בדיחות אקזיט

ortal13

New member
נועיטה או מה ששמך..נראה לי נועה:

אהבתי את הבדיחה שלך:)

e l u l a

New member
מווווווו../images/Emo80.gif../images/Emo153.gif

שירי מתקשרת למלי באמצע הלילה ושואלת אותה: "הערתי אותך?" מלי משיבה לה: "לא, מילא קמתי, הטלפון צלצל..." (מלי אם את רואה את זה אל תשנאי אותי.. יש המון בדיחות על בלונדיניווות...!!
)

e l u l a

New member
אני משעשעת את עצמי...!!../images/Emo153.gif

אבל זה כייייףף...!! חיחוחה
מושיק גלאמין,עפר שכטר ואסי עזר החליטו לברוח ממוסד לחולי נפש. כשירד הלילה הם התגנבו לגרד, וכשעברו ליד השומר, יבב אסי כמו חתול: "מיאו! מיאו!" השומר חשב שזה חתול ואפילו לא הפנה את מבטו כדי לבדוק. עפר תפס את הטריק וגם הוא יבב כמו חתולף "מיאו! מיאו!" השומר חשב שזה עוד חתול ולכן לא הסתובב. מושיק הבין את הקטע וכשעבר ליד השומר הוא אמר, "אני גם חתול, אני גם חתול..."

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifחיחיחיחיייחיחיחיחיי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מצחיקה אל אלהההההה !!!
גם לי יש אחת ! מלי לוי אומרת לבעלה שמעון גרשון העצלן : " לך תנקה את האבק " ושמעון אומר לה : " בשביל מה את צריכה אבק נקי ?! "

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifעוד בדיחה .. שמתאימה לעפר !../images/Emo6.gif

המורה שואלת את התלמידים : " מה האיבר הכי חשוב בגופינו ? " עונה לה עפר : " העור , כי אם לא היה לנו עור היינו צריכים להחזיק את הביצים בידיים ... "

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifעוד עוד עוד עוד !!! חיחי../images/Emo67.gif

אלה את הדבקת אותי במצ כפית !!!!!
חחחיחיחיחייייחחיחי !! הינה עוד בדיחה !!!! עפא בא לאמא שלו ומבקש ממנה סיגריה . האמא מסתכלת עליו בשוק ואומרת , " מה ? אתה מעשן ? " עפר שואל , " למה , את לא מעשנת אחרי זיון טוב ? " האמא כמעט מתעלפת , " מה ?!? בגילך אתה כבר מקיים יחסי מין ? " עפר עונה , " יש לך דרך טובה יותר לממן את הסמים ? " עפר החרמןןןןןןןןן

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifמהההההה ???????????????????????

לא נכוןןןןןןן !!!!!!! תסבירי ........ דייייייי אני לא ידעתי ......
אני מצטערת על בדיחה ...... אוף משרשור כ"כ מצחיק זה הופך לעצוב ...... דייי ....... זה הפחד הכי גדול שלי שאמא תמות ........ אני מצטערת !!!!

e l u l a

New member
היא מתה ממזמן..../images/Emo153.gif

אבל הוא צוחק על זה חופשי..הומורשחורהומורשחור וזה בסדר.. חפיף תעברי לבדיחה הבאה..

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gif ......

אני בדיוק צריכה ללכת סוף סוף הבייתה !!!!! אבל אני לא יהיה פה עוד היום .... אולי טיפה אבל אולי .... אז בייייייייייייייי
.....

e l u l a

New member
בדיחת עפר../images/Emo153.gif

יש שני סוגים של בדיחות.. בדיחות שמתאימות לעפר ובדיחות על בלונדיניות שמתאימות למלי.. זה מתאים לעפר עפר השתכר בפאב, אבל ממש השתכר. כשסגרו את הפאב והוא התנדנד החוצה, הוא ראה שעל המדרכה מולו הולכת נזירה. עפר כשל לעברה, הכניס לה אגרוף בפרצוף, ועוד לפני שהיא בכלל הבינה מה קורה הכניס לה עוד אגרוף. הנזירה נפלה על הריצפה. עפר רץ אליה, בעט בה, תפס אותה, הרים אותה והצמיד אותה לקיר. הנזירה הנדהמת והחלשה לא יכלה לזוז. עפר הצמיד אליה את הפרצוף וסינן: "אנחנו לא ממש חזקים היום, הא באטמן?".

דָניאֵל

New member
../images/Emo77.gifחחחחחחייחיחיחיחיחייייייי../images/Emo6.gif

זהה כי טוב מכל הבדיחות !!!!!

SofyTofy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

הרגתם אותי עם השירשור הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לי גם אחת..

אסי הולך לבקר את חברו. בחצר הבית הוא רואה את הילד של החבר (מושיק) משחק לבד. מתקרב אליו אסי ושואל:"איפה אבא שלך?" מושיק:"נדרס על ידי טרקטור" אסי:"ואיפה אמא שלך?" מושיק:"נדרסה על ידי טרקטור" אסי:"ואיפה האחים והאחיות שלך?" מושיק:"נדרסו על ידי טרקטור" אסי:"ילד מסכן, ומה אתה עשית שניצלת?" מושיק:"אני נהגתי בטרקטור"

עוד אחת..

מלי לשמעון:"חבל שהתחתנתי איתך,עדיף והייתי מתחתנת עם השטן" שמעון:"מצטער מותק אבל נישואים בין קרובי משפחה בלתי אפשריים" חחחח מלי אל תיקחי קשה..

למעלה