בדיחת היום

אופיר35

New member
בדיחת היום

תייר ישראלי בחו"ל נכנס לחנות עתיקות,רואה פסלון של עכבר קטן מנחושת שואל כמה? המוכר עונה: 10$ בלי הסיפור 100$ עם הסיפור. התייר משלם 10 דולר לוקח העכבר, המוכר אומר לו: "אתה עוד תחזור לשמוע הסיפור" התייר יוצא מהחנות ושם לב שיש כמה עכברים שיצאו והולכים אחריו,וכל הזמן מופיעים חדשים הוא נבהל מתחיל לרוץ ואלפי עכברים רצים אחריו הוא מגיע לנהר עולה על גשר ובאמצע הגשר זורק את העכבר לנהר ,להפתעתו כל העכבריםש רדפו אחריו קופצים לנהר וטובעים. למחרת בבוקר הוא שב לחנות העתיקות המוכר שואל: אהה באת בשביל הסיפור! לא עונה הישראלי נכנסתי רק לשאול: יש לך במקרה ערבי מנחושת?

פינת ה-../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif של יום שלישי

שאלה: איך קוראים לאיבר בקצה הפין של הגבר שאין לו שימוש? תשובה: הגוף שלו...

ועוד בדיחה

אחד, לא חשוב מאיזו עדה, יוצא עם אשתו לירח דבש. נכנס הזוג לחדר במלון, הבעל קופץ על אשתו הטרייה ומקיים עימה יחסים בלהט. אחרי שהוא מסיים הוא מתפנה לעשות ביד. מסיים גם את המקצה הזה ומקנח בנפיחה אדירה. האשה נותרת המומה על המיטה ושואלת, "מה זה"? אז הבעל עונה: "מותק, זה בשביל להראות לך שאני יכול איתך, יכול בלעדיך ואני זה שקובע פה את האווירה."

liat ליאת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה אחד היה נוהג להפליץ חופשי כל היום. יום אחד אשתו מבקשת ממנו לבוא איתה לסרט. הוא אומר לה: לא נעים לי. את יודעת שיש לי בעיית הפלצות, וכשזה במקום סגור זה עוד יותר גרוע. משכנעת אותו האישה שזה יהיה בסדר. כל פעם שיצטרך לתקוע נאד, שיגיד לה קודם שהוא מפריח יונה והכל יהיה בסדר. אנשים לא יבינו... הזוג באים לקולנוע, מתיישבים ומתחילים לצפות בסרט. לפתע אומר הבעל: אני מפריח יונה, ותוקע נאד... לאחר כמה דקות שוב אומר לה: אני מפריח יונה, ותוקע נאד.... לא עוברות 10 דקות ושוב המסכן צריך להפליץ ואומר לה: אני מפריח יונה, ומשחרר נאד... לפתע מסתובב אליו מישהו מהשורה שלפניו וצועק עליו: עוד יונה אחת שאתה מפריח, אני הורס לך את כל השובך

אופיר35

New member
חיפו../images/Emo15.gif אמנם באיחור

אני בכלל לא הרגשתי אותה מעליי או מתחתיי לצערי.... אבל את מוזמנת תמיד להצטרף, התחיל לרדת גשם רעמים וברקים אז מה נחמד יותר מהתכרבלות בחברותא...

למעלה