בדיקה לקרישיות יתר-

היי רוצה../images/Emo140.gif

לא יודעת איפה את גרה: אבל באזור ת"א יש את מרפאת רוזנבלט (גורדון 41, טל' 5221014 או ריינס 18, טל' 5247263) או בבת ים, רח' ירושלים 44א', טל' 6575859) יש גם את מרפאות זר, שיש להם סניפים בירושלים ואולי בעוד מקומות אבל בכל מקרה נראה לי שרופא צריך לרשום את הבדיקות שאת אמורה לעבור, כי מן הסתם הם לא יודעים מה בדיוק את צריכה. ככלל, הבדיקות האלו יכולות להיות מאוד יקרות, נסי להוציא אותן דרך קופ"ח או לפחות חלק מהן. בהצלחה

מה זה מאוד יקרות?

אין סיכוי שיאשרו לי דרך הקופה כי עברתי רק הפלה אחת, והרופא שלי אמר לי שרק אחרי 3 (ואולי 2 כי אני בטיפולים) יאשרו לי.

1רוצהילד

New member
גם דרך הקופה זה לא זול ....

קודם כל חייבים לקבל הפניה מרופא הנשים להימטולוג ההמטולוג מפנה אותך לבדיקות רשאוניות ( שעושים במרפאה של קופ"ח) וגם נותן הפניות לבדיקות שמבוצעות בבי"ח : 2 בדיקות שהעלות זה משהו בסביבות ה - 600 ש"ח .

אם באופן פרטי זה עולה בסביבות 600

ש"ח אז זה משהו שאני יכולה לעמוד בו. חשבתי שזה משהו בסדר גודל הרבה יותר גדול. פשוט דרך הקופה הבנתי שאין סיכוי שיאשרו לי וגם אני רוצה לעשות את הבדיקה כמה שיותר מהר ולא לחכות עד שאקבל אישור אם בכלל, וגם ממש לא בא לי לעמוד ולהתחנן ולהתווכח עד שאקבל אישור (מה שיוצא שאני עושה הרבה בזמן האחרון עם הקופה שעל כל דבר יש לפקידות מה להגיד. נראה לי שבפעם הבאה אני ממש אצרח שם, אני כבר ממש מיואשת מהסניף שלי).

היום עשיתי את הבדיקה

הזו דרך הקופה הפנו אותי להמטולוג בבי"ח בדיקה של 15 דקות + תשובות במקום חינם רק עם התחייבות

רוצה ילדים

כמדומני, 600 שקל שנכתבו פה הם רק על 2 בדיקות - ולידיעתך יש הרבה יותר. אני יכולה להביא לך רק את אלו שאני עשיתי, רק שתביני את ההיקף. אולי שווה לך לברר מה העלות, אחרי שתהיה לך רשימת הבדיקות: CRP ANTI CARDIOLIPIN IgA ANTI CARDIOLIPIN IgM ANTI CARDIOLIPIN IgG ANA - A+B anti DNA C3 C4 anti RNP/sm anti ro/anti la לופוס אנטיקואגולנט (LAC) אנטי-בטא 2 גליקופרוטאין I IgM/G זה היה המלאי שלי, מקווה שהעניינים יסתדרו בקלות.

למעלה