפשר בלי
?
זה בהחלט נורמלי, את הרי בהריון, אז זה בעצם מחייב!!
תהני, ואם אפשר לפנק אותך מרחוק, רק תגידי לנו!!! נשיקות, רומי

סיאמית

New member
שלומה מצויין ../images/Emo13.gif

כולם אומרים לי להפסיק לקרוא לה "היא" כי בסוף עוד יהיה לי בן עם "כזה". אבל זה לא משנה לי
שיהיה בן, שתהיה בת, בינתיים זו "היא". נקודה. ו"היא" לא מפסיקה לאכול!!!!!

Navva

New member
it, זה הוא הכינו עד שברור מי זה

אנחנו קראנו לו,IT, עד שהיה ברור שזה הוא. זו היא אוכלת או שאת אוכלת? עד סוף השליש הראשון זה יעבור. האם אתן גם ישנות המון. נאוה נ.ב אולי נפתח תת פורום של טרשתיות הריוניות?

סיאמית

New member
כל היום רק ../images/Emo1.gif ../images/Emo78.gif

ישנה ואוכלת ואחר כך אוכלת עוד קצת והולכת לישון!!!!
זה נורא!!! אבל באמת אמרו לי שזה יעבור אחרי השליש הראשון... אני נורא מקווה כי ממש לא בא לי לעלות שלושים קילו.... הכי קשה זה בעבודה, בהפסקות צהריים! אני פשוט יורדת לאוטו, מתמקמת במושב האחורי ומנמנמת איזה חצי שעה-שעה. אפילו שמתי שם כרית ושמיכה, שלא יהיה לי קר

RomiVais

New member
איזה חמוד - אהבתי!!! ../images/Emo85.gif ../images/Emo95.gif

וסיאמית - אם את מרגישה שאת צריכה את הנמנומים האלה - אל תילחמי בזה - תנוחי!!! ומה שלומך ככה בכללי? ומה שלום ~א~? בטח מאושרים עד השמיים וחזרה (X10)
תהנו מכל רגע!!! שיהיה לכם ערב נפלא, רומי

סיאמית

New member
שלומנו מעולה ../images/Emo13.gif

~א~ עבר סוף סוף את השלב שהוא אומר כל היום "אני תותח" (זה כבר התחיל להעיק) ועבר לשלב בו הוא משוויץ ומספר לכל העולם גם לאנשים שממש לא איכפת להם!!!: שכן שהוא פוגש במעלית, פקידה בבנק, מוסכניק וכו´. כמובן שאני קצת מגזימה אבל האמת היא שיש לו עכשיו נטייה לספר על ההריון שלי לכו-לם! אתמול הוא ממש התרגז שאין תשובה מהבית של הדודה שלו שגרה, נעבך, בפלורידה... הוא כל כך רצה לספר לה.... אני? מלאה שמחה וחששות כאחד... קשה לי לפרט יותר מזה ואולי גם לא כדאי... אבל בשורה התחתונה אני שמחה ומתרגשת נורא!!!!

RomiVais

New member
ואני מתרגשת בשביל כולם ביחד!! ../images/Emo13.gif

אני קוראת את ההודעה שלך, ויושבת עם חיוך ענק!!! בדיוק אבא שלי עבר ליד איזור המחשב ושאל אותי: "מה מצחיק כל כך?" אז הסברתי שזה לא מצחיק, אבל משמח מאוד!!!!
ההורים שלי גם כן שמחים בשבילכם - ומוסרים את מיטב האיחולים!!
אין כמו לחלוק שמחות עם אנשים - ~א~ כל כך מאושר שהוא רוצה שכל העולם יידע - וזה לא מוגזם - זה מקסים!!! תמשיכו להתרגש ולהיות מאושרים רומי

למעלה